دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

چاپ و توزیع دانشنامه تمدن مسیحی به دلیل رویکرد ضداسلامی متوقف شد.

No image
چاپ و توزیع دانشنامه تمدن مسیحی به دلیل رویکرد ضداسلامی متوقف شد.
انتشارات ویلی بلک ول به عنوان یک ناشر آکادمیک بزرگ، به دنبال انتقادهایی که درباره ضداسلامی بودن مدخلهای " دانشنامه تمدن مسیحی" مطرح شده، تمام نسخه‌های توزیع شده این دانشنامه را از بازار خارج و انتشار آن را متوقف کرد.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از کریسشن پست، انتشارات ویلی بلک ول قرار بود این دانشنامه چهار جلدی را که ماه سپتامبر گذشته کامل شده، ماه جاری میلادی (فوریه) منتشر کند، اما گروهی از منتقدان از جمله افرادی که در نوشتن مدخلهای آن نقشی برعهده داشته و عده ای از اعضای هیئت تحریریه آن نسبت به نسخه نهایی اعتراض کردند.
جورج تومار کوریان ویراستار این دانشنامه که با نامه های الکترونیک 400 نفر از نویسندگان معترض مدخلهای دانشنامه رو به رو شده اند گفت: منتقدان اظهار داشتند مقدمه این دانشنامه و بخش اعظمی از مدخلهای آن  بسیار مسیحی ، بسیار ارتدکس، بسیار ضد سکولار و بسیار ضد اسلام است و به نوعی اصلاح شده نیست که بتوان در آن در دانشگاه ها استفاده کرد.
دیوید مورگان استاد دین در دانشگاه دوک ، برنارد مک گین استاد الهیات تاریخی و تاریخ مسیحی دانشگاه الهیات شیکاگو این اثر را مورد اتهام قرار داده اند.
به دنبال وارد کردن این انتقادات بلک ول نیز تصمیم گرفت انتشار را معلق و نسخه های توزیع شده در بازار را بازگرداند.
این اثر قرار بود دانشنامه جامعی درباره تاریخ و میراث مسیحیت باشد که نه تنها دین بلکه تمام ابعاد جامعه را چون ادبیات، معماری، موسیقی، سیاست و دانش تحت تأثیر از مسیحیت را مورد بررسی قرار دهد.
اکنون ناشر و هیئت تحریریه خواستار تغییر نسخه های این دانشنامه و تمام 1450 مدخل آن هستند تا بتواند آن را در دانشگاه ها مورد استفاده قرار داد.
قرار است واژه هایی چون " دجاله" ، " دشمن" حواری محبوب" ،"درهای جهنم"، " تولد از باکره"، " رستاخیر مسیح" از این دانشنامه حذف شوند.
منبع:

 

Powered by TayaCMS

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

No image

آيين زمامداری در سيره ي حكومتی اميرالمومنين علی عليه السلام

فتوحات خلفای پیش از امیرمومنان علی علیه السلام سرزمینی وسیع و پهناور برای حکومت ایشان به ارث گذاشت (که شامل تمام کشورهای کنونی شبه جزیره، ایران، عراق، شامات کنونی، مصر و...) زمامداری موفقیت آمیز ایشان برآن سرزمین با ابزار و سایل و سطح فرهنگی آن زمان می تواند بهترین الگوی زمامداری برای ما شیعیان ایشان باشد.
No image

برخورد با استهزاء گران از ديدگاه قرآن

آياتي كه در قرآن از استهزا به ميان آورده بيشتر مربوط به حوزۀ عقيده و دين بوده كه در آن دشمنان، انبياي الهي، مومنان، وحي، آيات قرآن، احكام عبادي، معاد، پيامبران و حتي خداوند را به تمسخر گرفته و از استهزا به عنوان حربه اي براي رويارويي با دين الهي بهره مي جستند
No image

تربيت توحيدی در سیره اهل بیت پیامبر (صلوات الله علیهم)

سیرۀ پیامبر و اهل بیت صلوات الله علیهم در تربیت اعتقادی در زمینۀاصل توحید دارای مراحل سه گانۀ تبیین، توصیف و تثبیت بوده است.اولا:در مواجهه با اکثریت مردم اصل وجود خدا را مفروض گرفته اما در برابر عقاید انحرافی از دلایل روشن و قوی استفاده می کردند. ثانیا: در مقام معرفی خدا تاکید بر بیان صفات خدا می کردند با رعایت سطح فکری مخاطب. ثالثا: برای ارتقا و رشد ایمان فرد را به ارتباط با خدا و حفظ و تقویت ارتباط با خدا دعوت می کردند.
No image

تربيت فرزند در سيره معصومان (عليهم السلام)

بانگاهی هر چند اجمالی به آیات و روایاتی كه در مورد فرزند وارد شده، می توان به نگرش عمیق اسلام درباره فرزند و جایگاهش در اندیشه اسلامی پی برد. فرزندان نعمت های الهی نزد والدین اند، هم می توان آنها را بر انجام اعمال ناشایست و خلاف فطرت الهی شان به خاك ذلّت و پستی نشاند.

پر بازدیدترین ها

No image

سیره ی نبی مکرم اسلام صلّی الله علیه و آله در تغییر نام افراد

هرکس تاریخ زندگانی نبی مکرّم اسلام حضرت محمّد مصطفی صلی الله علیه و آله را مطالعه نماید درمی یابد که ایشان در موارد متعدد، نام افراد شهرها را عوض می نموده اند. امام صادق علیه السلامنیز در این باره می فرمایند: پیامبر نام های زشت شهرها و اشخاص را تغییر می دادند
No image

عوامل امنيت را از نظر آيات و روايات

ما در اين بحث عوامل امنيت را از نظر آيات و روايات بررسي مي كنيم و سعي بر ذكر شاخص هاي ثابت و ماندگار در هر عصر شرايط جوامع ايماني در تمام دوران و ازمان مي باشد.
No image

فلسفه امتحان از دیدگاه قرآن و روایات معصومین

امتحان در فرهنگ قرآن، قرار دادن انسان ها در بستر حوادث گوناگون تلخ و شیرین با هدف رسیدن آنان به كمال لایق خویش است و در آیات پرشماری با واژه های یاد شده و غیر آنها مطرح گردیده است.
No image

عدالت اجتماعی در حکومت امام علی (ع)

عدالت اجتماعي به عنوان يک مفهوم جامع و همه جانبه در سياست گذاري يک حکومت و يک نظام وسيع بين المللي، براي اولين بار در تاريخ، از طرف امام علي (ع) و پس از شکست امپراطوري هاي روم و ايران و فتوحات مسلمين در قاره هاي آسيا و افريقا پايه گذاري شد. از ديدگاه امام علي (ع)، عدالت اجتماعي يک اصل همگرا و مشروع حکومتي است و همه ي ابعاد سياسي، اقتصادي اداري و سازماني را در بر دارد.
Powered by TayaCMS