دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

عملکرد پایگاه داده‌های فرهنگی دینی بررسی می‌شود

No image
عملکرد پایگاه داده‌های فرهنگی دینی بررسی می‌شود فعالیت‌های یک‌ساله پایگاه داده‌های فرهنگی دینی سازمان تبلیغات اسلامی، طی نشستی در روز تبلیغ و اطلاع‌رسانی دینی نقد و بررسی می‌شود
سازمان تبلیغات اسلامی در سال 1386 پایگاه داده‌های فرهنگی دینی را افتتاح کرد و یکی از کارکردهای این پایگاه آن است که می‌تواند در تدوین برنامه‌های دینی برای سازمان‌های فعال در عرصه‌ فرهنگ دینی سودمند باشد
اول تیرماه سالروز تبلیغ و اطلاع‌رسانی دینی است و به مناسبت یک‌سالگی این پایگاه معاونت پژوهشی و آموزشی کنفرانس خبری را برای معرفی، نقد و بررسی فعالیت‌های پایگاه داده‌های فرهنگی دینی که زیر نظر دفتر برنامه‌ریزی پژوهش‌های کاربردی فعال است، در روز شنبه اول تیر ماه همزمان با سا‌لروز تبلیغ و اطلاع‌رسانی دینی برگزار می‌ شود.
منبع: خبرگزاری ایرنا

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

پر بازدیدترین ها

No image

سخنرانی استاد میرباقری با عنوان شان و منزلت حضرت ابوالفضل علیه السلام

سخنرانی استاد میرباقری با عنوان شان و منزلت حضرت ابوالفضل علیه السلام در رابطه با موضوع دهه محرم در این قسمت قرار دارد.
No image

سخنرانی استاد رفیعی با عنوان گریه و عزاداری برای امام حسین علیه السلام

سخنرانی استاد رفیعی با عنوان گریه و عزاداری برای امام حسین علیه السلام در رابطه با موضوع دهه محرم در این قسمت قرار دارد.
No image

سخنرانی استاد آقامجتبی تهرانی با عنوان مصلح غیور11

سخنرانی استاد آقامجتبی تهرانی با عنوان مصلح غیور11 در رابطه با موضوع دهه محرم در این قسمت قرار دارد.
No image

سخنرانی استاد رفیعی با عنوان غفلت از یاد خدا، اولین عامل تحقق حادثه کربلا

سخنرانی استاد رفیعی با عنوان غفلت از یاد خدا، اولین عامل تحقق حادثه کربلا در رابطه با موضوع دهه محرم در این قسمت قرار دارد.
No image

سخنرانی استاد آقامجتبی تهرانی با عنوان مصلح غیور13

سخنرانی استاد آقامجتبی تهرانی با عنوان مصلح غیور13 در رابطه با موضوع دهه محرم در این قسمت قرار دارد.
Powered by TayaCMS