دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

قال الامام الحسین(علیه‌السّلام): «اَرْجُو ان یکونَ خیراً ما اراد اللهُ بنا، قُتِلنا ام ظَفِرْنا»

امام حسین (علیه‌السّلام):«امیدوارم آنچه خدا برای ما اراده فرموده است خیر باشد، چه کشته شویم و چه پیروز گردیم. » (اعیان الشیعه، ج1، ص 597)
No image
قال الامام الحسین(علیه‌السّلام): «اَرْجُو ان یکونَ خیراً ما اراد اللهُ بنا، قُتِلنا ام ظَفِرْنا» قال الامام الحسین

قال الامام الحسین (علیه‌السّلام):

«اَرْجُو ان یکونَ خیراً ما اراد اللهُ بنا، قُتِلنا ام ظَفِرْنا» (اعیان الشیعه، ج1، ص 597)

امام حسین (علیه‌السّلام):

«امیدوارم آنچه خدا برای ما اراده فرموده است خیر باشد، چه کشته شویم و چه پیروز گردیم.»

توضیح: مکتبی بودن یک مسلمان را از اینجا می‌توان شناخت که در همه ابعاد زندگی و کارهای فردی و اجتماعی، نسبت به آن چه «وظیفه دینی» است، متعبّد و عامل باشد. تکلیف در شرایط مختلف فرق می‌کند. ممکن است مطابق خواسته قلبی انسان باشد یا مخالف، مورد پسند مردم باشد یا نه. مسلمان چون در برابر خداوند تعهد سپرده است، عملکرد او نیز باید طبق خواسته او باشد و هیچ چیز را فدای «عمل به تکلیف» نکند. در این صورت، هر چند به ظاهر شکست هم بخورد، پیروز است چون در انجام وظیفه کوتاهی نکرده است.
فرهنگ «عمل به تکلیف» وقتی در جامعه و میان افرادی حاکم باشد، همواره احساس پیروزی می‌کنند. به تعبیر قرآن کریم به «احدی الحسینین» دست می‌یابند و در مبارزات هم چه کشته شوند و چه به پیروزی نظامی و سیاسی برسند، در هر دو صورت برای آنان خوب است.

Powered by TayaCMS

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

No image

سخنرانی استاد آقامجتبی تهرانی با عنوان مصلح غیور12

سخنرانی استاد آقامجتبی تهرانی با عنوان مصلح غیور12 در رابطه با موضوع دهه محرم در این قسمت قرار دارد.
No image

سخنرانی استاد آقامجتبی تهرانی با عنوان مصلح غیور11

سخنرانی استاد آقامجتبی تهرانی با عنوان مصلح غیور11 در رابطه با موضوع دهه محرم در این قسمت قرار دارد.
No image

سخنرانی استاد آقامجتبی تهرانی با عنوان مصلح غیور10

سخنرانی استاد آقامجتبی تهرانی با عنوان مصلح غیور10 در رابطه با موضوع دهه محرم در این قسمت قرار دارد.
No image

سخنرانی استاد آقامجتبی تهرانی با عنوان مصلح غیور9

سخنرانی استاد آقامجتبی تهرانی با عنوان مصلح غیور9 در رابطه با موضوع دهه محرم در این قسمت قرار دارد.
No image

سخنرانی استاد آقامجتبی تهرانی با عنوان مصلح غیور8

سخنرانی استاد آقامجتبی تهرانی با عنوان مصلح غیور8 در رابطه با موضوع دهه محرم در این قسمت قرار دارد.

پر بازدیدترین ها

No image

سخنرانی استاد آقامجتبی تهرانی با عنوان مصلح غیور11

سخنرانی استاد آقامجتبی تهرانی با عنوان مصلح غیور11 در رابطه با موضوع دهه محرم در این قسمت قرار دارد.
No image

سخنرانی استاد آقامجتبی تهرانی با عنوان مصلح غیور15

سخنرانی استاد آقامجتبی تهرانی با عنوان مصلح غیور15 در رابطه با موضوع دهه محرم در این قسمت قرار دارد.
No image

سخنرانی استاد آقامجتبی تهرانی با عنوان مصلح غیور13

سخنرانی استاد آقامجتبی تهرانی با عنوان مصلح غیور13 در رابطه با موضوع دهه محرم در این قسمت قرار دارد.
No image

سخنرانی استاد آقامجتبی تهرانی با عنوان مصلح غیور4

سخنرانی استاد آقامجتبی تهرانی با عنوان مصلح غیور4 در رابطه با موضوع دهه محرم در این قسمت قرار دارد.
No image

سخنرانی استاد آقامجتبی تهرانی با عنوان مصلح غیور16

سخنرانی استاد آقامجتبی تهرانی با عنوان مصلح غیور16 در رابطه با موضوع دهه محرم در این قسمت قرار دارد.
Powered by TayaCMS