دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

ترک علاقه به دنیا

علائق را باید کم بکنید، علاقه ها باید کم بشود، طبیعتا ماها از اینجا می رویم ، علی ای حال چه علاقه قلبی به چیزی داشته باشیم یا نداشته باشیم فرقی به حال ما نمی کند.
ترک علاقه به دنیا
ترک علاقه به دنیا

نویسنده : حضرت امام خمینی (ره)

علائق را باید کم بکنید، علاقه ها باید کم بشود، طبیعتا ماها از اینجا می رویم ، علی ای حال چه علاقه قلبی به چیزی داشته باشیم یا نداشته باشیم فرقی به حال ما نمی کند. شما فرض کنید که علاقه داشته باشید به این کتابتان یا نداشته باشید، کتاب مال شما است از آن استفاده می کنید، علاقه داشته باشید به این خانه یا نداشته باشید، این خانه مال شماست استفاده هم می کنید، علاقه را کم کنید، علاقه را تا می توانید از بین ببرید.آنچه انسان را گرفتار می کند آن علاقه ای است که انسان دارد و آن هم مبدأش همان حب نفس است .حب مسند، حب ریاست دردی است که انسان را به هلاکت می رساند... ما خودمان را خیلی مهذب و صحیح (می دانیم ) و برای آن حب نفسی که داریم خودمان را یک آدم کامل می دانیم و همه دیگران را معیوب می دانیم و به عیبشان ایراد می گیریم . در آن شعر است که شعرش را نمی خواهیم ، بخوانم ، که یک آقایی به یک کذایی اشکال کرد. او گفت : من همه اینها که می گویی ، هستم اما تو آنطور که می نمایی هستی !؟[1].

    منبع :
  • تفسیر سوره حمد ،‌نوشته حضرت امام خمینی (ره)
    پی نوشت:
  • [1] - تفسیر سوره حمد، ص 50 و 51

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

پر بازدیدترین ها

No image

سخنرانی استاد فرحزاد با عنوان آماده شدن برای سفر آخرت

سخنرانی استاد فرحزاد با عنوان آماده شدن برای سفر آخرت در رابطه با موضوع اخلاق در این قسمت قرار دارد.
No image

آموزه‌هاي قرآني خطبه فدكيه 4(ويژگي هاي پيامبر و اميرالمؤمنين عليهم السلام)

علی جان سفارش هایی دارم، نخست اینکه مرا شب غسل بده، شب کفنم کن و شب بدنم را به خاک بسپار؟! مگذار آن دو نفر بر بدنم نماز بخوانند و در تشییع جنازه ام حاضر گردند. علی جان! وقتی بدنم را به خاک سپردی، زود از کنار قبرم نرو؛ «اجْلِسْ عِنْدَ رَأْسِی» بالای سرم بنشین، برایم قرآن و دعا بخوان!
Powered by TayaCMS