دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

افتخار لباس طلبگی

آیت الله لطف الله صافی گلپایگانی از مراجع تقلید در مراسم عمامه گذاری شماری از طلاب حوزه علمیه قم، پوشیدن لباس روحانیت را افتخار بزرگی برای طلاب دانست.این مرجع تقلید اظهار داشت: قدر خود را بدانید که در چنین مکان مقدسی حضور یافته اید و به ترویج معارف اهل بیت(ع) می پردازید، در ترویج فرهنگ اهل بیت(ع) کوشا باشید و از احادیث و روایات اهل بیت(ع) بهره لازم را بگیرید...
No image
افتخار لباس طلبگی
افتخار لباس طلبگی آیت الله لطف الله صافی گلپایگانی از مراجع تقلید در مراسم عمامه گذاری شماری از طلاب حوزه علمیه قم، پوشیدن لباس روحانیت را افتخار بزرگی برای طلاب دانست. این مرجع تقلید اظهار داشت: قدر خود را بدانید که در چنین مکان مقدسی حضور یافته اید و به ترویج معارف اهل بیت(ع) می پردازید، در ترویج فرهنگ اهل بیت(ع) کوشا باشید و از احادیث و روایات اهل بیت(ع) بهره لازم را بگیرید. وی با بیان این که در عصر غیبت حضرت ولی عصر(عج) طلاب وظیفه سنگینی را به عهده دارند، گفت: در تحصیل علوم حوزوی کوشا باشید و بدانید که رضایت امام زمان(عج) در درس خواندن و گام برداشتن شما برای ترویج فرهنگ و معارف دینی است. وی در ادامه امر به معروف و نهی از منکر، هدایت مردم و تعلیم علوم و معارف قرآنی را از خواسته های امام عصر(عج) دانست و خواستار تلاش هرچه بیشتر طلاب برای جلب رضایت حضرت بقیه الله الاعظم(عج) شد. آیت الله صافی گلپایگانی تصریح کرد: کسانی که در تحصیل علوم حوزوی کوشا باشند و در این راه مخلصانه گام بردارند، در حقیقت قلب مقدس امام زمان(عج) را شاد می کنند. وی همچنین تأکید کرد: قدر ولایت اهل بیت(ع) را بدانید که ولایت از بزرگ ترین نعمت های الاهی است و براساس روایات فراوان مقامی بالاتر از ولایت نیست.
روزنامه رسالت

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

عالم غیب چیست/ منکران و معتقدان عالم غیب کیستند

عالم غیب چیست/ منکران و معتقدان عالم غیب کیستند

آیت الله جوادی آملی در تفسیر آیه «یؤمنون بالغیب» در سوره بقره، با تشریح مفهوم و اقسام غیب تأکید می‌کند که اگر کسی به اصول کلّی دین که غیب است، مؤمن و معتقد نباشد، کافر است؛ خواه اصلاً غیبی را قبول نداشته باشد، مثل مادیین؛ یا غیبِ فی ‌الجمله را قبول دارند و نه بالجمله را، مثل مشرکین.
قتل انسان بی گناه- آثار اعمال در قرآنʇ)

قتل انسان بی گناه- آثار اعمال در قرآن(7)

در شش قسمت گذشته از سلسله مطالب «آثار اعمال در قرآن مجید» مباحث آثار: گناه، خودپسندی و غرور، مکر و حیله، خوردن مال حرام، دورویی و نفاق و ظلم و ستم مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
ظلم و ستم- آثار اعمال در قرآن ʆ)

ظلم و ستم- آثار اعمال در قرآن (6)

در قسمت‌های اول تا پنجم سلسله مقالات «آثار اعمال در قرآن»، مباحث آثار گناه، آثار خودپسندی و تکبر، آثار مکر و حیله، آثار مال حرام و آثار دورویی و نفاق در زندگی انسانها مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
6خصوصیت متقین در قرآن کریم

6خصوصیت متقین در قرآن کریم

پایگاه اطلاع‌رسانی دفتر حفظ و نشر آثار آیت‌الله العظمی خامنه‌ای به مناسبت ماه مبارک رمضان اقدام به انتشار مطالبی با عنوان «سی روز، سی‌گفتار قرآنی» برگزیده سخنان رهبر معظم انقلاب کرده است که همه روزه در طول ماه مبارک رمضان منتشر می‌شود.
قرآن در حق چه کسانی «مرده باد» گفته است؟

قرآن در حق چه کسانی «مرده باد» گفته است؟

زنده باد و مرده باد از مصادیق دعا و نفرین است.

پر بازدیدترین ها

راههای رسیدن به آرامش روانی از نگاه قرآن

راههای رسیدن به آرامش روانی از نگاه قرآن

قرآن کریم که بزرگترین معجزه پیامبراکرم(ص) است و تمام آنچه را که بشر برای هدایت نیاز داشته ودر آن آمده است، کاملترین نسخه برای آرامش روح است.
قتل انسان بی گناه- آثار اعمال در قرآنʇ)

قتل انسان بی گناه- آثار اعمال در قرآن(7)

در شش قسمت گذشته از سلسله مطالب «آثار اعمال در قرآن مجید» مباحث آثار: گناه، خودپسندی و غرور، مکر و حیله، خوردن مال حرام، دورویی و نفاق و ظلم و ستم مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
No image

برای درخشش خانه بخوانید

«ماشاءالله» و «ان شاءالله» در فرهنگ قرآن

«ماشاءالله» و «ان شاءالله» در فرهنگ قرآن

قرآن کتاب زندگی است. آموزه‌های آن به گونه‌ای است که انسان به آسانی می‌تواند با بهره گیری از آن به کمال شایسته خویش دست یابد.
اخلاص در قرآن

اخلاص در قرآن

هرچند واژه‌ی اخلاص در قرآن به کار نرفته، ولی مشتقات آن 31بار در قرآن آمده است که با صراحت، موضوع اخلاص را مطرح می‌کند.
Powered by TayaCMS