دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

وصایا

No image
وصایا

وصایا

یکى از مسائلى که در دین اسلام بر آن تأکید شده، امر وصیت است. در این جا به گوشه اى از وصایاى این فقیه فرزانه اشاره مى کنیم:

1. اولاً وصیت مى کنم خود را و ثانیاً اولاد و اهل بیت خود را و ثالثاً کلیه برادران و خواهران و مؤمنین را به تقوى و پرهیزکارى و امتثال اوامر حضرت بارى تعالى و پیامبر اکرم(صلى الله علیه وآله) و اولى الامر که دوازده نفر اوصیاى آن بزرگوارند.

2. سفارش به کتابها و چاپ آنها.

3. سفارش به نماز و محل دفن خود که وصیت کرده بود که مرا نزد پدرم، در بقعه پنجه شاه کاشان، دفن نمایید و فرزندم محمّدتقى بر من نماز گذارد و کسى دیگرى مجاز نیست مگر وصیت کرده باشم.

4. سفارش درباره مسجد، کتابخانه و امور طلاّب و رسیدگى به وضع معیشتى آنان حتى زمانى که در بیمارستان بود، از وضعیّت معیشتى طلاّب سؤال مى کرد و تأکید مى کرد که شهریه آنان را به موقع پرداخت نمایند.[47]

منبع:فرهیختگان تمدن شیعه

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

عالمان مرتبط

پر بازدیدترین ها

No image

آیت الله حق شناس

او به حدّی در تجلیات حق غرق بود که همه مومنان را به واسطه اتصالشان حق، دادش جون خطاب می کرد ، او به حدّی با حضرت صاحب نزدیک بود که فرج را نزدیک می دید ونمی پنداشت پیش از ظهور برود و نباشد . او با زیارت عاشورایش بلاها از ما دفع کرد. چه بود چه با ما کرد وخوب رستگار شد. پروردگار عاشق آیت الله حق شناس بود و به وصالش برد.
آیت الله سیدعلی قاضی

آیت الله سیدعلی قاضی

شهید آیت الله مفتح

شهید آیت الله مفتح

آیت الله بروجردی (ره)

آیت الله بروجردی (ره)

آیت الله سیستانی

آیت الله سیستانی

Powered by TayaCMS