دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

نشست قرآن و حکومت برگزار شد

No image
نشست قرآن و حکومت برگزار شد
نشست تخصصی "قرآن و حکومت" در هفدهمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم برگزار و طی آن تأکید شد: حیات فارغ از ولایت الهی و انبیا و اوصیا، حیاتی غیر واقعی است.
به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام دکتر بهجت پور از اساتید عرصه قرآن در نشست قرآن و حکومت که در هفدهمین نمایشگاه بین المللی قرآن برگزار شد، باتوجه به ویژگیهای حکومت دینی ، این نوع از حکومت را که متأثر از برنامه و روش الهی است ، بهترین الگو برای اداره جامعه دانست.
حجت الاسلام  قوامی نیز به مبانی مشروعیت اشاره کرد و خداوند را مدار و مرکز مشروعیت دانست و تصریح کرد: تنها خداست که بر انسان ولایت دارد وهیچکس جز با داشتن حق ولایت از خدا ، حق حکومت بر انسان را ندارد.
وی با اشاره به برخی آیات قرآن که به ضرورت اطاعت از پیامبران و حضرت رسول تأکید دارند، حیات فارغ از ولایت الهی و انبیاء و اوصیا را حیاتی غیر واقعی دانست .
این پژوهشگر علوم قرآنی با اشاره به آیات قرآنی ، حکومت را امانتی دانست که مردم موظفند آن را به اهلش بسپارند که این اهل همانا پیامبر ، ائمه معصومین و ولی فقیه هستند.
منبع:

 

Powered by TayaCMS

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

حضور بانوان طلبه در جشنواره پژوهشی علامه حلی

حضور بانوان طلبه در جشنواره پژوهشی علامه حلی

به گزارش خبرگزاری رسا، به نقل از روابط عمومی جشنواره علامه حلی(ره)، حجت الاسلام زارعی، مدیر اداره امور پژوهشی طلاب حوزه علمیه قم و دبیر جشنواره علامه حلی در نشستی با مدیران اداره ساماندهی تحقیقات حوزه علمیه خواهران گفت
پایان همایش بین‌المللی گفت‌وگوی بین اسلام و مسیحیت در طرابلس

پایان همایش بین‌المللی گفت‌وگوی بین اسلام و مسیحیت در طرابلس

همایش بین‌‌المللی گفت‌وگوی اسلام و مسیحیت که از روز پنجشنبه 13 دی ماه درطرابلس پایتخت لیبی آغاز شده‌بود، شب به کار خود پایان‌داد.
برای ترویج فرهنگ اهل بیت باید گام های اساسی برداشت

برای ترویج فرهنگ اهل بیت باید گام های اساسی برداشت

برای ترویج فرهنگ اهل بیت باید گام های اساسی برداشت
دیدار ‌اسماعیل احمدی مقدم، فرمانده نیروی انتظامی جمهوری با مراجع

دیدار ‌اسماعیل احمدی مقدم، فرمانده نیروی انتظامی جمهوری با مراجع

اسماعیل احمدی مقدم، فرمانده نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران، با هدف تشریح برنامه‌ها و عملکرد نیروی انتظامی در طرح ارتقای امنیت اجتماعی و بهره گیری از راهکارهای عملی در این باره، ‌صبح امروز، 23 آبان‌ماه، با تعدادی از مراجع تقلید و علما در قم دیدار کرد.
Powered by TayaCMS