دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

سهم شبه قاره در زبان و ادب فارسی در پاکستان بررسی شد

No image
سهم شبه قاره در زبان و ادب فارسی در پاکستان بررسی شد نخستین سمینار "سهم شبه قاره در زبان و ادب فارسی" در پاکستان برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، برای نخستین بار سمینار بین المللی "سهم شبه قاره در زبان و ادب فارسی" 22 فروردین از سوی گروه زبان و ادبیات فارسی دانشکده خاورشناسی دانشگاه پنجاب لاهور در تالار شورای این دانشکده برگزار شد.
این مراسم با حضور بیش از 40 تن از استادان ایرانی، هندی، بنگلادشی و پاکستانی از جمله منوچهر اکبری از دانشگاه تهران، دکتر ناصح از دانشگاه فردوسی مشهد، دکتر توسلی وابسته فرهنگی و رئیس خانه فرهنگ ایران درکراچی، دکتر تسبیحی از دایره المعارف بزرگ اسلامی، سید سعید خرازی سرکنسول ایران در لاهور، پرفسور اظهر از طرف رئیس دانشگاه پنجاب و تعداد زیادی از دانشجویان و علاقه مندان به زبان و ادب فارسی افتتاح شد.
رئیس دانشکده خاورشناسی در افتتاحیه این سمینار گفت: همایشهای بین المللی بررسی زبان و ادبیات فارسی در سند که چندین سال به همت رئیس خانه فرهنگ ایران و رئیس گروه زبان و ادبیات فارسی دانشگاه کراچی برگزار شده، مشوق و راهنمای بزرگی برای ما بود تا در سرزمین پنجاب نیز این مهم را برگزار کنیم و بتوانیم با دعوت از 40 تن از استادان برجسته زبان و ادب فارسی و متخصصین علوم انسانی در تعامل اندیشه های انسانی سهم داشته باشیم.
وی از همکاری خود برای برگزاری سمینارهای مشابه در آینده خبر داد.
دکتر توسلی وابسته فرهنگی و رئیس خانه فرهنگ ایران، دکتر عراق رضا زیدی از دانشگاه اسلامی دهلی و دکتر ناصح از دانشگاه فردوسی هم به عنوان مهمانان ویژه در مراسم افتتاحیه سخنرانی و مقالات خود را ایراد کردند.
این سمینار در سه نشست برگزار شد و حدود 30 تن از استادان شرکت کننده از کشورهای ایران، هند، بنگلادش و پاکستان مقالات تحقیقی خود را قرائت کردند.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

Powered by TayaCMS