دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

رساله اى در حقانیّت على علیه السلام و حبّ آن بزرگوار

. مطلع این رساله چنین است: بسم اللَّه الرحمن الرحیم، اعتصمت باللَّه و توکلت على اللَّه، علىٌ حبّه جنّه، قسیم النار و الجنه، وصىّ المصطفى حقا، امام الانس و الجنه. همراه با تفسیر احادیث منوره در این مورد که در تاریخ نوزدهم خرداد 1319 نوشته شده است
No image
رساله اى در حقانیّت على علیه السلام و حبّ آن بزرگوار متنی برای این بخش در حال حاضر وجود ندارد. در صورتی که در مورد این عنوان اطلاعی در دست دارید می توانید با ما تماس بگیرید.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

No image

اهمیت شبهای قدر

بعضی از کارها انسان را از شفاعت اهل بیت سلام الله علیهم محروم می کند. و بعضی از کارها هم شفاعت را نصیب می کند.
No image

اهميت توبه در شب قدر

پيغمبر بزرگ اسلام امشب در مسجد ظرف آبى در اختيار داشتند. به محض اين كه مى ديدند كسى چشمش سنگين مى شود، بلند مى شدند و خودشان با دست مباركشان صورت آن شخص را مى شستند و مى فرمودند: برادر! مواظب باش خواب نروى.
Powered by TayaCMS