دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

نظر مرتضى مدرسى چهاردهى درباره آیت الله محمد علی مدرس چهاردهی

No image
نظر مرتضى مدرسى چهاردهى درباره آیت الله محمد علی مدرس چهاردهی

مرتضى مدرسى چهاردهى -نوه آن مرحوم- مى‌نویسد:

«در نجف اشرف و در مدرسه بخارایى‌ها چندین هزار مجلد کتاب عربى و فارسى موجود بود که بیشتر آن‌ها را نویسنده این سطور دیده است که بر پشت کتاب‌ها نام آقا میرزا محمدعلى چهاردهى رشتى ثبت شده بود. این کتاب‌ها را میرزا از موقوفه‌هایى که از طرف اهالى بخارا به نجف و براى معظم‌له ارسال شده بود براى طلاب تهیه کرده بود و تمام آن‌ها متأسفانه اکنون پراکنده شده است.»

منبع:فرهیختگان تمدن شیعه

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

پایان همایش بین‌المللی گفت‌وگوی بین اسلام و مسیحیت در طرابلس

پایان همایش بین‌المللی گفت‌وگوی بین اسلام و مسیحیت در طرابلس

همایش بین‌‌المللی گفت‌وگوی اسلام و مسیحیت که از روز پنجشنبه 13 دی ماه درطرابلس پایتخت لیبی آغاز شده‌بود، شب به کار خود پایان‌داد.
No image

فلسطین؛ 60 سال پس از نکبت

پر بازدیدترین ها

روز خروش علیه سازش

روز خروش علیه سازش

همزمان با سومین جمعه ماه مبارک رمضان و روز جهانی قدس، فردا برگی دیگر از نمایش عزت و اقتدار و اتحاد جهان اسلام در حمایت از ملت مظلوم فلسطین و انتفاضه جانانه مردمان سرزمین زیتون ورق می خورد و ایران اسلامی نیز حماسه شکوه و استقامت را در سال اتحاد و انسجام اسلامی برای جهانیان به تصویر می کشد.
Powered by TayaCMS