دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

سومین جشنواره «کتاب دین و پژوهش های برتر»

No image
سومین جشنواره «کتاب دین و پژوهش های برتر»
به گزارش خبرگزاری فارس، این جشنواره توسط معاونت پژوهشی وآموزشی سازمان تبلیغات اسلامی و در پنج حوزه علوم قرآنی و حدیث؛ فلسفه، کلام، عرفان و اخلاق اسلامی؛ تاریخ، فرهنگ و تمدن اسلامی؛ فقه و حقوق اسلامی؛ دین و علوم انسانی؛ برگزار شد.
داوود میرزایی مقدم دبیر سومین «جشنواره کتاب دین و پژوهش‌های برتر» در گفت‌وگو با خبرنگار فارس، گفت: سومین «جشنواره کتاب دین و پژوهش‌های برتر» به منظور عمل به شعار اصلاح الگوی مصرف بنا به پیشنهاد ریاست محترم سازمان تبلیغات اسلامی و با همکاری رئیس محترم سازمان صدا و سیما و با حضور دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی جناب آقای مخبر دزفولی، دبیر جشنواره و منتخبین که مجموعا 11 نفر بودند، روز پنج شنبه 17 اردیبهشت 1388 در اتاق کنفرانس رئیس محترم سازمان صدا و سیما برگزار شد.
وی گفت: برگزاری جشنواره‌های بزرگ هیچگاه خالی از حواشی و امور زائد نیست؛ امور زائدی که در برخی موارد اجتناب از آنها نیز ممکن نیست. ما با برگزاری این جلسه به جای حواشی زائد به هدف اصلی پرداختیم. در این جشنواره نسبت به جشنواره دوم خودمان 40 درصد کاهش هزینه داشتیم. اصل، پرداختن به نتایج علمی بود که به آن پرداختیم و به اذعان تمامی حاضران جلسه از کیفیت بالایی برخوردار بود.
مدیر کل دفتر آموزش‌های تخصصی سازمان تبلیغات اسلامی درباره برگزیدگان جشنواره گفت: در این جشنواره به سه نفر به عنوان منتخب برتر در گروه‌های «علوم قرآنی»،‌ «دین و علوم انسانی» و «فلسفه و کلام» جوایزی اهدا شد و در بقیه گروه‌ها به افراد شایسته تقدیر هدایایی تقدیم گردید که این هدایا شامل سفر عمره مفرده، سکه بهار آزادی و لوح تقدیر بود. به منتخبین علاوه بر لوح تقدیر، تندیس مطهر نیز اهدا شد. ضمن آنکه به تمام برگزیدگان قطعه فرش نفیس دستبافی که آیه شریفه «ن والقلم و ما یسطرون» به رسم یادبود اهدا شد.
در گروه علوم قرآن و حدیت کتاب «تاریخ تفسیر قرآن کریم» تألیف حجت الاسلام دکتر علی اکبر بابایی به عنوان اثر برتر و کتاب "وحی شناسی " تألیف مصطفی کریمی به عنوان اثر شایسته تقدیر و کتاب "صحیفه سجادیه " ترجمه دکترسید علی موسوی گرمارودی به عنوان اثر شایسته تقدیر معرفی شدند.
در گروه فقه و حقوق اسلامی کتاب "ملاکات احکام و شیوه‌های استکشاف آن " تألیف حجت الاسلام محمد علی ایازی به عنوان اثر شایسته تقدیر معرفی شد.
در گروه فلسفه، کلام، عرفان و اخلاق اسلامی کتاب "تاریخ عقاید ما تریدیه " تألیف حجت الاسلام سید لطف الله جلالی به عنوان اثر شایسته تقدیر و پژوهش "تأثیر مفهوم انسان کامل عزیز الدین نسفی در تأسیس اندیشه سیاسی - عرفانی در ایران " تألیف مهدی فدایی مهربانی به عنوان اثر شایسته تقدیر معرفی شدند.
در گروه تاریخ، فرهنگ و تمدن اسلامی کتاب "تاریخ فرهنگ و تمدن اسلامی " تألیف دکتر فاطمه جان احمدی به عنوان اثر برتر و کتاب "موانع و الزامات مهندسی تمدن اسلامی " تألیف حجت الاسلام دکتر عبدالعلی رضایی به عنوان اثر شایسته تقدیر معرفی شدند.
در گروه دین و علوم انسانی نیز کتاب "جهانی شدن و اسلام سیاسی در ایران " تألیف حجت الاسلام دکتر غلامرضا بهروز لک به عنوان اثر برتر و پژوهش "آزمون سنجه های دینداری در ایران " تألیف دکتر عباس کاظمی و دکتر مهدی فرجی به عنوان اثر شایسته تقدیر معرفی شدند.
وی در خصوص زمان آغاز به کار دبیر خانه جشنواره سوم به خبرنگار فارس گفت: کارهای اولیه جشنواره از دو سال قبل آغاز شد از یکسال قبل امور اطلاع‌رسانی به طور جدی پی‌گیری شد. در این مدت اعضای دبیر خانه برای اینکه کتابی از نگاه مخفی نماند حضورا به تمامی کتاب فروشی های مرتبط با موضوع رفتند و کتاب‌های مرتبط خریداری شدند. بنابر اطلاع رسانی انجام شده از 20 اسفند ماه 1387 دریافت آثار قطع شد و آثار به هیئت های داوری سپرده شد. درمجموع 5723 اثر به دبیرخانه جشنواره رسید که از این تعداد 190 اثر، پژوهش بود.که دردو گروه هم پژوهش‌ها به عنوان اثر شایسته تقدیر معرفی شدند. گروه‌های داوری به تناوب نتایج خود را اعلام کردند و چهارم اردیبهشت ماه 1388 نتایج نهایی اخذ گردید.
وی درپایان در خصوص انعکاس جشنواره در رسانه ملی در روزهای آینده گفت : پس از اعلام خبر جشنواره در بخش‌های مختلف خبری در روزهای گذشته، یک برنامه مجزا از سوی شبکه چهار تهیه شد که هفته آینده از این شبکه پخش خواهد شد. برای روز یکشنبه نیز در صورت ایجاد هماهنگی، رئیس محترم سازمان صدا و سیما و دبیر جشنواره درگفتگوی ویژه خبری شبکه دو حضور خواهند یافت و اقدامات و فعالیت‌های سازمان تبلیغات اسلامی را در خصوص امر کتاب دین بررسی خواهند کرد که در این زمینه جشنواره کتاب دین هم مطمح نظر قرار خواهد گرفت. ضمنا کلیه‌های شبکه‌ها به ویژه واحد مرکزی خبر نیز گفت‌وگوهایی با منتخبین جشنواره انجام داده اند که طی روزهای آینده در برنامه های مرتبط با حوزه کتاب دین پخش خواهند شد.
منبع:                                                                                            

