دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

ارتباط با علما

No image
ارتباط با علما

ارتباط با علما

آیت الله خادمى علاوه بر مشورت با علما در خصوص مسایل سیاسى، در سال 1342هـ .ش به عنوان رابط میان امام خمینى(رحمه الله) و علما براى ایجاد هماهنگى هاى لازم، از سوى علماى کشور تعیین شد.

حجت الاسلام سید محمّد على خادمى، فرزند وى به نقل از پدر، خاطره اى را که به سال 42 باز مى گردد، چنین نقل مى کند:

«مرحوم پدر فرمودند : در سال 42 که به قم رفته بودم، علما گفتند: شما بهتر است بین علما و بین امام(رحمه الله)و دیگران، هماهنگى ایجاد نمایید، تا حرف ها یکى باشد. من (آیت الله خادمى «ره») هم پذیرفتم. آقایان علما گفتند: به امام(رحمه الله) بگویید: خلاصه، دارید تند مى روید و ما نمى توانیم با شما بیاییم. طورى حرکت کنید که ما هم پابه پاى شما بیاییم. خدمت امام مطلب آنان را منتقل کردم. امام یک جمله گفتند که مطلب براى من واضح شد. گفتند: فلانى (آیت الله خادمى) ما و شما عمرمان را کرده ایم بهتر است که این بقیه عمر (اگر عمرى باشد) براى خدا گذاشته شود و براى خدا کشته شویم. بروید بگویید اگر آن ها آهسته مى آیند، حرکت خود را تندتر کنند. ما هم برگشتیم و به آقایان گفتیم: بسم الله! شما باید تندتر حرکت کنید تا به آقا برسید.

منبع:فرهیختگان تمدن شیعه

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

عالمان مرتبط

جدیدترین ها در این موضوع

No image

سخنرانی استاد میرباقری با عنوان تفکر عامل شناخت

سخنرانی استاد میرباقری با عنوان تفکر عامل شناخت در رابطه با موضوع عقائد در این قسمت قرار دارد.
No image

سخنرانی استاد میرباقری با عنوان نور هدایت و ولایت

سخنرانی استاد میرباقری با عنوان نور هدایت و ولایت در رابطه با موضوع عقائد در این قسمت قرار دارد.
No image

سخنرانی استاد میرباقری با عنوان حقیقت توحید و بندگی و معرفت

سخنرانی استاد میرباقری با عنوان حقیقت توحید و بندگی و معرفت در رابطه با موضوع عقائد در این قسمت قرار دارد.
No image

سخنرانی استاد میرباقری با عنوان نعمت ولایت، نعمت حقیقی

سخنرانی استاد میرباقری با عنوان نعمت ولایت، نعمت حقیقی در رابطه با موضوع عقائد در این قسمت قرار دارد.
No image

سخنرانی استاد میرباقری با عنوان معنا ، مفهوم و عوامل انتظار

سخنرانی استاد میرباقری با عنوان معنا ، مفهوم و عوامل انتظار در رابطه با موضوع عقائد در این قسمت قرار دارد.

پر بازدیدترین ها

No image

سخنرانی استاد فرحزاد با عنوان شرط وصال امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف)

سخنرانی استاد فرحزاد با عنوان شرط وصال امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) در رابطه با موضوع عقائد در این قسمت قرار دارد.
No image

سخنرانی استاد فرحزاد با عنوان معنای ولایت پذیری و ضرورت این امر

سخنرانی استاد فرحزاد با عنوان معنای ولایت پذیری و ضرورت این امر در رابطه با موضوع عقائد در این قسمت قرار دارد.
No image

سخنرانی استاد رفیعی با عنوان تکبر و خود بزرگ بینی

سخنرانی استاد رفیعی با عنوان تکبر و خود بزرگ بینی در رابطه با موضوع عقائد در این قسمت قرار دارد.
No image

سخنرانی استاد فرحزاد با عنوان ولایت امام علی علیه السلام

سخنرانی استاد فرحزاد با عنوان ولایت امام علی علیه السلام در رابطه با موضوع عقائد در این قسمت قرار دارد.
No image

سخنرانی استاد فرحزاد با عنوان اهمیت یاد قیامت

سخنرانی استاد فرحزاد با عنوان اهمیت یاد قیامت در رابطه با موضوع عقائد در این قسمت قرار دارد.
Powered by TayaCMS