دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

یاد یار مهربان

No image
یاد یار مهربان مراسم افتتاحیه پنجمین نمایشگاه "یاد یار مهربان" روز شنبه با حضور دکتر غلامعلی حدادعادل رئیس مجلس شورای اسلامی، دکتر محمدباقر قالیباف شهردار تهران و تنی چند از مسئولان فرهنگی گشایش می یابد.
به گزارش خبرگزاری مهر، مراسم افتتاحیه پنجمین نمایشگاه "یاد یار مهربان" با هدف ارتقای فرهنگ کتاب و کتابخوانی در میان دانش آموزان، حمایت از ناشران و توسعه علم و در راستای طرح اهدای کتاب به مدارس با حضور 422 ناشر، روز شنبه 12 آبان ماه، ساعت 30/15 در شبستان مصلی بزرگ امام خمینی (ره) برگزار می شود.
در این دوره از نمایشگاه "یاد یار مهربان" که از تاریخ 13 تا 20 آبان ماه جاری در مصلی امام خمینی و با بودجه ای معادل 2 میلیارد و چهارصد میلیون تومان برگزار می شود، علاوه بر حضور 422 ناشر، 120 شرکت کننده نیز در بخش جنبی نمایشگاه فعالیت خواهند داشت.
در این نمایشگاه به 2750 مدرسه ابتدایی، 2000 مدرسه راهنمایی و 2350 آموزشگاه متوسطه (دبیرستان، هنرستان کار و دانش، هنرستان فنی، هنرستان حرفه ای)، کلیه کتابخانه های شهر تهران و همچنین حوزه های علمیه و مدارس دینی بر اساس بودجه تعریف شده برای هر یک، کتاب اهدا می شود. در پنجمین دوره نمایشگاه "یاد یار مهربان" میزان اعتبار تخصیص یافته به هر یک از دوره های تحصیلی مدارس تهران به ترتیب، مدارس ابتدایی 240 هزار تومان، مدارس راهنمایی 280 هزار تومان، دبیرستان ها 340 هزار تومان، پیش دانشگاهی 300 هزار تومان، حوزه های علمیه و مدارس دینی هر یک حداقل 350 هزار تومان و کلیه کتابخانه های شهر تهران هر یک، یک میلیون تومان است و طبق اعلام دبیرخانه نمایشگاه تاکنون 18000 کتاب و CD وصول شده است.
از دیگر برنامه هایی که برای نمایشگاه پنجم درنظر گرفته شده، می توان به حضور شهرداران مناطق مختلف برای دیدار رودررو با نمایندگان مدارس اشاره کرد. برنامه این دیدارها به این شکل است؛ در روزهای 13 و 14 آبان شهرداران مناطق 7 ،9 ،16 ،13 ،1و10 ، روزهای 15 و 16 آبان شهرداران مناطق 12 ، 18 ، 17 ، 28 و 21، روزهای 17 و 18 آبان شهرداران مناطق 5 ، 19 ،4 ، 3 و 22 و روزهای 19 و 20 آبان نیز شهرداران مناطق 15 ،14 ،11 ،6 و 20 با حضور در نمایشگاه با نمایندگان مدارس دیدار خواهند داشت.
لازم به ذکر است در پنجمین نمایشگاه "یاد یار مهربان" سامانه 137 و سامانه اطلاع رسانی و نظارت همگانی 1888 شهرداری در طول ایام برگزاری نمایشگاه حضوری مستمر خواهد داشت. همچنین ساعت بازدید از نمایشگاه "یاد یار مهربان" از ساعت 30/8 تا 16 است.
پنجمین نمایشگاه "یاد یار مهربان" با مشارکت سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران (موسسه نشر شهر)، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و وزارت آموزش و پرورش در محل مصلی بزرگ امام خمینی از 13 تا 20 آبان ماه برگزار می شود.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

هویت زنانه در تندباد تاریخ

هویت زنانه در تندباد تاریخ

✍️ سعید احمدی
سگ کی؟

سگ کی؟

✍️ سعید احمدی 
کارهای کثیف

کارهای کثیف

✍️ سعید احمدی 
الهیات جنگ...

الهیات جنگ...

یادداشت

پر بازدیدترین ها

تعامل اعراب مسلمان و ایرانیان ʆ) نقش امام حسن(ع) و امام حسین(ع) در فتح ایران

تعامل اعراب مسلمان و ایرانیان (6) نقش امام حسن(ع) و امام حسین(ع) در فتح ایران

این نوشتار در نقد سلسله مقالاتی است که فتح ایران توسط اعراب مسلمان را یکی از مقاطع تلخ تاریخ معرفی نموده‌اند.
راههای رسیدن به آرامش روانی از نگاه قرآن

راههای رسیدن به آرامش روانی از نگاه قرآن

قرآن کریم که بزرگترین معجزه پیامبراکرم(ص) است و تمام آنچه را که بشر برای هدایت نیاز داشته ودر آن آمده است، کاملترین نسخه برای آرامش روح است.
No image

امام حسین (ع): «الناسُ عبیدُ الدنیا و الدین لعق علی السنتهم یحوطونه مادرَّت معایشُهم فاذا مُحَّصوا بالبلاء قَلَّ الدَیّانون»

«مردم بندۀ دنیایند و دین بر زبانشان می‌چرخد و تا وقتی زندگی‌هاشان بر محور دین بگردد، در پی آنند، امّا وقتی به وسیلۀ «بلا» آزموده شوند، دینداران اندک می‌شوند.»
No image

قالَ رَسُولُ اللّهِ (صلّى اللّه علیه و آله):«اِنَّ لِقَتْلِ الْحُسَیْنِ علیه السّلام حَرارَةً فى قُلُوبِ الْمُؤمنینَ لا تَبْرُدُ اَبَداً.»

پیامبر اکرم (صلّى اللّه علیه و آله) فرمود: «براى شهادت حسین علیه السلام ، حرارت و گرمایى در دلهاى مؤمنان است که هرگز سرد و خاموش نمی‌شود.» (جامع احادیث الشیعه ، ج 12، ص 556)
Powered by TayaCMS