دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

بزرگترین دروغگوى دنیا!

به راستى بزرگترین دروغگوى دنیا کیست؟پاسخ این سوال را کمتر کسى مى داند زیرا ابزارهاى دقیق و کارآمدى جهت آمارگیرى از دروغگویان در این کره خاکى وجود ندارد.! البته در برخى کشورها دروغگویان جمعیت زیادى را تشکیل مى دهند!یکى از این کشورها انگلستان است که درصد قابل توجهى از مردم آن به خرافه پرستى عادتى مزمن پیدا کرده اند.در این کشور جادوگران با خیالى آسوده...
No image
بزرگترین دروغگوى دنیا!
بزرگترین دروغگوى دنیا! زندگى غربی به راستى بزرگترین دروغگوى دنیا کیست؟پاسخ این سوال را کمتر کسى مى داند زیرا ابزارهاى دقیق و کارآمدى جهت آمارگیرى از دروغگویان در این کره خاکى وجود ندارد.! البته در برخى کشورها دروغگویان جمعیت زیادى را تشکیل مى دهند!یکى از این کشورها انگلستان است که درصد قابل توجهى از مردم آن به خرافه پرستى عادتى مزمن پیدا کرده اند.در این کشور جادوگران با خیالى آسوده به زندگى خود ادامه مى دهند و در آمد مناسبى نیز دارند.مسلما هر کجا که خرافات پاى مى گذارد دروغ نیز در کنار آن رشد پیدا خواهد کرد.این قاعده ایست که کمتر کسى مى تواند منکر آن شود.در این میان انگلیسى ها به افراد درئغگو و خیالپردازان جایزه مى دهند! اخیرا عنوان «بزرگترین دروغگوى جهان» به خاطر گفتن داستانى درباره یک زیردریایى آلمانى جنگ جهانى دوم که جهت رمزگشایى تلویزیون دیجیتال به انگلیس حمله‌ور شد، به مردى به نام «جانی» اختصاص یافت. جان گراهام، ملقب به «جانى چاخان» برنده مسابقه سالانه دروغترین قصه دنیا شد که در پارک ملى «لیک دلستریکت» انگلیس برگزار شده است. این مرد 69 ساله ادعا مى‌کند به طور اتفاقى با زیردریایى BOAT-U برخورد کرده که این زیردریایى در همان لحظه آماده حمله به شهر وایت هاون بوده است. وایت‌ماون، اولین شهر در کشور انگلیس بوده که تلویزیونهاى آن از سیستم آنالوگى به دیجیتالى تغییر یافت. گراهام در گفت‌وگو با رادیو بى بى سى اصرار کرده که داستانش عین واقعیت است. برنده شدن افرادى مانند جانى در انگلستان نشانه اقبالى است که نسبت به خرافه و دروغ در این کشور و برخى کشورهاى اروپایى وجود دارد.شاید بهتر باشد کل دروغگویان جهان به انگلستان مهاجرت کنند و با دروغگویان سرزمین بریتانیا رقابتى نزدیک را آغاز نمایند.در هر حال تماشاى جدال دروغگوها خالى از لطف نخواهد بود.
روزنامه رسالت

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

No image

آیت الله حاج میرزا محمد غروی تبریزی (آیت اخلاص)

او يكي از علماي واقعي و زاهد بود و تا آخر عمر، تدريس را ترك نكرد . در سرما و گرما و با كهولت سن، راه طولاني را پياده به مدرسه طالبيه مي آمد . چند بار شاگردانش عرض كردند: «حاج آقا چرا سوار تاكسي نمي شويد؟» فرمود: «من كه توان آمدن دارم، چرا مال امام را خرج كنم؟
No image

حضرت آیت الله حاج میرزا علی هسته ای اصفهانی

مرحوم هسته اي اصفهاني، موقعي كه آوازه و شهرت مرحوم آيت الله شهيد شيخ فضل الله نوري در ايران منتشر شده بود، وارد تهران شد و ابتدا به دروس برخي از اساتيد مشهور تهران رفت، ولي آنان را قابل استفاده براي خود نديد و دروس آنان را قابل مقايسه با اساتيد اصفهان ندانست.
No image

