دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

یا فاطمه اشفعی لنا فی الجنة

قال الصادقُ (ع): « وَاِنَّ لِلّهِ حَرَماً وَهُوَ مَکَّةُ وَاِنَّ لِلرَّسُولِ حَرَماً وَهُوَ الْمَدینةُ وَاِنَّ لِاَمیرالمؤمنینَ حَرَماً وَهُوَ الکوفَةُ وَاِنَّ لَنا حَرَماً وَهُوَ بَلْدَةُ قُم…» امام صادق (ع) فرمودند: «برای خدا حرمی است و آن مکه، و برای رسول خدا (ص) حرمی است و آن مدینه است، و برای امیرمؤمنان علی (ع) حرمی است و آن کوفه است و برای ما (امامان) حرمی است، و آن شهر قم است….» (بحارالانوار، ج 60/ص 216)
یا فاطمه اشفعی لنا فی الجنة
یا فاطمه اشفعی لنا فی الجنة

علاوه بـر روایات فراوانى که از پـیشـوایان معصـوم پـیرامون فضیلت زیارت حـضرت معصومه(س)رسـیده, هنگامى که یکى از محـدثـان برجسته قم,به نام ((سعدبن سعد)) به محضر مقدس امام رضا(ع) شرفیاب مى شود, امام هشتـم خطاب بـه ایشان مى فرماید: ((یاسعد عندکم لنا قبـر)) ((اى سـعد!از ما در نزد شما قبـرى هسـت.)) سـعد مى گوید:

((فدایت شوم,آیا قبر فاطمه دختر(موسى بن جعفر)(ع) را مى فرمایید؟)) مى فـرماید: ((نعـم, من زارها عـارفـا بـحـقهافـله الجنه)) , ((آرى, هرکس او رازیارت کند, در حـالى که بـه حـق او عارف باشد, بهشت از آن اوست.))

در این حدیث تعبیر ((عارفا بحقها)) بسیار تعبیر بلندى است که فقط درلسان حجج الهى چنین تعبیرى به کار مى رود. امام صادق(ع)در این رابطه مى فرماید:

((من زارها وجبت له الجنه)) , ((هر کس او را زیارت کند, بهشت بـر او واجب گردد. )) و در حدیث دیگرى آمده است: ((ان زیارتـها تعادل الجنه)) , ((زیارت او همسنگ بهشت است.))

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

راه های تربیت کودک از نظر اسلام

راه های تربیت کودک از نظر اسلام

آنان می‌پوشانند و موهای ایشان را برهنه می‌گذارند. سپس توقع دارند که در هنگام بلوغ شکل و ظاهری دیگری به خود گیرد و حجاب داشته باشد، درحالی که تا بیش از این نیمه عریان در اجتماع رفت و آمد داشته است.
No image

مهرورزی و گذشت

پر بازدیدترین ها

No image

غیرت ورزی پسندیده

No image

زن، نماد همه زیبایی ها

No image

مهرورزی و گذشت

No image

بخشيدن را ياد بگيريد

Powered by TayaCMS