دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

هاتفى در خواب

No image
هاتفى در خواب

هاتفى در خواب

حاج سید مهدى مصطفوى ـ پدر آیت الله حاج سید فرج الله مصطفوى بهبهانى ـ مخارج زندگى برادر زاده اش، آیت الله بهبهانى را در دوران تحصیلش در نجف، تأمین مى کرد.

حاج سید مهدى مصطفوى به دلیل، مشکلات مالى، حدود 6 ماه نتوانست مخارج زندگى برادر زاده اش را تأمین کند. آیت الله بهبهانى براى تأمین مخارجش، تمام کتاب هایش را گرو مى گذارد و بدهى هاى خود را مى پردازد اما حدود 10 تومان از بدهى هایش باقى مى ماند. طلبکار چند بار نزد آیت الله بهبهانى مى رود و خواهان دریافت طلبش مى شود، اما بهبهانى پولى در اختیار نداشت. حاج باقر بوشهرى که از تجار بهبهانى الاصل و مقیم کربلا بود، خوابى مى بیند و در خواب به او گفته مى شود: به مدرسه... برو و بدهى آقا سید على را بده! او صبح روز بعد، به آن مدرسه مى رود و بعد از آگاهى از مشکل مالى آیت الله بهبهانى، تمام کتاب هاى او را از گرو خارج مى نماید و بدهى او را پرداخت مى کند.([8])

منبع:فرهیختگان تمدن شیعه

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

راه های تربیت کودک از نظر اسلام

راه های تربیت کودک از نظر اسلام

آنان می‌پوشانند و موهای ایشان را برهنه می‌گذارند. سپس توقع دارند که در هنگام بلوغ شکل و ظاهری دیگری به خود گیرد و حجاب داشته باشد، درحالی که تا بیش از این نیمه عریان در اجتماع رفت و آمد داشته است.
No image

مهرورزی و گذشت

Powered by TayaCMS