دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

منع از بازگو كردن بدی های يكديگر

No image
منع از بازگو كردن بدی های يكديگر

قال رسول الله(ص): لايبلغني احد منکم عن احد من اصحابي شيئا، فاني احب ان اخرج اليکم و انا سليم الصدر.

پيامبر گرامي اسلام به اصحاب خود فرمود: بدي هاي يکديگر را پيش من بازگو نکنيد، زيرا من دوست دارم با دلي آرام و خالي از کدورت نزد شما بيايم.(1)

   

 1- سنن النبي، ص 62، ج 17

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

No image

سخنرانی استاد فرحزاد با عنوان سیره حسینی علیه السلام

سخنرانی استاد فرحزاد با عنوان سیره حسینی علیه السلام در رابطه با موضوع اهل بیت در این قسمت قرار دارد.
No image

سخنرانی استاد فرحزاد با عنوان امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)

سخنرانی استاد فرحزاد با عنوان امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) در رابطه با موضوع اهل بیت در این قسمت قرار دارد.
No image

سخنرانی استاد فرحزاد با عنوان مهجوریت فرهنگ اهل بیت علیهم السلام در بین شعیان

سخنرانی استاد فرحزاد با عنوان مهجوریت فرهنگ اهل بیت علیهم السلام در بین شعیان در رابطه با موضوع اهل بیت در این قسمت قرار دارد.
No image

سخنرانی استاد فرحزاد با عنوان امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف)

سخنرانی استاد فرحزاد با عنوان امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) در رابطه با موضوع اهل بیت در این قسمت قرار دارد.
No image

سخنرانی استاد میرباقری با عنوان تحلیل رفتار سیاسی حضرت زهرا سلام الله علیها

سخنرانی استاد میرباقری با عنوان تحلیل رفتار سیاسی حضرت زهرا سلام الله علیها در رابطه با موضوع اهل بیت در این قسمت قرار دارد.

پر بازدیدترین ها

No image

سخنرانی استاد فرحزاد با عنوان حب و بغض اهلبیت علیهم السلام

سخنرانی استاد فرحزاد با عنوان حب و بغض اهلبیت علیهم السلام در رابطه با موضوع اهل بیت در این قسمت قرار دارد.
No image

سخنرانی استاد فرحزاد با عنوان سیره حسینی علیه السلام

سخنرانی استاد فرحزاد با عنوان سیره حسینی علیه السلام در رابطه با موضوع اهل بیت در این قسمت قرار دارد.
Powered by TayaCMS