دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

مناظره با نماینده افراط گرای هلند از سوی مسلمانان رد شد

No image
مناظره با نماینده افراط گرای هلند از سوی مسلمانان رد شد درخواست نماینده افراط گرای پارلمان هلند برای صورت دادن به مناظره عمومی با مسلمانان درباره فیلم مناقشه برانگیز ناکام ماند چرا که وی در اجرای شروط مسلمانان موفق عمل نکرد.
گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری آلمان، رسانه های هلندی گزارش دادند که امام فواز جنید از مسجد سنت در لاهه از گریت وایلدرز نماینده افراط گرای پارلمان هلند خواسته در مرحله نخست فیلم خود را از اینترنت خارج کرده و از تمام مسلمانان عذرخواهی کند و تنها اگر این شرایط تحقق یابد جنید مناظره عمومی با وایلدرز، رهبر حزب آزادی هلند را مورد بررسی قرار می دهد.
محمود الشرشابی از مسجد التوحید در آمستردام نیز گفته است وی به مناظره با این سیاستمدار هلندی علاقمند نیست، در همین رابطه احمد سالم از تیلبورگ حتی به دعوت گریت وایلدرز برای شرکت در مناظره عمومی علاقمند نیست.
اوایل این هفته یک گروه از ائمه جمعه شهر گودا در شرق لاهه آشکارا دعوت وایلدرز به مناظره عمومی را رد کردند.
وایلدرز از روز جمعه 16 ماه می ( 27 اردیبهشت ماه) تور مناظره عمومی خود را مسلمانان در شهر گودا را آغاز می کند.
وایلدرز می خواهد با مسلمانان و ائمه جمعه دیدار کرده و طی یک مناظره عمومی درباره مواردی صحبت کند که خود از آنها به عنوان مشکلات اسلام معاصر یاد می کند.
سازمان پوششی مسلمانان هلند نیز اعلام کرد وایلدرز به واسطه عدم اجرایی کردن شروط مسلمانان از ایجاد مناظره عمومی منصفانه جلوگیری به عمل آورده است.
این سیاستمدار افراط گرای پارلمان هلند اواخر ماه مارس فیلم 16 دقیقه ای خود را در اینترنت پخش کرد، وی در این فیلم آیات قرآن را با حملات تروریستی تلفیق کرده و اسلام را با خشونت، ترور و افراط گرایی مرتبط دانسته است.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

No image

آیت الله حاج میرزا محمد غروی تبریزی (آیت اخلاص)

او يكي از علماي واقعي و زاهد بود و تا آخر عمر، تدريس را ترك نكرد . در سرما و گرما و با كهولت سن، راه طولاني را پياده به مدرسه طالبيه مي آمد . چند بار شاگردانش عرض كردند: «حاج آقا چرا سوار تاكسي نمي شويد؟» فرمود: «من كه توان آمدن دارم، چرا مال امام را خرج كنم؟
No image

حضرت آیت الله حاج میرزا علی هسته ای اصفهانی

مرحوم هسته اي اصفهاني، موقعي كه آوازه و شهرت مرحوم آيت الله شهيد شيخ فضل الله نوري در ايران منتشر شده بود، وارد تهران شد و ابتدا به دروس برخي از اساتيد مشهور تهران رفت، ولي آنان را قابل استفاده براي خود نديد و دروس آنان را قابل مقايسه با اساتيد اصفهان ندانست.
No image

مرحوم حاج عباسعلی حسینی

در این بخش سیره ی تبلیغی مرحوم حاج عباسعلی حسینی بیان شده است.
No image

حاج شیخ حسن حجتی واعظ

رحوم حجتي واعظ، سخنوري بصير، شجاع، بليغ و فصيح بود . هنوز هم بعد از چهل سال از خاموش شدن اين خورشيد درخشان شمال، در افواه و السنه مردم سخن از ملاحت و شيريني سخنان وي مي رود .
No image

امام خمینی (ره) آینه مهر و قهر

امام در طول شبانه روز حتي يك دقيقه وقت تلف شده و بدون برنامه از قبل تعيين شده نداشتند . با توجه به شرايط سني و ميزان فعاليتي كه داشتند، باز هم ساعات خاصي را در سه نوبت - هر كدام، نيم تا يك ساعت - به اهل منزل اختصاص داده بودند كه هر كدام از ما كه مايل بوديم خدمت ايشان مي رسيديم و مسائل خودمان را مطرح مي كرديم.

پر بازدیدترین ها

No image

شيخ جعفر مجتهدي(ره)1

جت الإسلام دکتر محمد هادی امینی، فرزند برومند مرحوم آیت الله علامه امینی صاحب کتاب نفیس «الغدیر» نقل کردند:در سال 1349 هـ ش پس از وفات مرحوم پدرم علامه امینی، به خاطر تألیف و نشر کتابی به نام «قهرمان فخر» که در آن مطالبی بر ضد حزب بعث درج شده بود؛ دولت عراق تصمیم به جلب و محاکمه من گرفت.لذا مجبور به ترک نجف اشرف و عازم ایران شدم و در تهران اقامت گزیدم.
No image

شيخ جعفر مجتهدي(ره)8

جناب مجتهدی در مورد عظمت معنوی جناب حافظ برای استاد مجاهدی نقل کرده اند :روزی مأمور شدم تا به اصفهان رفته و به مدت یک هفته مرکب یکی از روضه خوان های اهل بیت را تر و خشک کنم! ایشان می فرمودند:بعد از اتمام ماموریت ، از خانه که بیرون آمدم، مأموریت دیگری به من محول شد که بایستی به شیراز می رفتم. وقتی به دروازه قرآن شیراز رسیدم، نوری مرا تا حافظیه همراهی کرد.
No image

شيخ جعفر مجتهدي(ره)3

انه اجدادی مرحوم حجت الاسلام برقعی محل آمد و شد علمای ربانی و دوستان آل الله در قم بود و خود ایشان نیز در اقامه عزاداری برای سالار شهیدان سعی بلیغی داشتند و معمولاً در دهه اول محرم هر سال پر رونق ترین مجالس عزاداری اباعبدالله الحسین (علیه السلام) در منزل ایشان برگزار می شد و مورد عنایت طبقات مختلف مردم بود زیرا قدمت یکصد ساله داشت و نذورات بسیاری که هر سال در اختیار این بیت قرار می گرفت حاکی از نتایجی بود که مردم متدین قم و دیگر شهرها از توسلات خود در آنجا می گرفتند.
No image

شيخ جعفر مجتهدي (ره) 9

روزی در فصل زمستان هنگام خروج از منزل از شدت سرما دو عبا بر دوش انداختم در بین راه به سیدی از دوستان برخورد نموده و پس از اینکه مقداری از مسیر را با ایشان طی کردم متوجه شدم که از سرما بخود می لرزد، فوراً یکی از آن دو عبا را که بر دوشم بود و تازه تهیه کرده بودم به ایشان دادم.
No image

شيخ جعفر مجتهدي(ره)10

زمانی که آقای مجتهدی در قم بسر می بردند، دهه اول ماه محرم در منزلشان مراسم سوگواری و عزاداری حضرت اباعبدالله الحسین (علیه السلام) برپا بود، یک روز عاشورا که در خدمتشان بودیم و بیرون اتاق در حیاط، مراسم عزاداری برقرار بود، یکمرتبه حالشان دگرگون شد و شروع به بیان صحنه ای از روز عاشورا نمودند و به طوری آن را مجسم کردند که هر روز عاشورا آن صحنه در نظرم آمده و هرگز آن را فراموش نمی کنم.
Powered by TayaCMS