دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

عشق به زیارت امام حسین(علیه السلام)

No image
عشق به زیارت امام حسین(علیه السلام) عشق به زیارت امام حسین(علیه السلام):

او در اواخر عمر با این که پیر مردى سالخورده و ناتوان بود و بجهت درد سینه نمى توانست زیاد راه برودامّا آرزو داشت همیشه پیاده به کربلابرود. علاّمه امین عاملى مى گوید:

«روزى ما پیاده عازم کربلا بودیم آقا رضا همدانى ما را دید و بعد از این که از مقصد ما اطلاع یافت به ما فرمود: من به حال شما غبطه مى خورم به جهت این که شما پیاده به زیارت مولایمان ابى عبدالله الحسین(علیه السلام) مى روید و آرزو مى کنم که اى کاش مى توانستم من هم به همراه شما به زیارت کربلا بروم.»

منبع:فرهیختگان تمدن شیعه

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

عالمان مرتبط

جدیدترین ها در این موضوع

No image

اهمیت شبهای قدر

بعضی از کارها انسان را از شفاعت اهل بیت سلام الله علیهم محروم می کند. و بعضی از کارها هم شفاعت را نصیب می کند.
No image

اهميت توبه در شب قدر

پيغمبر بزرگ اسلام امشب در مسجد ظرف آبى در اختيار داشتند. به محض اين كه مى ديدند كسى چشمش سنگين مى شود، بلند مى شدند و خودشان با دست مباركشان صورت آن شخص را مى شستند و مى فرمودند: برادر! مواظب باش خواب نروى.
Powered by TayaCMS