دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

امام جمعه شیراز؛ خرافات در دین موجب رویگردانی افراد کم اطلاع از دین می شود

No image
امام جمعه شیراز؛ خرافات در دین موجب رویگردانی افراد کم اطلاع از دین می شود
آیت الله محی الدین حائری شیرازی بروز و ظهور خرافات در دین را به عنوان یکی از عواملی دانست که موجب روی گردانی افراد کم اطلاع از دین می شود.
 
به گزارش خبرنگار مهر در شیراز، آیت الله محی الدین حائری در خطبه های این هفته نمازجمعه شیراز افزود: شیاطین، خرافات را از یک سو وارد دین کرده و از سوی دیگر عده ای را در پشت خرافات به تماشایی آن وا می دارند و در چنین شرایطی افرادی که کم اطلاع و کم سواد دینی باشند از آن روی برگردانده و در مقابلش نیزمی ایستند.
وی با اشاره به اینکه این افراد حتی ممکن است دوستدار دین نیز باشند، افزود: چنین افرادی ممکن است از نظر تحصیلاتی نیز باسواد بوده اما از نظر دینی آگاهی و سواد کمتری داشته باشند و در چنین شرایطی با سوادان کم اطلاع از دین در مقابل آن می ایستند.
نماینده ولی فقیه در استان فارس با اشاره به جریان کشته شدن عثمان بیان کرد: عثمان را عده ای از دوستان بدون آگاهی از دین کشتند و خون عثمان بهانه ای شد برای اینکه حضرت علی(ع) و دوستانش را به ریخته شدن این خون نسبت دهند و از این طریق جمعیت زیادی را علیه ایشان تحریک کردند.
آیت الله حائری با اشاره به اینکه شیاطین لباس باطل را بر حق و لباس حق را بر باطل می پوشانند، عنوان کرد: در چنین شرایطی حق با چنین لباسی منزوی شده و باطل با لباس حق، حق به جانب می شود و افراد کم اطلاع نیز خیال می کنند در جبهه حق عیله باطل می جنگند در صورتیکه جریان خلاف این موضوع بوده و در حال جنگیدن علیه واقعیت هستند.
وی با بیان اینکه این مسائل همان فتنه است، افزود: شیاطین نیز در این وضعیت نان خود را در تنور فتنه می پزند و هرچه در طرفین این نبرد کشته شوند به سود فتنه است.
امام جمعه شیراز گفت: امام حسین(ع) با جریان عاشورا این فتنه را حل کرد و در عاشورا هم حق و هم باطل آشکار شد و می توان گفت این واقعه نوروز و تجدید حیات اسلام به شمار می رود.
آیت الله حائری در ادامه سخنان خود با اشاره به اینکه بشر در چند مقوله نمی تواند امور خود را با علم انجام دهد بلکه این مسائل با دین حل می شود، افزود: امنیت، عدل، بانکداری و... از جمله مسائلی بوده که بشر فقط می تواند با روش دین در این بخشها وارد شود.
عضو مجلس خبرگان رهبری بیان کرد: هرچه علم بشر بیشتر شود سلاح های او نیز پیشرفته و بیشتر می شود تا جایی که دیگر کشورها نیز از ترس حمله چنین کشوری خود را مجهزتر می کنند و درنتیجه نا امنی بشر را فرا می گیرد در این وضعیت علم بشر فقط به ایجاد این ناامنی کمک کرده است.
وی تصریح کرد: بانکداری با روش علمی نیز جز ربا نتیجه دیگری نخواهد داشت و قوانین این حوزه نیز با عدل مطابق نخواهد بود و در چنین وضعیتی با قوانین ظالمانه و مخالف با عدل مواجه می شویم.
امام جمعه شیراز در ادامه خطبه های این هفته نماز جمعه شیراز با اشاره به اینکه در مدارس باید شرایط تربیت صحیح دانش آموزان فراهم شود، افزود: مدیران مدارس برای فرهنگسازی مناسب و تربیت صحیح دانش آموزان، باید در ساعات خارج از درس برای آنها کلاسهای بدون حضور و غیاب و نمره دائر کنند و در این کلاسها از افراد دلسوخته برای پاسخ دادن به سئوالات استفاده شود.
آیت الله حائری شیرازی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به وضعیت اقتصادی کشور نیز اظهار داشت: برای شکوفا شدن اقتصاد کشور باید به سه عامل کاهش مصرف، افزایش تولید و توسعه فضای سبز توجه شود.
وی عنوان کرد: ائمه (ع) نیز به این سه راس مثلث توجه جدی داشته و از ما نیز چنین توقعی دارند که در عین کم مصرف کردن به افزایش تولید نیز توجه کنیم.
 
