دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

مهمترین اقدام امسال تدوین منشور وحدت اسلامی است

No image
مهمترین اقدام امسال تدوین منشور وحدت اسلامی است عضو هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری با اشاره به اینکه نامگذاری سال اتحاد ملی و انسجام اسلامی گامی در راستای انضمامی شدن این آرمان بود، یادآور شد: مهمترین فعالیت امسال تدوین منشور وحدت اسلامی است .
آیت الله سید احمد خاتمی عضو هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری و امام جمعه موقت تهران در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: نفس نامگذاری این سال به عنوان سال اتحاد ملی و انسجام اسلامی گامی مبارک در جهت تحقق این آرمان بود.
وی افزود: سال اتحاد ملی و انسجام اسلامی این برکت را داشت که جامعه و مسلمانان جهان بیش از گذشته بر اهمیت این دو عنصر در زندگی سیاسی واقف شدند. سمینارها و نشستهای متعدد و مبارکی در راستای سال اتحاد ملی و انسجام اسلامی برگزار و ابعاد مختلف این موضوع تبیین شد.
آیت الله خاتمی با اشاره به امضای منشور وحدت اسلامی گفت: گام پایانی سال اتحاد ملی و انسجام اسلامی تدوین میثاق وحدت اسلامی بود که هم اکنون تدوین شده و در حال انجام کارهای اجرایی و نهایی است.
عضو هیئت رئیس مجلس خبرگان رهبری گفت: اعتقاد دارم این نامگذاری کاربرد شایسته خود را یافت، گرچه پرواضح است که عرصه فعالیت در این زمینه هنوز هم گسترده است.
وی تصریح کرد: همانگونه که سال پیامبر اعظم محدود به آن سال نبود و سال افتخار و عزت حسینی و سال امام نیز به یکسال محدود نشد، سال اتحاد ملی و انسجام اسلامی نیز محدود به سال 1386 نخواهد بود و باید پیوسته بر اهمیت این دو عنصر واقف بوده و سعی کنیم این دو عنصر را در عرصه فرهنگ و رفتار خود مورد توجه قرار دهیم.
منبع: مهرنیوز

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

No image

آيين زمامداری در سيره ي حكومتی اميرالمومنين علی عليه السلام

فتوحات خلفای پیش از امیرمومنان علی علیه السلام سرزمینی وسیع و پهناور برای حکومت ایشان به ارث گذاشت (که شامل تمام کشورهای کنونی شبه جزیره، ایران، عراق، شامات کنونی، مصر و...) زمامداری موفقیت آمیز ایشان برآن سرزمین با ابزار و سایل و سطح فرهنگی آن زمان می تواند بهترین الگوی زمامداری برای ما شیعیان ایشان باشد.
No image

برخورد با استهزاء گران از ديدگاه قرآن

آياتي كه در قرآن از استهزا به ميان آورده بيشتر مربوط به حوزۀ عقيده و دين بوده كه در آن دشمنان، انبياي الهي، مومنان، وحي، آيات قرآن، احكام عبادي، معاد، پيامبران و حتي خداوند را به تمسخر گرفته و از استهزا به عنوان حربه اي براي رويارويي با دين الهي بهره مي جستند
No image

تربيت توحيدی در سیره اهل بیت پیامبر (صلوات الله علیهم)

سیرۀ پیامبر و اهل بیت صلوات الله علیهم در تربیت اعتقادی در زمینۀاصل توحید دارای مراحل سه گانۀ تبیین، توصیف و تثبیت بوده است.اولا:در مواجهه با اکثریت مردم اصل وجود خدا را مفروض گرفته اما در برابر عقاید انحرافی از دلایل روشن و قوی استفاده می کردند. ثانیا: در مقام معرفی خدا تاکید بر بیان صفات خدا می کردند با رعایت سطح فکری مخاطب. ثالثا: برای ارتقا و رشد ایمان فرد را به ارتباط با خدا و حفظ و تقویت ارتباط با خدا دعوت می کردند.
No image

تربيت فرزند در سيره معصومان (عليهم السلام)

بانگاهی هر چند اجمالی به آیات و روایاتی كه در مورد فرزند وارد شده، می توان به نگرش عمیق اسلام درباره فرزند و جایگاهش در اندیشه اسلامی پی برد. فرزندان نعمت های الهی نزد والدین اند، هم می توان آنها را بر انجام اعمال ناشایست و خلاف فطرت الهی شان به خاك ذلّت و پستی نشاند.

پر بازدیدترین ها

No image

رذائل اخلاقي كارگزاران از منظر اميرالمونین علی علیه السلام

على عليه السلام خطر كارگزاران غافل و ناتوان را مدام گوشزد مى كردند و از اينكه حكومت مردم به دست افراد سست عنصر و ويرانگر بيفتد، نگران بودند؛ لذا بطور مداوم به كارگزاران هشدار مى دادند و ايشان را از كم كارى برحذر مى داشتند؛ ، لذا در نامه به كميل فرماندار هيت او را به خاطر ترك مقابله با لشكريان مهاجم شام نكوهش مى كند
No image

فلسفه امتحان از دیدگاه قرآن و روایات معصومین

امتحان در فرهنگ قرآن، قرار دادن انسان ها در بستر حوادث گوناگون تلخ و شیرین با هدف رسیدن آنان به كمال لایق خویش است و در آیات پرشماری با واژه های یاد شده و غیر آنها مطرح گردیده است.
No image

عدالت اجتماعی در حکومت امام علی (ع)

عدالت اجتماعي به عنوان يک مفهوم جامع و همه جانبه در سياست گذاري يک حکومت و يک نظام وسيع بين المللي، براي اولين بار در تاريخ، از طرف امام علي (ع) و پس از شکست امپراطوري هاي روم و ايران و فتوحات مسلمين در قاره هاي آسيا و افريقا پايه گذاري شد. از ديدگاه امام علي (ع)، عدالت اجتماعي يک اصل همگرا و مشروع حکومتي است و همه ي ابعاد سياسي، اقتصادي اداري و سازماني را در بر دارد.
No image

سیره ی نبی مکرم اسلام صلّی الله علیه و آله در تغییر نام افراد

هرکس تاریخ زندگانی نبی مکرّم اسلام حضرت محمّد مصطفی صلی الله علیه و آله را مطالعه نماید درمی یابد که ایشان در موارد متعدد، نام افراد شهرها را عوض می نموده اند. امام صادق علیه السلامنیز در این باره می فرمایند: پیامبر نام های زشت شهرها و اشخاص را تغییر می دادند
Powered by TayaCMS