دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

اختصاص حدود600میلیاردتومان برای علم و فن‌آوری

No image
اختصاص حدود600میلیاردتومان برای علم و فن‌آوری اختصاص حدود600میلیاردتومان برای علم و فن‌آوری در سال آینده

معاون علمی و فن‌آوری رییس جمهور با تاکید بر ضرورت اختصاص حداقل یک درصد اعتبارات هزینه‌یی دستگاه‌ها در زمینه پژوهش طبق آیین‌نامه اجرایی بند «و» تبصره 9 قانون بودجه، تصریح کرد: هزینه‌کردن این بودجه در اموری غیر از پژوهش، تصرف غیر قانونی در اموال دولتی محسوب شده و قابل مواخذه است و کمبود بودجه جاری دستگاه‌ها نیز توجیه و مجوزی برای صرف نکردن این یک درصد در پژوهش نخواهد بود.
به گزارش خبرنگار «پژوهشی» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، دکتر صادق واعظ زاده، معاون علمی و فن‌آوری رییس جمهور و رییس بنیاد ملی نخبگان که در نشست خبری پیرامون برنامه و بودجه علم و فن‌آوری کشور در سال جاری و سال آینده سخن می‌گفت، اظهار کرد: امیدواریم نزدیک به 900 میلیارد ریال برای توسعه و تقویت پژوهش و فن‌آوری و کاربرد آن در فن‌آوری‌های حائز اولویت در سال آینده طبق برنامه هزینه شود. علاوه بر این برنامه کمک به تجاری سازی علم و فن‌آوری مورد نظر قرار گرفته تا به مراکزی که از علم و فن‌آوری و آن را در قالب کالا و خدمات استفاده می‌کنند حمایت شوند.
وی همچنین خاطر نشان کرد: در مجموع حدود شش هزار میلیارد ریال به صورت برنامه‌ای ماموریت گرا در سال آینده صرف علم و فن‌آوری خواهد شد که البته این بخشی از بودجه علم و فن‌آوری است. البته این منابع به صورت محرک برای جلب منابع بسیار بیشتربه حوزه علم و فن‌آوری به کار خواهد رفت. یعنی این میزان به عنوان اهرمی برای استفاده بیشتر از منابع دولت خواهد بود.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

No image

آيين زمامداری در سيره ي حكومتی اميرالمومنين علی عليه السلام

فتوحات خلفای پیش از امیرمومنان علی علیه السلام سرزمینی وسیع و پهناور برای حکومت ایشان به ارث گذاشت (که شامل تمام کشورهای کنونی شبه جزیره، ایران، عراق، شامات کنونی، مصر و...) زمامداری موفقیت آمیز ایشان برآن سرزمین با ابزار و سایل و سطح فرهنگی آن زمان می تواند بهترین الگوی زمامداری برای ما شیعیان ایشان باشد.
No image

برخورد با استهزاء گران از ديدگاه قرآن

آياتي كه در قرآن از استهزا به ميان آورده بيشتر مربوط به حوزۀ عقيده و دين بوده كه در آن دشمنان، انبياي الهي، مومنان، وحي، آيات قرآن، احكام عبادي، معاد، پيامبران و حتي خداوند را به تمسخر گرفته و از استهزا به عنوان حربه اي براي رويارويي با دين الهي بهره مي جستند
No image

تربيت توحيدی در سیره اهل بیت پیامبر (صلوات الله علیهم)

سیرۀ پیامبر و اهل بیت صلوات الله علیهم در تربیت اعتقادی در زمینۀاصل توحید دارای مراحل سه گانۀ تبیین، توصیف و تثبیت بوده است.اولا:در مواجهه با اکثریت مردم اصل وجود خدا را مفروض گرفته اما در برابر عقاید انحرافی از دلایل روشن و قوی استفاده می کردند. ثانیا: در مقام معرفی خدا تاکید بر بیان صفات خدا می کردند با رعایت سطح فکری مخاطب. ثالثا: برای ارتقا و رشد ایمان فرد را به ارتباط با خدا و حفظ و تقویت ارتباط با خدا دعوت می کردند.
No image

تربيت فرزند در سيره معصومان (عليهم السلام)

بانگاهی هر چند اجمالی به آیات و روایاتی كه در مورد فرزند وارد شده، می توان به نگرش عمیق اسلام درباره فرزند و جایگاهش در اندیشه اسلامی پی برد. فرزندان نعمت های الهی نزد والدین اند، هم می توان آنها را بر انجام اعمال ناشایست و خلاف فطرت الهی شان به خاك ذلّت و پستی نشاند.

پر بازدیدترین ها

No image

سیره ی نبی مکرم اسلام صلّی الله علیه و آله در تغییر نام افراد

هرکس تاریخ زندگانی نبی مکرّم اسلام حضرت محمّد مصطفی صلی الله علیه و آله را مطالعه نماید درمی یابد که ایشان در موارد متعدد، نام افراد شهرها را عوض می نموده اند. امام صادق علیه السلامنیز در این باره می فرمایند: پیامبر نام های زشت شهرها و اشخاص را تغییر می دادند
No image

فلسفه امتحان از دیدگاه قرآن و روایات معصومین

امتحان در فرهنگ قرآن، قرار دادن انسان ها در بستر حوادث گوناگون تلخ و شیرین با هدف رسیدن آنان به كمال لایق خویش است و در آیات پرشماری با واژه های یاد شده و غیر آنها مطرح گردیده است.
No image

تربيت فرزند در سيره معصومان (عليهم السلام)

بانگاهی هر چند اجمالی به آیات و روایاتی كه در مورد فرزند وارد شده، می توان به نگرش عمیق اسلام درباره فرزند و جایگاهش در اندیشه اسلامی پی برد. فرزندان نعمت های الهی نزد والدین اند، هم می توان آنها را بر انجام اعمال ناشایست و خلاف فطرت الهی شان به خاك ذلّت و پستی نشاند.
No image

عدالت اجتماعی در حکومت امام علی (ع)

عدالت اجتماعي به عنوان يک مفهوم جامع و همه جانبه در سياست گذاري يک حکومت و يک نظام وسيع بين المللي، براي اولين بار در تاريخ، از طرف امام علي (ع) و پس از شکست امپراطوري هاي روم و ايران و فتوحات مسلمين در قاره هاي آسيا و افريقا پايه گذاري شد. از ديدگاه امام علي (ع)، عدالت اجتماعي يک اصل همگرا و مشروع حکومتي است و همه ي ابعاد سياسي، اقتصادي اداري و سازماني را در بر دارد.
Powered by TayaCMS