 
 

 

Powered by TayaCMS

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

No image

سخنرانی استاد فرحزاد با عنوان آخرین مرحله از مراحل سیر و سلوک معنوی انسان

سخنرانی استاد فرحزاد با عنوان آخرین مرحله از مراحل سیر و سلوک معنوی انسان در رابطه با موضوع دهه محرم در این قسمت قرار دارد.
No image

سخنرانی استاد فرحزاد با عنوان زیارت نامه ی حضرت عباس علیه السلام

سخنرانی استاد فرحزاد با عنوان زیارت نامه ی حضرت عباس علیه السلام در رابطه با موضوع دهه محرم در این قسمت قرار دارد.
No image

سخنرانی استاد فرحزاد با عنوان نگاه تطبیقی به تاریخ

سخنرانی استاد فرحزاد با عنوان نگاه تطبیقی به تاریخ در رابطه با موضوع دهه محرم در این قسمت قرار دارد.
No image

سخنرانی استاد فرحزاد با عنوان اصلاحات در نهضت کربلا

سخنرانی استاد فرحزاد با عنوان اصلاحات در نهضت کربلا در رابطه با موضوع دهه محرم در این قسمت قرار دارد.
No image

سخنرانی استاد فرحزاد با عنوان تجلیل اهل بیت از امام حسین علیه السلام و حادثة عاشورا

سخنرانی استاد فرحزاد با عنوان تجلیل اهل بیت از امام حسین علیه السلام و حادثة عاشورا در رابطه با موضوع دهه محرم در این قسمت قرار دارد.

پر بازدیدترین ها

No image

سخنرانی استاد فرحزاد با عنوان حربن یزیدریاحی

سخنرانی استاد فرحزاد با عنوان حربن یزیدریاحی در رابطه با موضوع دهه محرم در این قسمت قرار دارد.
No image

سخنرانی استاد فرحزاد با عنوان همراهی اهلبیت علیهم السلام؛ تنها راه رسیدن به مقصد

سخنرانی استاد فرحزاد با عنوان همراهی اهلبیت علیهم السلام؛ تنها راه رسیدن به مقصد در رابطه با موضوع دهه محرم در این قسمت قرار دارد.
No image

سخنرانی استاد فرحزاد با عنوان اهداف امام حسین علیه السلام از قیام عاشورا

سخنرانی استاد فرحزاد با عنوان اهداف امام حسین علیه السلام از قیام عاشورا در رابطه با موضوع دهه محرم در این قسمت قرار دارد.
No image

سخنرانی استاد فرحزاد با عنوان عمده ترین درسهای عاشورا؛ شناخت صراط مستقیم

سخنرانی استاد فرحزاد با عنوان عمده ترین درسهای عاشورا؛ شناخت صراط مستقیم در رابطه با موضوع دهه محرم در این قسمت قرار دارد.
No image

سخنرانی استاد فرحزاد با عنوان توکل بر خدا یکی از بزرگترین درسهای عاشورا

سخنرانی استاد فرحزاد با عنوان توکل بر خدا یکی از بزرگترین درسهای عاشورا در رابطه با موضوع دهه محرم در این قسمت قرار دارد.
Powered by TayaCMS