دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

آیت‌الله یزدی ؛ باید شخصیت مقام و حیثیت روحانیت حفظ شود

No image
آیت‌الله یزدی ؛ باید شخصیت مقام و حیثیت روحانیت حفظ شود آیت‌الله یزدی گفت: نباید مشکلات خود را برای مردم بیان کرد و روحانی حق ندارد حیثیت خود را پیش دیگران بشکند، باید شخصیت، مقام و حیثیت روحانیت حفظ شود.
به گزارش ایسنا به نقل از مرکز خبر حوزه، آیت‌الله یزدی، رییس جامعه مدرسین در سومین روز همایش علمی کاربردی تبلیغ، ویژه طرح تابستانی هجرت، یکی از اهداف دوران تبلیغی را هدایت مردم بیان کرد و اظهار داشت: حوزه‌های علمیه برای تربیت طلاب، هزینه‌های زیادی کرده و نباید این هزینه‌ها را نادیده گرفت بلکه هدف اصلی از منبر و تبلیغ، باید هدایت مردم باشد.
وی افزود: طلاب و روحانیون در ایام تعطیلی باید در میان مردم باشند و در ایام تحصیلی به بهانه تبلیغ، از رشد علمی باز نمانند.
دبیر شورای عالی حوزه، حضور روحانی در جمع جوانان بعد از منبر را بسیار مهم دانست وافزود: جلسات بعد از منبر با جوانان از خود منبر مهم‌تر است؛ زیرا جوانان در این جلسات صمیمی‌تر می‌شوند و راحت‌تر سؤالات خود را مطرح می‌کنند.
یزدی، محتوای تبلیغ را معارف اسلامی، احکام، اخلاق و مسائل سیاسی و اجتماعی اسلامی بیان کرد و گفت: علم بدون هدایت مردم ارزش ندارد و مبلغان نباید مجالس عمومی را با مجالس علمی اختلاط کنند و سخنرانی‌ها باید به تناسب مخاطبان باشد.
وی افزود: مبلغان با جامعه شناسی و روانشناسی آشنا باشند، تا بتوانند بحث‌های مورد علاقه مخاطب را بیان کنند.
رییس جامعه مدرسین، برکت منبر و گفتار را بیان مسئله فقهی و شرعی دانست وگفت: مخاطب، تعیین کننده موضوع و سطح آن است و در تبلیغ به تناسب نیازمندی‌ها، باید مسائل فقهی و شرعی نیز بیان شود.
دبیر شورای عالی حوزه تکیه بر خواب را در مباحث تبلیغی شایسته روحانیت ندانست و اظهار داشت: تکیه بر مسائل بی‌اساس مانند خواب باعث می‌شود مردم خواب را حجت بدانند.
وی افزود: رفتار و عمل مبلغ در مقابل دیگران باید آموزنده باشد و در صحبت‌های خود نباید از واژه‌ها و کلمات نامناسب استفاده کنند.
منبع: خبرگزاری ایسنا

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

No image

آيين زمامداری در سيره ي حكومتی اميرالمومنين علی عليه السلام

فتوحات خلفای پیش از امیرمومنان علی علیه السلام سرزمینی وسیع و پهناور برای حکومت ایشان به ارث گذاشت (که شامل تمام کشورهای کنونی شبه جزیره، ایران، عراق، شامات کنونی، مصر و...) زمامداری موفقیت آمیز ایشان برآن سرزمین با ابزار و سایل و سطح فرهنگی آن زمان می تواند بهترین الگوی زمامداری برای ما شیعیان ایشان باشد.
No image

برخورد با استهزاء گران از ديدگاه قرآن

آياتي كه در قرآن از استهزا به ميان آورده بيشتر مربوط به حوزۀ عقيده و دين بوده كه در آن دشمنان، انبياي الهي، مومنان، وحي، آيات قرآن، احكام عبادي، معاد، پيامبران و حتي خداوند را به تمسخر گرفته و از استهزا به عنوان حربه اي براي رويارويي با دين الهي بهره مي جستند
No image

تربيت توحيدی در سیره اهل بیت پیامبر (صلوات الله علیهم)

سیرۀ پیامبر و اهل بیت صلوات الله علیهم در تربیت اعتقادی در زمینۀاصل توحید دارای مراحل سه گانۀ تبیین، توصیف و تثبیت بوده است.اولا:در مواجهه با اکثریت مردم اصل وجود خدا را مفروض گرفته اما در برابر عقاید انحرافی از دلایل روشن و قوی استفاده می کردند. ثانیا: در مقام معرفی خدا تاکید بر بیان صفات خدا می کردند با رعایت سطح فکری مخاطب. ثالثا: برای ارتقا و رشد ایمان فرد را به ارتباط با خدا و حفظ و تقویت ارتباط با خدا دعوت می کردند.
No image

تربيت فرزند در سيره معصومان (عليهم السلام)

بانگاهی هر چند اجمالی به آیات و روایاتی كه در مورد فرزند وارد شده، می توان به نگرش عمیق اسلام درباره فرزند و جایگاهش در اندیشه اسلامی پی برد. فرزندان نعمت های الهی نزد والدین اند، هم می توان آنها را بر انجام اعمال ناشایست و خلاف فطرت الهی شان به خاك ذلّت و پستی نشاند.

پر بازدیدترین ها

No image

سیره ی نبی مکرم اسلام صلّی الله علیه و آله در تغییر نام افراد

هرکس تاریخ زندگانی نبی مکرّم اسلام حضرت محمّد مصطفی صلی الله علیه و آله را مطالعه نماید درمی یابد که ایشان در موارد متعدد، نام افراد شهرها را عوض می نموده اند. امام صادق علیه السلامنیز در این باره می فرمایند: پیامبر نام های زشت شهرها و اشخاص را تغییر می دادند
No image

فلسفه امتحان از دیدگاه قرآن و روایات معصومین

امتحان در فرهنگ قرآن، قرار دادن انسان ها در بستر حوادث گوناگون تلخ و شیرین با هدف رسیدن آنان به كمال لایق خویش است و در آیات پرشماری با واژه های یاد شده و غیر آنها مطرح گردیده است.
No image

تربيت فرزند در سيره معصومان (عليهم السلام)

بانگاهی هر چند اجمالی به آیات و روایاتی كه در مورد فرزند وارد شده، می توان به نگرش عمیق اسلام درباره فرزند و جایگاهش در اندیشه اسلامی پی برد. فرزندان نعمت های الهی نزد والدین اند، هم می توان آنها را بر انجام اعمال ناشایست و خلاف فطرت الهی شان به خاك ذلّت و پستی نشاند.
No image

عدالت اجتماعی در حکومت امام علی (ع)

عدالت اجتماعي به عنوان يک مفهوم جامع و همه جانبه در سياست گذاري يک حکومت و يک نظام وسيع بين المللي، براي اولين بار در تاريخ، از طرف امام علي (ع) و پس از شکست امپراطوري هاي روم و ايران و فتوحات مسلمين در قاره هاي آسيا و افريقا پايه گذاري شد. از ديدگاه امام علي (ع)، عدالت اجتماعي يک اصل همگرا و مشروع حکومتي است و همه ي ابعاد سياسي، اقتصادي اداري و سازماني را در بر دارد.
Powered by TayaCMS