دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

موسسه الامام المنتظر طلبه می پذیرد

No image
موسسه الامام المنتظر طلبه می پذیرد موسسه الامام المنتظر(عج) برای دوره های تخصصی فقه و اصول از میان طلاب، دانش پژوه می پذیرد.
حجت الاسلام جهانگیر مرادی، مسؤول آموزشی موسسه الامام المنتظر، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا گفت: این مرکز با هدف تربیت متخصصان و مدرسان موفق در حوزه علمیه، برای دوره های تخصصی فقه و اصول از میان طلاب، دانش پژوه می پذیرد.
وی اتمام کفایه الاصول، موفقیت در مصاحبه علمی و دارا بودن حداکثر 35 سال سن را از شرایط پذیرش در این دوره ها اعلام کرد و اظهار داشت: طلاب تا اول مهرماه فرصت دارند با در دست داشتن مدارک لازم به نشانی قم ـ خیابان انقلاب ـ کوچه هفده ـ روبروی مسجد گذر قلعه ـ مؤسسه امام المنتظر(عج)، مراجعه کنند.
وی مدت این دوره را پنج ساله خواند و اظهار داشت: فعالیت های علمی این مرکز، پس از ماه رمضان آغاز می شود که زمان آزمون ورودی به اطلاع طلاب خواهد رسید.
گفتنی است، ‌علاقه‌مندان برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند با تلفن های 7736760-0251 و 09191476094 تماس بگیرند.
منبع: خبرگزاری رسا

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

هویت زنانه در تندباد تاریخ

هویت زنانه در تندباد تاریخ

✍️ سعید احمدی
سگ کی؟

سگ کی؟

✍️ سعید احمدی 
کارهای کثیف

کارهای کثیف

✍️ سعید احمدی 
الهیات جنگ...

الهیات جنگ...

یادداشت

پر بازدیدترین ها

تعامل اعراب مسلمان و ایرانیان ʆ) نقش امام حسن(ع) و امام حسین(ع) در فتح ایران

تعامل اعراب مسلمان و ایرانیان (6) نقش امام حسن(ع) و امام حسین(ع) در فتح ایران

این نوشتار در نقد سلسله مقالاتی است که فتح ایران توسط اعراب مسلمان را یکی از مقاطع تلخ تاریخ معرفی نموده‌اند.
راههای رسیدن به آرامش روانی از نگاه قرآن

راههای رسیدن به آرامش روانی از نگاه قرآن

قرآن کریم که بزرگترین معجزه پیامبراکرم(ص) است و تمام آنچه را که بشر برای هدایت نیاز داشته ودر آن آمده است، کاملترین نسخه برای آرامش روح است.
No image

امام حسین (ع): «الناسُ عبیدُ الدنیا و الدین لعق علی السنتهم یحوطونه مادرَّت معایشُهم فاذا مُحَّصوا بالبلاء قَلَّ الدَیّانون»

«مردم بندۀ دنیایند و دین بر زبانشان می‌چرخد و تا وقتی زندگی‌هاشان بر محور دین بگردد، در پی آنند، امّا وقتی به وسیلۀ «بلا» آزموده شوند، دینداران اندک می‌شوند.»
No image

قالَ رَسُولُ اللّهِ (صلّى اللّه علیه و آله):«اِنَّ لِقَتْلِ الْحُسَیْنِ علیه السّلام حَرارَةً فى قُلُوبِ الْمُؤمنینَ لا تَبْرُدُ اَبَداً.»

پیامبر اکرم (صلّى اللّه علیه و آله) فرمود: «براى شهادت حسین علیه السلام ، حرارت و گرمایى در دلهاى مؤمنان است که هرگز سرد و خاموش نمی‌شود.» (جامع احادیث الشیعه ، ج 12، ص 556)
Powered by TayaCMS