دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

شیطان در غروب و طلوع خورشید

No image
شیطان در غروب و طلوع خورشید

    پناه به خدااز شر شیطان

    الإمام الباقر عليه السلام: إنَّ إبليسَ عَلَيهِ لَعائِنُ اللَّهِ يَبُثُّ جُنودَ اللَّيلِ مِن حَيثُ تَغيبُ الشَّمسُ وتَطلُعُ، َأَكثِروا ذِكرَ اللَّهِ عز و جل في هاتَينِ السّاعَتَينِ، وتَعَوَّذوا بِاللَّهِ مِن شَرِّ إبليسَ‏ وجُنودِهِ، وعَوِّذوا صِغارَكُم في تِلكَ السّاعَتَينِ فَإِنَّهُما ساعَتا غَفلَةٍ. . [1]

    امام باقر عليه السلام: ابليس- كه لعنت‏هاى خدا بر او باد- سپاه شب را از غروب خورشيد تا طلوع آن مى‏پراكَنَد. پس در اين دو هنگام، زياد به ياد خداى عز و جل باشيد و از شرّ ابليس و سپاه او، به خدا پناه ببريد و خردسالانتان‏را هم در اين دو هنگام- كه هنگامه‏هاى غفلت‏اند-، در پناه خدا قرار دهيد.

منابع:

  1. الكافي: 2/ 522/ 2.

منبع:پژوهه تبلیغ

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

پر بازدیدترین ها

No image

سخنرانی استاد رفیعی با عنوان گریه و عزاداری برای امام حسین علیه السلام

سخنرانی استاد رفیعی با عنوان گریه و عزاداری برای امام حسین علیه السلام در رابطه با موضوع دهه محرم در این قسمت قرار دارد.
No image

سخنرانی استاد میرباقری با عنوان شان و منزلت حضرت ابوالفضل علیه السلام

سخنرانی استاد میرباقری با عنوان شان و منزلت حضرت ابوالفضل علیه السلام در رابطه با موضوع دهه محرم در این قسمت قرار دارد.
No image

سخنرانی استاد رفیعی با عنوان غفلت از یاد خدا، اولین عامل تحقق حادثه کربلا

سخنرانی استاد رفیعی با عنوان غفلت از یاد خدا، اولین عامل تحقق حادثه کربلا در رابطه با موضوع دهه محرم در این قسمت قرار دارد.
No image

سخنرانی استاد رفیعی با عنوان نامه امام حسین علیه السلام در پاسخ به فرماندار مکه

سخنرانی استاد رفیعی با عنوان نامه امام حسین علیه السلام در پاسخ به فرماندار مکه در رابطه با موضوع دهه محرم در این قسمت قرار دارد.
No image

سخنرانی استاد فرحزاد با عنوان همراهی اهلبیت علیهم السلام؛ تنها راه رسیدن به مقصد

سخنرانی استاد فرحزاد با عنوان همراهی اهلبیت علیهم السلام؛ تنها راه رسیدن به مقصد در رابطه با موضوع دهه محرم در این قسمت قرار دارد.
Powered by TayaCMS