دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

رسالت سینما و تلویزیون ایران، بیان تعالیم و مفاهیم دینی است.

No image
رسالت سینما و تلویزیون ایران، بیان تعالیم و مفاهیم دینی است.
رسالت سینما و تلویزیون ایران، بیان تعالیم و مفاهیم دینی است.
 
قائم مقام سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران با اشاره به اینکه رسالت سینما و تلویزیون ایران اسلامی، بیان تعالیم و مفاهیم دینی است گفت: تلویزیون، از ایده‌های خوب و فیلم‌نامه‌های قوی در این، زمینه حمایت می‌کند.
به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، علی دارابی ظهر امروز در حاشیه برگزاری چهارمین جشنواره فیلم رویش در محل نگارخانه اشراق حوزه هنری خراسان رضوی در جمع خبرنگاران با بیان اینکه سینمای دینی متمایز از سایر آثار سینمایی است افزود: آثاری که ارزشهای الهی و انسانی را ارائه می کنند،‌ آثاری هستند که در لایه‌های فکری مخاطب تأثیر دینی داشته باشند.
وی تصریح کرد: در سالهای اخیر سهم تلویزیون در تولید آثار معرفتی بسیار عمده بوده و این تلاش همچنان ادامه دارد.
دارابی ادامه داد:  ارائه آثار دینی در مناسبت‌های خاص، مثل ماه مبارک رمضان،‌ محرم و... نشان داده که مخاطبان با این دست آثار به خوبی همراهی می‌کنند.
به عقیده وی مستقیم‌گویی در آثار دینی اثری معکوس دارد و آثاری که جنبه‌های شعار گونه دارند مورد توجه مخاطب واقع نمی‌شوند.
دارابی اظهار داشت: در کشور ما ظرفیت مفهومی برای به تصویر کشیدن آموزه‌های دینی داریم و فقط در زمینه تبدیل کردن به قصه و به تصویر کشیدن آنها ضعف داریم که امید خدا ظرف چند سال آینده این ضعف‌ها نیز بر طرف خواهد شد، کما این که بیش از این هم در آثار گذشته خطاهایی داشتیم که در آثار جدید این خطاها تا حدودی از بین رفته‌است.
قائم مقام سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران گفت: تلویزیون، مثل همیشه از ایده‌های خوب و فیلم‌نامه‌های قوی در این، زمینه حمایت می‌کند.
 
 

 

Powered by TayaCMS

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

هویت زنانه در تندباد تاریخ

هویت زنانه در تندباد تاریخ

✍️ سعید احمدی
سگ کی؟

سگ کی؟

✍️ سعید احمدی 
کارهای کثیف

کارهای کثیف

✍️ سعید احمدی 
الهیات جنگ...

الهیات جنگ...

یادداشت
Powered by TayaCMS