دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

آیت الله مظاهری؛ تنها راه رسیدن به هدایت و رستگاری انس با قرآن و عترت است

No image
آیت الله مظاهری؛ تنها راه رسیدن به هدایت و رستگاری انس با قرآن و عترت است آیت الله مظاهری با تأکید بر استفاده بهینه از فرصت ماه رجب برای خودسازی، تنها راه رسیدن به هدایت و رستگاری را انس با قرآن و عترت عنوان کرد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، آیت الله مظاهری در درس اخلاق هفتگی خود در مسجد حکیم اصفهان، ضمن تبریک حلول ماه رجب، با اشاره به لزوم استفاده از فرصت‌های معنوی، ماه رجب را یکی از بهترین فرصت‌ها یاد کرد و گفت: همواره در زندگی انسان‌ها نسیم‌های رحمتی از جانب پروردگار متعال در حال وزیدن است و افراد عاقل و هوشیار خود را در معرض این نسیم‌ها قرار می‌دهند تا از برکات آن بهره‌مند شوند.
وی با اشاره به این که رحمت خداوند در ماه رجب مثل باران می‌بارد و این باران رحمت موجب زدودن آلودگی‌های دنیوی و رذائل نفسانی از دل انسان‌ها می‌شود، افزود: هر که در این ماه پر خیر و برکت بتواند خود را در معرض نسیم رحمت و باران لطف و مرحمت الهی قرار دهد؛ در طی کردن منازل هفتگانه سیر و سلوک، پیشرفت قابل ملاحظه‌ای می‌کند و با ریشه‌کن کردن درخت رذائل اخلاقی، به شجره طیّبه فضائل دست خواهد یافت که در این صورت دل او از اغیار تهی شده و خداوند بر آن دل حکومت می کند.
آیت الله مظاهری در بخش دیگری از بیانات اخلاقی خود، تنها راه رسیدن به هدایت و رستگاری انسان‌ها را انس با قرآن و عترت(ع) دانست و ضمن تشریح راه‌های انس با این دو ثقل گران‌بها اظهار داشت: رستگاری فقط در سایه انس با قرآن و عترت(ع) میسّر می شود و هرکس ذره‌ای از این راه خارج شود و مسیر دیگری برای خود انتخاب کند، باید بداند که در هر قدمی، کیلومترها از مسیر هدایت منحرف می‌شود و بازگشت او به صلاح و رستگاری بسیار مشکل است.
وی در ادامه بر لزوم تقویت ارتباط با خداوند و راز و نیاز به درگاه پروردگار، در همه ایام سال و به ویژه ماه رجب تأکید و خاطرنشان کرد: دعا و راز و نیاز با خداوند، در تعالیم روح بخش دینی بسیار مورد تأکید و سفارش واقع شده است. آیات شریف قرآن کریم و روایات ارزشمند حضرات معصومین(ع)، لزوم اهمیت به این موضوع مهم را روشن می کند و نباید تصور کرد انس با دعا و ارزش های معنوی فقط مخصوص ایام خاصی مثل ماه رجب و ماه مبارک رمضان است؛ بلکه اهتمام به این مقوله اساسی باید در همه ایام سال در زندگی انسان ها، حاکم باشد.
آیت الله مظاهری با بیان این که دعا در ماه های رجب، شعبان و رمضان تأثیر بیشتری دارد، اظهار داشت: از جمله برکات و فوائد آن می توان به تسریع در خودسازی و تهذیب نفس، رشد معنوی، رفع گرفتاری های اخروی و دنیوی، درمان دردهای فردی و اجتماعی به ویژه اصلاح مفاسد اخلاقی و اقتصادی است.

منبع: خبرگزاری رسا

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

No image

سخنرانی استاد رفیعی با عنوان سیره رفتارسیاسی حضرت زهرا علیها السلام

سخنرانی استاد رفیعی با عنوان سیره رفتارسیاسی حضرت زهرا علیها السلام در رابطه با موضوع دهه فاطمیه در این قسمت قرار دارد.
No image

سخنرانی استاد رفیعی با عنوان دین شناسی فاطمه زهرا علیها السلام

سخنرانی استاد رفیعی با عنوان دین شناسی فاطمه زهرا علیها السلام در رابطه با موضوع دهه فاطمیه در این قسمت قرار دارد.
No image

سخنرانی استاد رفیعی با عنوان بررسی آموزه‌های تفسیری خطبه فدکیه6

سخنرانی استاد رفیعی با عنوان بررسی آموزه‌های تفسیری خطبه فدکیه6 در رابطه با موضوع دهه فاطمیه در این قسمت قرار دارد.
No image

سخنرانی استاد رفیعی با عنوان بررسی آموزه‌های تفسیری خطبۀ فدکیه5

سخنرانی استاد رفیعی با عنوان بررسی آموزه‌های تفسیری خطبۀ فدکیه5 در رابطه با موضوع دهه فاطمیه در این قسمت قرار دارد.
No image

سخنرانی استاد رفیعی با عنوان بررسی آموزه‌های تفسیری خطبه فدکیه4

سخنرانی استاد رفیعی با عنوان بررسی آموزه‌های تفسیری خطبه فدکیه4 در رابطه با موضوع دهه فاطمیه در این قسمت قرار دارد.

پر بازدیدترین ها

No image

سخنرانی استاد رفیعی با عنوان انتخاب‌های فاطمه (علیها السلام) 1

سخنرانی استاد رفیعی با عنوان انتخاب‌های فاطمه (علیها السلام) 1 در رابطه با موضوع دهه فاطمیه در این قسمت قرار دارد.
No image

سخنرانی استاد رفیعی با عنوان سیره رفتارسیاسی حضرت زهرا علیها السلام

سخنرانی استاد رفیعی با عنوان سیره رفتارسیاسی حضرت زهرا علیها السلام در رابطه با موضوع دهه فاطمیه در این قسمت قرار دارد.
No image

سخنرانی استاد رفیعی با عنوان بررسی آموزه‌های تفسیری خطبۀ فدکیه5

سخنرانی استاد رفیعی با عنوان بررسی آموزه‌های تفسیری خطبۀ فدکیه5 در رابطه با موضوع دهه فاطمیه در این قسمت قرار دارد.
No image

سخنرانی استاد رفیعی با عنوان بررسی آموزه‌های تفسیری خطبه فدکیه3

سخنرانی استاد رفیعی با عنوان بررسی آموزه‌های تفسیری خطبه فدکیه3 در رابطه با موضوع دهه فاطمیه در این قسمت قرار دارد.
No image

سخنرانی استاد رفیعی با عنوان بررسی آموزه‌های تفسیری خطبه فدکیه4

سخنرانی استاد رفیعی با عنوان بررسی آموزه‌های تفسیری خطبه فدکیه4 در رابطه با موضوع دهه فاطمیه در این قسمت قرار دارد.
Powered by TayaCMS