دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

شیوه استنباط و نوآوری‌های فقهی آیت‌الله فاضل لنکرانی بررسی می‌شود

No image
شیوه استنباط و نوآوری‌های فقهی آیت‌الله فاضل لنکرانی بررسی می‌شود همایش بررسی شیوه استنباط و نوآوری‌های فقهی حضرت آیت‌الله فاضل لنکرانی (ره) به همت پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی بیستم خردادماه برگزار می‌شود.
حسن عبدی‌پور، مدیر همکاری‌های پژوهشی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا از برگزاری همایشی با عنوان بررسی شیوه استنباط و نوآوری‌های فقهی حضرت آیت‌الله فاضل لنکرانی (ره) خبر داد و گفت: خلأ وجودی شخصیت ارزنده‌ و مرجعی همچون حضرت آیت‌الله فاضل لنکرانی (ره) که از استوانه‌های اخلاق و فقاهت هستند با گذشت زمان بیشتر نمود می‌یابد.
وی افزود: تلألؤ انوار نورانی و فیض ربّانی فرزانگان و عالمان چون حضرت آیت‌الله فاضل لنکرانی (ره) محدود در ظرف زمان نیست و برکات علمی و عملی ایشان باید در هر زمان و مکان جاری باشد.
عبدی‌پور وظیفه کسانی که با این ستارگان پرفروغ آشنایی دارند را سنگین توصیف کرد و گفت: تبیین و تعمیق اندیشه‌های فقیهان شیعه با همه ظرافت‌ها و نازک‌اندیشی‌های خاص وظیفه کسانی است که به وسعت اندیشه و نظر ایشان آشنایی دارند.
مدیر همکاری‌های پژوهشی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی خاطرنشان ساخت: بدین منظور، پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی همایشی را با عنوان «بررسی شیوه استنباط و نوآوری‌های فقهی حضرت آیت‌الله فاضل لنکرانی (ره)» با حضور یادگار ارجمند آن مرجع تقلید، فقیهان، اندیشمندان و طلاب حوزه علمیه برگزار می‌شود.
وی گفت: در این همایش حجت‌الاسلام سید حسن ربانی، رییس دفتر تبلیغات اسلامی، حجت‌الاسلام احمد مبلغی، رییس پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی، حجت‌الاسلام و المسلمین محمدجواد فاضل لنکرانی، یادگار آن فقیه فقید، آیت‌الله مقتدایی، مدیر حوزه علمیه قم و حجت‌الاسلام والمسلمین سید هاشم حسینی بوشهری، عضو شورای عالی حوزه علمیه قم به سخنرانی می‌پردازند.
عبدی‌پور افزود: در حاشیه این همایش میزگردی با حضور حجج اسلام مرتضوی، علی‌دوست، ملکی و اسلامی نیز برگزار خواهد شد.
شایان ذکر است، این همایش علمی، فردا، بیستم خردادماه از ساعت 9 تا 13 در مرکز همایش‌های دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم برگزار می‌شود.
منبع: خبرگزاری رسا

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

رفتار و منش امام خمینی (ره) با دختران

رفتار و منش امام خمینی (ره) با دختران

در همۀ جوامع بشری، تربیت فرزندان، به ویژه فرزند دختر ارزش و اهمیت زیادی دارد. ارزش‌های اسلامی و زوایای زندگی ائمه معصومین علیهم‌السلام و بزرگان، جایگاه تربیتی پدر در قبال دختران مورد تأکید قرار گرفته است. از آنجا که دشمنان فرهنگ اسلامی به این امر واقف شده‌اند با تلاش‌های خود سعی بر بی‌ارزش نمودن جایگاه پدر داشته واز سویی با استحاله اعتقادی و فرهنگی دختران و زنان (به عنوان ارکان اصلی خانواده اسلامی) به اهداف شوم خود که نابودی اسلام است دست یابند.
تبیین و ضرورت‌شناسی مساله تعامل مؤثر پدری-دختری

تبیین و ضرورت‌شناسی مساله تعامل مؤثر پدری-دختری

در این نوشتار تلاش شده با تدقیق به اضلاع مسئله، یعنی خانواده، جایگاه پدری و دختری ضمن تبیین و ابهام زدایی از مساله‌ی «تعامل موثر پدری-دختری»، ضرورت آن بیش از پیش هویدا گردد.
فرصت و تهدید رابطه پدر-دختری

فرصت و تهدید رابطه پدر-دختری

در این نوشتار سعی شده است نقش پدر در خانواده به خصوص در رابطه پدری- دختری مورد تدقیق قرار گرفته و راهبردهای موثر عملی پیشنهاد گردد.
دختر در آینه تعامل با پدر

دختر در آینه تعامل با پدر

یهود از پیامبری حضرت موسی علیه‌السلام نشأت گرفت... کسی که چگونه دل کندن مادر از او در قرآن آمده است.. مسیحیت بعد از حضرت عیسی علیه‌السلام شکل گرفت که متولد شدن از مادری تنها بدون پدر، در قرآن کریم ذکر شده است.
رابطه پدر - دختری، پرهیز از تحمیل

رابطه پدر - دختری، پرهیز از تحمیل

با اینکه سعی کرده بودم، طوری که پدر دوست دارد لباس بپوشم، اما انگار جلب رضایتش غیر ممکن بود! من فقط سکوت کرده بودم و پدر پشت سر هم شروع کرد به سرزنش و پرخاش به من! تا اینکه به نزدیکی خانه رسیدیم.
Powered by TayaCMS