 

 

Powered by TayaCMS

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

رفتار و منش امام خمینی (ره) با دختران

رفتار و منش امام خمینی (ره) با دختران

در همۀ جوامع بشری، تربیت فرزندان، به ویژه فرزند دختر ارزش و اهمیت زیادی دارد. ارزش‌های اسلامی و زوایای زندگی ائمه معصومین علیهم‌السلام و بزرگان، جایگاه تربیتی پدر در قبال دختران مورد تأکید قرار گرفته است. از آنجا که دشمنان فرهنگ اسلامی به این امر واقف شده‌اند با تلاش‌های خود سعی بر بی‌ارزش نمودن جایگاه پدر داشته واز سویی با استحاله اعتقادی و فرهنگی دختران و زنان (به عنوان ارکان اصلی خانواده اسلامی) به اهداف شوم خود که نابودی اسلام است دست یابند.
تبیین و ضرورت‌شناسی مساله تعامل مؤثر پدری-دختری

تبیین و ضرورت‌شناسی مساله تعامل مؤثر پدری-دختری

در این نوشتار تلاش شده با تدقیق به اضلاع مسئله، یعنی خانواده، جایگاه پدری و دختری ضمن تبیین و ابهام زدایی از مساله‌ی «تعامل موثر پدری-دختری»، ضرورت آن بیش از پیش هویدا گردد.
فرصت و تهدید رابطه پدر-دختری

فرصت و تهدید رابطه پدر-دختری

در این نوشتار سعی شده است نقش پدر در خانواده به خصوص در رابطه پدری- دختری مورد تدقیق قرار گرفته و راهبردهای موثر عملی پیشنهاد گردد.
دختر در آینه تعامل با پدر

دختر در آینه تعامل با پدر

یهود از پیامبری حضرت موسی علیه‌السلام نشأت گرفت... کسی که چگونه دل کندن مادر از او در قرآن آمده است.. مسیحیت بعد از حضرت عیسی علیه‌السلام شکل گرفت که متولد شدن از مادری تنها بدون پدر، در قرآن کریم ذکر شده است.
رابطه پدر - دختری، پرهیز از تحمیل

رابطه پدر - دختری، پرهیز از تحمیل

با اینکه سعی کرده بودم، طوری که پدر دوست دارد لباس بپوشم، اما انگار جلب رضایتش غیر ممکن بود! من فقط سکوت کرده بودم و پدر پشت سر هم شروع کرد به سرزنش و پرخاش به من! تا اینکه به نزدیکی خانه رسیدیم.

پر بازدیدترین ها

بسته فرهنگی امام مهدی تولید شد

بسته فرهنگی امام مهدی تولید شد

به گزارش خبرگزاری فارس، به نقل از اداره کل روابط عمومی سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، این بسته فرهنگی شامل 5 پوستر تزئینی با طرح هایی از اشعاری درباره حضرت مهدی (عج) از قیصر امین پور، دعای فرج و دعای نیمه شعبان است.
Powered by TayaCMS