دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

فلسطین؛ 60 سال پس از نکبت

No image
فلسطین؛ 60 سال پس از نکبت
چهارمین همایش علمی "فلسطین؛ 60 سال پس از نکبت" طی دو روز 16 و 17 می (26 و 27 اردیبهشت ماه) در دانشگاه اسلامی غزه فلسطین برگزار می‌شود.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از قدس پرس، این همایش با هدف ارتباط انسان با واقعیتهای جغرافیایی فلسطین، آشنایی با تغییر نقشه فلسطین، تحکیم پایگاه رسانه ای فلسطین در خدمت رسانی به ملت فلسطین برگزار می شود. 
نکبت و تجلی آن در ادبیات عرب، ادبیات روز نکبت، نظر پناهندگان فلسطین در حق بازگشت، نقش رسانه ها و شیوه های ارتباطی آنها در خدمت رسانی به مسئله فلسطین از محورهایی هستند که در کنار محورهای تاریخی، اجتماعی، جغرافیایی و دینی فلسطین مورد بررسی قرار می گیرند.
در این همایش گروهی از استادان و کارشناسان مؤسسات آموزشی و مراکز مطالعات علمی و مؤسسات جامعه مدنی فلسطین حضور خواهند داشت که در دانشکده ادبیات دانشگاه اسلامی غزه طی دو روز شنبه و یکشنبه 16 و 17 می (26 و 27 اردیبهشت) برگزار می شود.
منبع:
 

 

 

Powered by TayaCMS

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

No image

معیار درآمدهاى حلال و حرام

در این بخش معیار درآمدهاى حلال و حرام در موضوع روش بیان احکام بیان شده است.
No image

معیار در تعیین موضوعات احکام

در این بخش به بیان معیار در تعیین موضوعات احکام با موضوع روش بیان احکام پرداخته شده است.
No image

معیار پرندگان

در این بخش معیار پرندگان در موضوع روش بیان احکام آورده شده است.
No image

احکام غسلها

در این بخش به بیان غسل ها در موضوع روش بیان احکام پرداخته شده است.
No image

احکام روزه

در این بخش به موضوع روزه در روش بیان احکام پرداخته شده است.

پر بازدیدترین ها

No image

اهميت حق الناس

No image

احکام بلوغ دختران

No image

احکام محرم و نامحرم

No image

احکام حدود

در این بخش به بیان حدودی مانند حد زنا، انواع حد زنا،حدّ لواط، مقدار حدّ لواط،حدّ مساحقه،حد قيادت، حدّ قذف در موضوع روش بیان احکام پرداخته شده است.
Powered by TayaCMS