دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

گسترش فعالیت بهائیان در سایه بی خیالی مسئولان!

No image
گسترش فعالیت بهائیان در سایه بی خیالی مسئولان! طبق تصمیم مرکز جهانی بهائیت و سران این فرقه، قرار بر این بود که تمام یا اکثر بهائیان کشور به شهر«بهارستان» اصفهان منتقل شوند.
فعالیت عناصر فرقه ضاله بهائیت در شهر جدید«بهارستان» اصفهان افزایش یافته و اخیراً افراد ناشناس بیانیه‌ای در خصوص حکومت و این‌فرقه ضاله، در این شهر توزیع کرده‌اند.
به گزارش شیعه نیوز به نقل از بولتن نیوز، طبق تصمیم مرکز جهانی بهائیت و سران این فرقه، قرار بر این بود که تمام یا اکثر بهائیان کشور به شهر«بهارستان» اصفهان منتقل شوند.
اگرچه استقبال چندانی از این تصمیم نشده است، اما به هر حال حدود 200 خانواده بهائی از سراسر کشور به این شهر منتقل شده‌اند.
ساکنان بهائی«بهارستان» به صورت هفتگی و ماهانه جلساتی برگزار می‌کنند و همه روزه از ساعت 19 تا 20 شنونده برنامه‌های رادیویی این ‌فرقه هستند.
به ادعای بهائیان، نام «بهارستان» در واقع «بهائیستان» بوده که توسط مقام‌های دولتی به بهارستان تغییر یافته است

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

پر بازدیدترین ها

No image

سخنرانی استاد میرباقری با عنوان شان و منزلت حضرت ابوالفضل علیه السلام

سخنرانی استاد میرباقری با عنوان شان و منزلت حضرت ابوالفضل علیه السلام در رابطه با موضوع دهه محرم در این قسمت قرار دارد.
No image

سخنرانی استاد رفیعی با عنوان هدایت، مهم‌ترین درس عاشورا

سخنرانی استاد رفیعی با عنوان هدایت، مهم‌ترین درس عاشورا در رابطه با موضوع دهه محرم در این قسمت قرار دارد.
No image

سخنرانی استاد رفیعی با عنوان عاشورا، سرمایه ی هدایت همه ی عوالم

سخنرانی استاد رفیعی با عنوان عاشورا، سرمایه ی هدایت همه ی عوالم در رابطه با موضوع دهه محرم در این قسمت قرار دارد.
No image

سخنرانی استاد رفیعی با عنوان خوف الهی

سخنرانی استاد رفیعی با عنوان خوف الهی در رابطه با موضوع دهه محرم در این قسمت قرار دارد.
No image

سخنرانی استاد رفیعی با عنوان گریه و عزاداری برای امام حسین علیه السلام

سخنرانی استاد رفیعی با عنوان گریه و عزاداری برای امام حسین علیه السلام در رابطه با موضوع دهه محرم در این قسمت قرار دارد.
Powered by TayaCMS