دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

مساوات

No image
مساوات

مساوات

برخورد ایشان با فقیر و غنى، یکسان بود تلقّى ایشان از مردم، بر اساس این آیه قرآن (اِنَّ اَکْرَمَکُمْ عِنْدَالله اَتْقیکُم)بود.([44]) گرامى ترین شما نزد خدا باتقواترین شماست.

فرزندش آقاى دکتر آملى مى گوید:

پدرم این دید را نسبت به مردم داشتند و به غنى و فقیر فرقى نمى گذاشتند و با هر دو گروه سر و کار داشتند...من یک دوست خیلى صمیمى داشتم و ایشان مورد علاقه پدرم بودند، با این که ایشان کارگر بودند و یک گارى داشتند و با آن کار مى کردند ولى چون اهل تقوا بودند و شخصى پارسا و خوش عملى بودند لذا ایشان هر وقت خدمت پدرم مى رسیدند، پدرم احترام خاصّى به آن دوستم مى گذاشتند.([45])

منبع:فرهیختگان تمدن شیعه

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

عالمان مرتبط

پر بازدیدترین ها

No image

آیت الله حق شناس

او به حدّی در تجلیات حق غرق بود که همه مومنان را به واسطه اتصالشان حق، دادش جون خطاب می کرد ، او به حدّی با حضرت صاحب نزدیک بود که فرج را نزدیک می دید ونمی پنداشت پیش از ظهور برود و نباشد . او با زیارت عاشورایش بلاها از ما دفع کرد. چه بود چه با ما کرد وخوب رستگار شد. پروردگار عاشق آیت الله حق شناس بود و به وصالش برد.
آیت الله سیدعلی قاضی

آیت الله سیدعلی قاضی

شهید آیت الله مفتح

شهید آیت الله مفتح

آیت الله بروجردی (ره)

آیت الله بروجردی (ره)

آیت الله سیستانی

آیت الله سیستانی

Powered by TayaCMS