مرحوم حاج عباسعلی حسینی

در این بخش سیره ی تبلیغی مرحوم حاج عباسعلی حسینی بیان شده است.
No image

حاج شیخ حسن حجتی واعظ

رحوم حجتي واعظ، سخنوري بصير، شجاع، بليغ و فصيح بود . هنوز هم بعد از چهل سال از خاموش شدن اين خورشيد درخشان شمال، در افواه و السنه مردم سخن از ملاحت و شيريني سخنان وي مي رود .
No image

امام خمینی (ره) آینه مهر و قهر

امام در طول شبانه روز حتي يك دقيقه وقت تلف شده و بدون برنامه از قبل تعيين شده نداشتند . با توجه به شرايط سني و ميزان فعاليتي كه داشتند، باز هم ساعات خاصي را در سه نوبت - هر كدام، نيم تا يك ساعت - به اهل منزل اختصاص داده بودند كه هر كدام از ما كه مايل بوديم خدمت ايشان مي رسيديم و مسائل خودمان را مطرح مي كرديم.

پر بازدیدترین ها

No image

شيخ جعفر مجتهدي(ره)1

جت الإسلام دکتر محمد هادی امینی، فرزند برومند مرحوم آیت الله علامه امینی صاحب کتاب نفیس «الغدیر» نقل کردند:در سال 1349 هـ ش پس از وفات مرحوم پدرم علامه امینی، به خاطر تألیف و نشر کتابی به نام «قهرمان فخر» که در آن مطالبی بر ضد حزب بعث درج شده بود؛ دولت عراق تصمیم به جلب و محاکمه من گرفت.لذا مجبور به ترک نجف اشرف و عازم ایران شدم و در تهران اقامت گزیدم.
No image

آشنایی با شخصیت شیخ فضل الله نوری (رضوان الله علیه)

راساس اظهار نظر نويسندگان، چنانچه شيخ فضل الله مدتي كوتاه در عتبات درنگ مي كرد، احتمال مرجعيت عامه اش بعد از ميرزاي شيرازي زياد بود، اما آنچه باعث شد وي از سوي ميرزاي شيرازي براي كسب اطلاع دقيق از اوضاع ايران، ترك عتبات كند، اوضاع نگران كننده ايران در اين دوره بود.
No image

شيخ جعفر مجتهدي(ره)6

زمانی در ایام ماه صفر به اتفاق هیأت از قزوین به مشهد مقدس مشرف شده بودم، هنگامی که با هیأت جهت عزاداری به حرم مطهر حضرت رضا (علیه السلام) مشرف شدیم به حضرت رضا (علیه السلام) عرض کردم آقاجان مدت یک سال است که آقای مجتهدی را ندیده ام، اگر آقای مجتهدی خادم و غلام حقیقی شما هستند امروز که ما به منزل ایشان می رویم در منزل باشند و ما را بپذیرند،در ضمن دوستی داشتم که آقا را ندیده بود، او می گفت: شنیده ام آقای مجتهدی خیلی ادعا دارند، به او گفتم: ایشان اصلاً ادعایی ندارند و مخالف با این حرفها هستند. دوستم گفت: اگر این شخص واقعاً راست می گوید به منزلش که می رویم ما را بپذیرد و یک عبا با سی و پنج هزار تومان پول به من بدهد.
No image

آیت الله سید محمد نبوی(ره)

وی تحصیلات علوم دینی خود را در سال 1323 شمسی نزد برخی از علمای شهر از جمله شیخ لطف‌الله توکلی آغاز کرد. سپس در سال 1324 به شیراز مهاجرت کرده و از دروس آیت‌الله بهاء‌الدین محلاتی استفاده کرد. پس از آن در سال 1330 عازم نجف اشرف شده و از محضر علمای آن دیار بهره برد.
No image

حاج شیخ حسن حجتی واعظ

رحوم حجتي واعظ، سخنوري بصير، شجاع، بليغ و فصيح بود . هنوز هم بعد از چهل سال از خاموش شدن اين خورشيد درخشان شمال، در افواه و السنه مردم سخن از ملاحت و شيريني سخنان وي مي رود .
Powered by TayaCMS