دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

آدابی از عبودیت

از آداب عبودیت این است که جز قدرت حق ، قدرتی را نپذیرند، و جز ثنای حق و آنکه از اولیاء حق است ، ثنای کسی را نگویند. مابندگانی هستیم که هیچ نداریم و هیچ نیستیم و هر چه هست قدرت الهی است .
آدابی از عبودیت
آدابی از عبودیت

نویسنده : حضرت امام خمینی (ره)

از آداب عبودیت این است که جز قدرت حق ، قدرتی را نپذیرند، و جز ثنای حق و آنکه از اولیاء حق است ، ثنای کسی را نگویند. مابندگانی هستیم که هیچ نداریم و هیچ نیستیم و هر چه هست قدرت الهی است ... همه چیز را از خدا بدانید ما بنده ضعیفی هستیم که هیچ نیستیم ، هرچه هست او هست و هرچه داریم از او داریم [1].(لذا) کسانی که با خدا باشند، توجه به خدا و ایمان به خدا داشته باشند، خداوند آنها را از تمام ظلمت ها، از تمام تاریکی ها خارج می کند و به حقیقت نور می رسند.ایمان به خدا نور است . ایمان به خدا باعث می شود که تمام تاریکی ها از پیش پای مؤ منین برداشته بشود، ایمان به خدا باعث می شود که مؤ منین در نور خدا غرق شوند. ظلمت های استبداد، ظلمت های اختناق ، ظلمت های وابستگی به غیر، ظلمت های ظلم ، مؤمنین از این ظلمت ها نجات پیدا می کنند. کسانی که به خدا توجه دارند و مقصد آن ها مقصدالهی است ، از تمام انواع ظلمات ، ظلمات مادی ، ظلمات معنوی نجات پیدا می کنند و در دریای نور غرق می شوند[2].

    منبع :
  • صحیفه نور ، حضرت امام خمینی (ره)
    پی نوشت:
  • [1] ‌.‌‌- ‌صحیفه‌ ‌نور،‌ ‌جلد‌ ‌‌8،‌ ‌صفحه‌ ‌‌195‌‌ ‌و‌ ‌‌196‌
  • [2] ‌.‌‌- ‌صحیفه‌ ‌نور،‌ ‌جلد‌ ‌‌6،‌ ‌ص‌ ‌‌91‌

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

پر بازدیدترین ها

No image

آیت الله حق شناس

او به حدّی در تجلیات حق غرق بود که همه مومنان را به واسطه اتصالشان حق، دادش جون خطاب می کرد ، او به حدّی با حضرت صاحب نزدیک بود که فرج را نزدیک می دید ونمی پنداشت پیش از ظهور برود و نباشد . او با زیارت عاشورایش بلاها از ما دفع کرد. چه بود چه با ما کرد وخوب رستگار شد. پروردگار عاشق آیت الله حق شناس بود و به وصالش برد.
آیت الله سیدعلی قاضی

آیت الله سیدعلی قاضی

شهید آیت الله مفتح

شهید آیت الله مفتح

آیت الله بروجردی (ره)

آیت الله بروجردی (ره)

آیت الله سیستانی

آیت الله سیستانی

Powered by TayaCMS