دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

نظریه مصلحت در فقه امامیه دفاع شد.

No image
نظریه مصلحت در فقه امامیه دفاع شد.
کرسی نظریه‌پردازی " مصلحت در فقه امامیه " با ارائه حجت‌الاسلام علیدوست، در پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری مهر،  سومین و آخرین جلسه کرسی نظریه‌پردازی " مصلحت در فقه امامیه " با ارائه حجت‌الاسلام علیدوست، در محل پژوهشگاه در شهر مقدس قم برگزار شد.
کرسی با داوری حجج‌اسلام رشاد، فاضل لنکرانی و مبلغی انجام گرفت و ابوالقاسم علیدوست ضمن دفاع از این نظریه، به 12 سؤال کلیدی که از سوی هیئت داوران مطرح شده بود، پاسخ داد.
حجت‌الاسلام فاضل لنکرانی نیز، نظریه پیشنهادی را مورد تشویق و قدردانی قرار داده و در بخشی از سخنان خود عنوان کرد: این نظریه در نوع خود کم نظیر است و ما در حوزه مسائل فقهی کمتر به چنین موارد محکم و مستدل برخورد کرده‌ایم.
 
منبع:
 

 

Powered by TayaCMS

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

‌جایگاه دادستان در کشورهای جهان و عرف بین الملل

‌جایگاه دادستان در کشورهای جهان و عرف بین الملل

دادستان، کارافزار تضمین حقوق بشر- دادستان در عمده نظام‌های قضایی دنیا نقش برجسته و بااهمیتی دارد؛ گاهی به عنوان مدافع حقوق دولت (وکیل‌الدوله) و گاهی به عنوان مدافع حقوق ملت (وکیل‌المله) و گاهی در جهت احقاق حقوق ملت و دولت، توأمان ایفای نقش می‌کند.
مبانی وجوب مشارکتهای اجتماعی از دیدگاه قرآن

مبانی وجوب مشارکتهای اجتماعی از دیدگاه قرآن

هر مسلمان با پذیرش اسلام، در عضویت حزب الله و از اعضای جندالله است.
سخنگویان یا مهندسان افکار عمومی

سخنگویان یا مهندسان افکار عمومی

پژوهش‌ها چگونه افکار عمومی را مهندسی و جهت دهی می‌کنند؟
مبانی نظری اندیشه سیاسی امام خمینی(ره)/ بخش دوّم و پایانی‌

مبانی نظری اندیشه سیاسی امام خمینی(ره)/ بخش دوّم و پایانی‌

در بخش اوّل از مقاله مبانی نظری اندیشه سیاسی امام خمینی(ره) دو موضوع
مبانی نظری اندیشه سیاسی امام خمینی(ره)/ بخش اوّل

مبانی نظری اندیشه سیاسی امام خمینی(ره)/ بخش اوّل

اشاره: اصولاً جهت گیری و گرایش‌های هر اندیشمندی مبتنی بر پیش فرض‌های نظری خاص وی است.
Powered by TayaCMS