دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

انسجام جوامع اسلامی؛ رسالت مهم علمای مسلمان

No image
انسجام جوامع اسلامی؛ رسالت مهم علمای مسلمان شرکت کنندگان در همایش بین المللی "علمای مسلمان" در مکه از علمای جوامع اسلامی خواستند تا کار هماهنگی و انسجام ملت اسلام را به منظور تحقق وحدت امت و وحدت جایگاه مسلمانان به منظور مبارزه با تعرضات معاصر و مشکلات زندگی آنها به عهده گیرند و از اسلام دفاع کنند.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسلامیک نیوز، دکتر عبدالله بن عبدالمحسن ترکی دبیر کل انجمن جهانی مسلمانان در نخستین همایش بین المللی "علمای مسلمان" در عربستان با اشاره به اهمیت برنامه های همایش برای اندیشمندان و علمای مسلمان اظهار داشت: تکیه بر شرع، احکام و نقش آن در وحدت اسلامی جایگاه ملتهای مسلمان در مبارزه با مشکلات معاصر طی این همایش بررسی می شود تا شیوه زندگی علمای مسلمان که وارثان نبی اکرم (ص) هستند و رسالت اسلام، شریعت و احکام را برعهده دارند، اصلاح شود.
وی از علمای امت اسلام خواست تا کار هماهنگی و انسجام خود را به منظور تحقق وحدت امت اسلام و وحدت جایگاه مسلمانان به منظور مبارزه با تعرضات معاصر و مشکلات زندگی آنها به عهده گیرند .
عبدالله ترکی با اشاره باینکه تعرض به مقدسات اسلامی افزایش یافته و جنگ رسانه ای خطرناک ترین آنها برای اهانت به اسلام، شریعت و تمدن اسلامی است، نقش علما و اندیشمندان مسلمان در از بین بردن تفرقه و ایجاد وحدت مسلمانان اهمیت به سزایی دارد.
در ادامه این همایش محمد سید طنطاوی شیخ الازهر و عضو شورای عالی جهانی مساجد در انجمن جهانی مسلمانان به وحدت و اتحاد علمای مسلمان و امت اسلام اشاره کرد و یاد آور شد: مهمترین هدف این همایش از بین بردن اختلاف و تعرض بوده تا با تشکیل کمیته های دعوت به اسلام و دعوت به گفتگو به منظور دفاع از اسلام بهره گیری شود .
نخستین همایش بین المللی "علمای مسلمان" به منظور وحدت و انسجام مسلمانان در شرایط مختلف و حفظ جایگاه و هویت اسلامی، 21 تا 23 آبان ماه در مکه برگزار می‌شود.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

No image

آيين زمامداری در سيره ي حكومتی اميرالمومنين علی عليه السلام

فتوحات خلفای پیش از امیرمومنان علی علیه السلام سرزمینی وسیع و پهناور برای حکومت ایشان به ارث گذاشت (که شامل تمام کشورهای کنونی شبه جزیره، ایران، عراق، شامات کنونی، مصر و...) زمامداری موفقیت آمیز ایشان برآن سرزمین با ابزار و سایل و سطح فرهنگی آن زمان می تواند بهترین الگوی زمامداری برای ما شیعیان ایشان باشد.
No image

برخورد با استهزاء گران از ديدگاه قرآن

آياتي كه در قرآن از استهزا به ميان آورده بيشتر مربوط به حوزۀ عقيده و دين بوده كه در آن دشمنان، انبياي الهي، مومنان، وحي، آيات قرآن، احكام عبادي، معاد، پيامبران و حتي خداوند را به تمسخر گرفته و از استهزا به عنوان حربه اي براي رويارويي با دين الهي بهره مي جستند
No image

تربيت توحيدی در سیره اهل بیت پیامبر (صلوات الله علیهم)

سیرۀ پیامبر و اهل بیت صلوات الله علیهم در تربیت اعتقادی در زمینۀاصل توحید دارای مراحل سه گانۀ تبیین، توصیف و تثبیت بوده است.اولا:در مواجهه با اکثریت مردم اصل وجود خدا را مفروض گرفته اما در برابر عقاید انحرافی از دلایل روشن و قوی استفاده می کردند. ثانیا: در مقام معرفی خدا تاکید بر بیان صفات خدا می کردند با رعایت سطح فکری مخاطب. ثالثا: برای ارتقا و رشد ایمان فرد را به ارتباط با خدا و حفظ و تقویت ارتباط با خدا دعوت می کردند.
No image

تربيت فرزند در سيره معصومان (عليهم السلام)

بانگاهی هر چند اجمالی به آیات و روایاتی كه در مورد فرزند وارد شده، می توان به نگرش عمیق اسلام درباره فرزند و جایگاهش در اندیشه اسلامی پی برد. فرزندان نعمت های الهی نزد والدین اند، هم می توان آنها را بر انجام اعمال ناشایست و خلاف فطرت الهی شان به خاك ذلّت و پستی نشاند.

پر بازدیدترین ها

No image

سیره ی نبی مکرم اسلام صلّی الله علیه و آله در تغییر نام افراد

هرکس تاریخ زندگانی نبی مکرّم اسلام حضرت محمّد مصطفی صلی الله علیه و آله را مطالعه نماید درمی یابد که ایشان در موارد متعدد، نام افراد شهرها را عوض می نموده اند. امام صادق علیه السلامنیز در این باره می فرمایند: پیامبر نام های زشت شهرها و اشخاص را تغییر می دادند
No image

عوامل امنيت را از نظر آيات و روايات

ما در اين بحث عوامل امنيت را از نظر آيات و روايات بررسي مي كنيم و سعي بر ذكر شاخص هاي ثابت و ماندگار در هر عصر شرايط جوامع ايماني در تمام دوران و ازمان مي باشد.
No image

فلسفه امتحان از دیدگاه قرآن و روایات معصومین

امتحان در فرهنگ قرآن، قرار دادن انسان ها در بستر حوادث گوناگون تلخ و شیرین با هدف رسیدن آنان به كمال لایق خویش است و در آیات پرشماری با واژه های یاد شده و غیر آنها مطرح گردیده است.
No image

عدالت اجتماعی در حکومت امام علی (ع)

عدالت اجتماعي به عنوان يک مفهوم جامع و همه جانبه در سياست گذاري يک حکومت و يک نظام وسيع بين المللي، براي اولين بار در تاريخ، از طرف امام علي (ع) و پس از شکست امپراطوري هاي روم و ايران و فتوحات مسلمين در قاره هاي آسيا و افريقا پايه گذاري شد. از ديدگاه امام علي (ع)، عدالت اجتماعي يک اصل همگرا و مشروع حکومتي است و همه ي ابعاد سياسي، اقتصادي اداري و سازماني را در بر دارد.
Powered by TayaCMS