دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

ارتقای سهم بودجه‌ی فصل فرهنگ و هنر به حداقل 10 درصد بودجه‌ی

No image
ارتقای سهم بودجه‌ی فصل فرهنگ و هنر به حداقل 10 درصد بودجه‌ی به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، متن این نامه که پیش از پایان جلسه علنی روز سه‌شنبه مجلس توسط حسین نجابت ـ عضو هیأت رییسه مجلس ـ قرائت شد به این شرح است:
« همان‌طور که حضرتعالی به خوبی واقف هستید، هویت هر جامعه را فرهنگ آن جامعه تشکیل می‌دهد و توسعه و پیشرفت در ابعاد مختلف توسعه در صورتی که همراه با توسعه فرهنگی نباشد توسعه‌ای ابتر و ناقص است.
کم‌توجهی به مقوله فرهنگ در سال‌های پس از پیروزی انقلاب به دلیل به کار گیری امکانات و اعتبارات کشور در رابطه با جنگ تحمیلی، سازندگی خرابی‌های ناشی از جنگ و اولویت قائل شدن برای عمران و آبادانی و توسعه سیاسی باعث توسعه‌ای نامتوازن و تک‌بعدی در کشور شده است به گونه‌ای که مقام معظم رهبری در دیدار هیأت دولت با معظم له فرمودند که "از بخش فرهنگ رفع مظلومیت کنید، بخش فرهنگ انصافا بخش مظلومی است؛ مسأله فرهنگ را دست کم نگیرید؛ بسیاری از مشکلات جامعه ما با فرهنگ‌سازی حل می‌شود؛ توجه کنید که امروز عمده قوای دشمنان در جبهه فرهنگی کار می‌کند؛ این جنگ‌های روانی، این فعالیت‌های فرهنگی، این بودجه‌های پنهان و آشکار که برای منحرف کردن ذهن‌ها می‌گذارند مربوط به مسأله فرهنگ است؛ فرهنگ را دست کم نگیرید، خیلی مهم است. بنابراین صرف وقت کنید و در بودجه برای آن پول و فصول قابل توجهی گذارید تا جهت ارزشی به فرهنگ بدهید".
در ادامه نامه آمده است در گذشته نیز مقام معظم رهبری مکررا جامعه را به خطر تهاجم فرهنگی، شبیخون فرهنگی و تشکیل ناتوی فرهنگی هشدار داده‌اند؛ ما نمایندگان مجلس شورای اسلامی ضمن تشکر و قدردانی از تلاش‌های ارزشمندانه و مجدانه دولت خدمتگزار در زمینه ایجاد عدالت و حل مشکلات کشور ضرورت رفع مظلومیت از بخش فرهنگ را اعلام داشته و خواستار اهتمام ویژه به توسعه فرهنگی و ارتقای سهم بودجه فصل فرهنگی و هنر به حداقل 10 درصد بودجه عمومی و اقدام جدی در این زمینه هستیم.
نمایندگان در ادامه نامه به رییس‌جمهور تصریح کرده‌اند: با تشکر از اقدامی که در جهت تشکیل شورای عالی تدوین برنامه پنجم توسعه مبذول داشته‌اید، پیشنهاد می‌کنیم با افزودن نمایندگانی از حوزه فرهنگ کشور نظر دبیر شورای انقلاب فرهنگی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و یک نفر نماینده از کمیسیون فرهنگی مجلس ترتیبی اتخاذ کنید تا به این بخش در تدوین برنامه توجه لازم مبذول شود.»

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

No image

تکریم مخاطب

در این بخش موضوع "تکریم مخاطب" در سیره تبلیغی معصومین بیان شده است.
No image

پرهیز از نقل ظنّیات

در این بخش به موضوع "پرهیز از نقل ظنّیات" در سیره تبلیغی معصومین پرداخته شده است.
No image

بکارگیری وسایل مشروع

در این بخش به موضوع "بکارگیری وسایل مشروع" ، جهت بیان سیره تبلیغی معصومین اشاره شده است.
No image

استفاده از تمثیل و تشبیه

در این بخش با استفاده از تمثیل و تشبیه به بیان سیره تبلیغی معصومین پرداخته شده است.
No image

هدایت‌پذیر دانستن انسان‌ها

در این بخش هدایت‌پذیر دانستن انسان‌ها در موضوع سیره تبلیغی معصومین بررسی شده است.

پر بازدیدترین ها

No image

هدایت‌پذیر دانستن انسان‌ها

در این بخش هدایت‌پذیر دانستن انسان‌ها در موضوع سیره تبلیغی معصومین بررسی شده است.
No image

استفاده از تمثیل و تشبیه

در این بخش با استفاده از تمثیل و تشبیه به بیان سیره تبلیغی معصومین پرداخته شده است.
No image

اخلاق اجتماعی پیامبر اکرم (ص)

در این بخش اخلاق اجتماعی پیامبر اکرم (ص) در موضوع سیره تبلیغی معصومین آورده شده است.
No image

بکارگیری وسایل مشروع

در این بخش به موضوع "بکارگیری وسایل مشروع" ، جهت بیان سیره تبلیغی معصومین اشاره شده است.
No image

پرهیز از نقل ظنّیات

در این بخش به موضوع "پرهیز از نقل ظنّیات" در سیره تبلیغی معصومین پرداخته شده است.
Powered by TayaCMS