دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

فرهنگ شعر نو فارسی تالیف می شود

No image
فرهنگ شعر نو فارسی تالیف می شود "فرهنگ شعر نو" به کوشش یوسف عالی عباس آباد، حاوی بررسی آثار شاعران معاصر ایران تالیف می شود.
دکتر عباس آباد در این اثر به بررسی آثار تعدادی از شاعران معاصر پرداخته است که نیما یوشیج، احمد شاملو، فروغ فرخزاد، مهدی اخوان ثالث، سهراب سپهری، فریدون مشیری و محمد رضا شفیعی کدکنی از جمله این شاعران به شمار می روند.
این محقق و مدرس دانشگاه، در "فرهنگ شعر نو" به ابعاد ادبی شاعرانی چون نادر نادرپور، سیاوش کسرایی، منوچهرآتشی، هوشنگ ابتهاج و قیصر امین پور نیز پرداخته است.
تاکنون هشتاد درصد نگارش این فرهنگ انجام شده ولی یوسف عالی عباس آباد قصد دارد تعدادی دیگر از شاعران معاصر را هم به کتاب اضافه کند.
از این پژوهشگر اخیرا تصحیح "ختم الغرایب" به وسیله نشر سخن منتشر شده است. این کتاب رهاورد اولین سفر حج خاقانی شروانی است که در سال 551 هجری انجام شد.
این اثر علاوه بر اینکه بخشهای تاریکی از زندگی خاقانی شروانی را روشن می سازد، اطلاعاتی تاریخی، جغرافیایی و فرهنگی را هم در اختیار خواننده می گذارد. "ختم الغرایب" نخستین سفرنامه منظوم فارسی و به نوعی دایره المعارف علوم رایج عصر خاقانی به حساب می آید. عباس آباد این کتاب را به پیشنهاد و هدایت محمد رضا شفیعی کدکنی تصحیح کرده است.
از وی به تازگی "فرهنگ درست نویسی" هم با مقدمه دکتر حسن انوری منتشر شده است.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

پر بازدیدترین ها

No image

انتقام

No image

الاسلام و التطور

No image

وحدت و تحزّب

No image

اتحاد جماهیر اسلامى

No image

استراتژى آینده

Powered by TayaCMS