دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

همه پیرامون اویند که پرچم ساقط نشود

No image
همه پیرامون اویند که پرچم ساقط نشود

محقق رشتى دیانت و سیاست را به هم سرشته بود. پس از رحلت شیخ انصارى بسیارى از دانشمندان مردم را براى تقلید به میرزاى رشتى ارجاع داده بودند. اما او با پیشنهادها مخالفت مى کرد و نیک مى دانست که دنیاى اسلام به مرجعى سیاستمدار نیازمند است. او میرزاى شیرازى را مجتهدى آگاه به مسائل سیاسى و چهره اى سرشناس و محبوب یافته بود.

محقق رشتى بر آن بود تا مرجعیت میرزاى شیرازى را به علماى نجف پیشنهاد کرده از آن حمایت کند. این امر موجب شد تا توطئه ى دشمن براى لطمه زدن به وحدت شیعیان نقش بر آب شود.

ژرف اندیشى سیاسى میرزاى رشتى را در گفتارش مى جوییم. وقتى پرسیدند از چه کسى تقلید کنیم؟ در پاسخ گفت : «از مرجعى تقلید کنید که تقلیدش جایز باشد. امروز پرچم بر دوش عالم جلیل سید محمد حسن (شیرازى) است و همه پیرامون اویند که پرچم ساقط نشود.»([16])

منبع:فرهیختگان تمدن شیعه

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

عالمان مرتبط

پر بازدیدترین ها

No image

سخنرانی استاد میرباقری با عنوان شان و منزلت حضرت ابوالفضل علیه السلام

سخنرانی استاد میرباقری با عنوان شان و منزلت حضرت ابوالفضل علیه السلام در رابطه با موضوع دهه محرم در این قسمت قرار دارد.
No image

سخنرانی استاد رفیعی با عنوان گریه و عزاداری برای امام حسین علیه السلام

سخنرانی استاد رفیعی با عنوان گریه و عزاداری برای امام حسین علیه السلام در رابطه با موضوع دهه محرم در این قسمت قرار دارد.
No image

سخنرانی استاد فرحزاد با عنوان همراهی اهلبیت علیهم السلام؛ تنها راه رسیدن به مقصد

سخنرانی استاد فرحزاد با عنوان همراهی اهلبیت علیهم السلام؛ تنها راه رسیدن به مقصد در رابطه با موضوع دهه محرم در این قسمت قرار دارد.
No image

سخنرانی استاد میرباقری با عنوان نگاه تطبیقی به حادثه عاشورا2

سخنرانی استاد میرباقری با عنوان نگاه تطبیقی به حادثه عاشورا2 در رابطه با موضوع دهه محرم در این قسمت قرار دارد.
No image

سخنرانی استاد رفیعی با عنوان غفلت از یاد خدا، اولین عامل تحقق حادثه کربلا

سخنرانی استاد رفیعی با عنوان غفلت از یاد خدا، اولین عامل تحقق حادثه کربلا در رابطه با موضوع دهه محرم در این قسمت قرار دارد.
Powered by TayaCMS