دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

عالمى خوش محضر و ساده زیستى

No image
عالمى خوش محضر و ساده زیستى

عالمى خوش محضر و ساده زیستى

آقاى مولانا، اخلاق نیک و پسندیده اى داشت و هر کس که در حضورش مى نشست، احساس خستگى نمى کرد. او حاضرین را با سیمایى متبسم و با گشاده رویى به حضور مى پذیرفت، به طورى که افراد از حضور نزد وى خسته نمى شدند و از او دل نمى کندند.

بارزترین صفات اخلاقى این شخصیت وارسته که وى را محبوب مردم کرده بود، ساده زیستى، زندگى در میان مردم کوچه و بازار و دورى از تجملات و تشریفات بود. او با این که مى توانست در بهترین خانه هاى مجلل زندگى کند، امّا تا آخرین لحظه عمر خویش، در همان محلّه پدرى و همان منزل بى آلایش، واقع در محله دستمالچى تبریز زندگى کرد و هیچ گونه تغییرى در زندگى خود نداد و هرگز قدمى به سوى دنیا دارى وتجمل بر نداشت.

منبع:فرهیختگان تمدن شیعه

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

پر بازدیدترین ها

No image

سخنرانی استاد رفیعی با عنوان گریه و عزاداری برای امام حسین علیه السلام

سخنرانی استاد رفیعی با عنوان گریه و عزاداری برای امام حسین علیه السلام در رابطه با موضوع دهه محرم در این قسمت قرار دارد.
No image

سخنرانی استاد میرباقری با عنوان شان و منزلت حضرت ابوالفضل علیه السلام

سخنرانی استاد میرباقری با عنوان شان و منزلت حضرت ابوالفضل علیه السلام در رابطه با موضوع دهه محرم در این قسمت قرار دارد.
No image

سخنرانی استاد رفیعی با عنوان غفلت از یاد خدا، اولین عامل تحقق حادثه کربلا

سخنرانی استاد رفیعی با عنوان غفلت از یاد خدا، اولین عامل تحقق حادثه کربلا در رابطه با موضوع دهه محرم در این قسمت قرار دارد.
No image

سخنرانی استاد رفیعی با عنوان نامه امام حسین علیه السلام در پاسخ به فرماندار مکه

سخنرانی استاد رفیعی با عنوان نامه امام حسین علیه السلام در پاسخ به فرماندار مکه در رابطه با موضوع دهه محرم در این قسمت قرار دارد.
No image

سخنرانی استاد فرحزاد با عنوان همراهی اهلبیت علیهم السلام؛ تنها راه رسیدن به مقصد

سخنرانی استاد فرحزاد با عنوان همراهی اهلبیت علیهم السلام؛ تنها راه رسیدن به مقصد در رابطه با موضوع دهه محرم در این قسمت قرار دارد.
Powered by TayaCMS