دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

آموزش صحیح کودکان مسلمان عاملی برای زندگی راحت در جوامع غیراسلامی است

آموزش صحیح کودکان مسلمان عاملی برای زندگی راحت در جوامع غیراسلامی است
آموزش صحیح کودکان مسلمان عاملی برای زندگی راحت در جوامع غیراسلامی است
آموزش صحیح کودکان مسلمان عاملی برای زندگی راحت در جوامع غیراسلامی است

آموزش صحیح کودکان مسلمان عاملی برای زندگی راحت در جوامع غیراسلامی است

امام مسجد آمستردام هلند از مسلمانان این کشور خواست به شیوه تربیت اسلامی رجوع کنند، چرا که آموزش کودکان مسلمان زندگی آنها در یک جامعه غیراسلامی را تسهیل می‌کند.

 به نقل از روزنامه الوطن، محمد بن عجیبا امام مسجد آمستردام هلند از مسلمانان این کشور خواست در تربیت فرزندان خود بسیار کوشا بوده و به این منظور از شیوه تربیت اسلامی بهره مند شوند.

وی افزود: بازگشت به شیوه تربیت اسلامی و استفاده از آموزه‌های اسلام در تربیت فرزندان، عاملی مؤثر در تعامل و برقراری ارتباط با فرزندان به شمار می رود.

امام مسجد آمستردام تعامل با فرزندان را در سایه دو فرهنگ اسلام و هلند عاملی مهم خواند و گفت: ارائه آگاهیهای لازم به کودکان و اطلاع دادن به آنها بستری را فراهم می آورد تا کودکان نسبت به خطرات مختلف آگاه شده و از بسیاری مسائل مطلع شوند تا زندگی در یک جامعه اسلامی به سهولت برای آنها ممکن و امکانپذیر شود.

وی از والدین خواست تا از همان کودکی روح آنها را با مبانی دین اسلام عجین کنند تا در جامعه های غیراسلامی با مشکل مواجه نشوند.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

پر بازدیدترین ها

No image

سخنرانی استاد میرباقری با عنوان شان و منزلت حضرت ابوالفضل علیه السلام

سخنرانی استاد میرباقری با عنوان شان و منزلت حضرت ابوالفضل علیه السلام در رابطه با موضوع دهه محرم در این قسمت قرار دارد.
No image

سخنرانی استاد رفیعی با عنوان گریه و عزاداری برای امام حسین علیه السلام

سخنرانی استاد رفیعی با عنوان گریه و عزاداری برای امام حسین علیه السلام در رابطه با موضوع دهه محرم در این قسمت قرار دارد.
No image

سخنرانی استاد رفیعی با عنوان هدایت، مهم‌ترین درس عاشورا

سخنرانی استاد رفیعی با عنوان هدایت، مهم‌ترین درس عاشورا در رابطه با موضوع دهه محرم در این قسمت قرار دارد.
No image

سخنرانی استاد رفیعی با عنوان غفلت از یاد خدا، اولین عامل تحقق حادثه کربلا

سخنرانی استاد رفیعی با عنوان غفلت از یاد خدا، اولین عامل تحقق حادثه کربلا در رابطه با موضوع دهه محرم در این قسمت قرار دارد.
No image

سخنرانی استاد رفیعی با عنوان سومین علت رویارویی در کربلا ؛ پیروی از شیطان (2)

سخنرانی استاد رفیعی با عنوان سومین علت رویارویی در کربلا ؛ پیروی از شیطان (2) در رابطه با موضوع دهه محرم در این قسمت قرار دارد.
Powered by TayaCMS