دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

آزمون پایانی دوره آموزش قرآن کارکنان دولت استان یزد برگزار می‌شود

No image
آزمون پایانی دوره آموزش قرآن کارکنان دولت استان یزد برگزار می‌شود گروه فعالیت‌های قرآنی: آزمون پایانی دوره آموزش قرآن کارکنان دولت استان یزد جمعه 11 مرداد ماه جاری به صورت هماهنگ در تمام شهرستا‌ن‌های استان یزد برگزار خواهد شد.
حجت‌الاسلام‌والمسلمین«علی‌محمد رضایی» مسئول دارالقرآن اداره کل تبلیغات اسلامی استان یزد در گفت‌وگو ‌با خبرگزاری قرآنی ایران(ایکنا) با بیان این خبر اظهار کرد: اولین مرحله آزمون آموزش قرآن کارکنان دولت استان یزد در سال 87 به صورت هماهنگ روز جمعه برگزار خواهد شد.
مسئول دارالقرآن اداره کل تبلیغات اسلامی استان یزد در ادامه با اشاره به برپایی این آزمون ساعت هشت صبح در سراسر استان و حضور بیش از دو هزار نفر در مرحله اول آزمون آموزش قرآن کارکنان دولت تصریح کرد: آزمون شهر یزد در حسینیه شهید صدوقی برگزار می‌شود.
وی به برگزاری این آزمون در سه مرحله اشاره کرد و افزود: دو مرحله بعد این آزمون 10 آبان و 11 بهمن ماه سال جاری در استان یزد برگزار خواهد شد که مرحله اول با نام «مبادی و مبانی آشنایی با قرآن»، مرحله دوم با نام «آشنایی اجمالی با مفاهیم قرآنی و ترجمه آیات منتخب» و مرحله سوم با نام «تربیت قرآنی و راه‌کارهای آن» نام‌گذاری شده است.
مسئول دارالقرآن اداره تبلیغات اسلامی یزد تأکید کرد: دوره آموزش قرآن کارکنان دولت از سال 83 در این استان با برگزاری دوره‌های روخوانی و روان‌خوانی قرآن کریم آغاز شد که هر کدام به ترتیب شامل 28 و 16 ساعت آموزشی بود و برگزاری سه دوره آموزش مفاهیم قرآن نیز از سال 86 آغاز شده است.
حجت‌الاسلام‌ رضایی با اشاره به فعالیت‌های دارالقرآن اداره کل تبلیغات اسلامی استان یزد، بیان کرد: در ارزیابی سازمان دارالقرآن کشور، استان یزد جز استان‌های سطح یک کشور در سال 86، اعلام شده است.
مسئول دارالقرآن اداره کل تبلیغات اسلامی یزد در پایان گفت: در ابتدای سال کلیه طرح‌های آموزش قرآن استان یزد به اتحادیه موسسات و مراکز قرآنی مردمی استان واگذار شد و طبق آمارهایی که تنها از شهر یزد جمع‌آوری کردیم، 80 کلاس نهضت قرآن‌آموزی در این شهر تشکیل شده است.

منبع:
خبرگزاری قرآنی

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

هویت زنانه در تندباد تاریخ

هویت زنانه در تندباد تاریخ

✍️ سعید احمدی
سگ کی؟

سگ کی؟

✍️ سعید احمدی 
کارهای کثیف

کارهای کثیف

✍️ سعید احمدی 
الهیات جنگ...

الهیات جنگ...

یادداشت

پر بازدیدترین ها

تعامل اعراب مسلمان و ایرانیان ʆ) نقش امام حسن(ع) و امام حسین(ع) در فتح ایران

تعامل اعراب مسلمان و ایرانیان (6) نقش امام حسن(ع) و امام حسین(ع) در فتح ایران

این نوشتار در نقد سلسله مقالاتی است که فتح ایران توسط اعراب مسلمان را یکی از مقاطع تلخ تاریخ معرفی نموده‌اند.
راههای رسیدن به آرامش روانی از نگاه قرآن

راههای رسیدن به آرامش روانی از نگاه قرآن

قرآن کریم که بزرگترین معجزه پیامبراکرم(ص) است و تمام آنچه را که بشر برای هدایت نیاز داشته ودر آن آمده است، کاملترین نسخه برای آرامش روح است.
No image

امام حسین (ع): «الناسُ عبیدُ الدنیا و الدین لعق علی السنتهم یحوطونه مادرَّت معایشُهم فاذا مُحَّصوا بالبلاء قَلَّ الدَیّانون»

«مردم بندۀ دنیایند و دین بر زبانشان می‌چرخد و تا وقتی زندگی‌هاشان بر محور دین بگردد، در پی آنند، امّا وقتی به وسیلۀ «بلا» آزموده شوند، دینداران اندک می‌شوند.»
No image

قالَ رَسُولُ اللّهِ (صلّى اللّه علیه و آله):«اِنَّ لِقَتْلِ الْحُسَیْنِ علیه السّلام حَرارَةً فى قُلُوبِ الْمُؤمنینَ لا تَبْرُدُ اَبَداً.»

پیامبر اکرم (صلّى اللّه علیه و آله) فرمود: «براى شهادت حسین علیه السلام ، حرارت و گرمایى در دلهاى مؤمنان است که هرگز سرد و خاموش نمی‌شود.» (جامع احادیث الشیعه ، ج 12، ص 556)
Powered by TayaCMS