دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

تشرف استاد یهودی رایس به دین اسلام

No image
تشرف استاد یهودی رایس به دین اسلام یک استاد روسی یهودی الاصل که قبلا استاد «رایس» وزیر امور خارجه آمریکا نیز بوده است، به دین مبین اسلام مشرف شد.
به نوشته‌ی روزنامه‌ی الریاض چاپ عربستان، والنتین بروساکوف، استاد روسی یهودی الاقص که به دلیل مشکلات ناشی از نظام کمونیستی در روسیه به آمریکا مهاجرت کرده بود، به دین اسلام روی آورد.
وی تاکید کرد: هنگامی که به آمریکا مهاجرت کرده به دلیل تمایلش جهت برخورداری از دموکراسی غربی 20 سال در آمریکا زندگی کرده است، اما پس از آن به دلیل مغایر بودن حقایق موجود در این کشور با تصوراتش، به روسیه بازگشته است.
وی تاکید کرد: از این که به دین مبین اسلام مشرف شده احساس خوشبختی می‌کند و معتقد است که این دین فراگیر در بر گیرنده‌ی تمامی راهکارها برای حل مشکلات بشر است.
این استاد روسی هم چنین در نوشته‌ها و کتاب‌هایش صراحتا انتقاد‌های شدید‌اللحنی از اسراییل کرده است. بروساکوف به هنگام تحصیل رایس در دانشگاه، استاد زبان روسی وی بوده است.
وی در کتابی تحت عنوان «سیر و سلوک من به سوی ایمان» که به زبان روسی منتشر شده است، شرحی از تجربیاتش در دورانی که کمونیست بود و دیدگاهش در خصوص دموکراسی غربی و هم چنین علت انتخاب دین مبین اسلام به رشته تحریر در آورده است.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

عالم غیب چیست/ منکران و معتقدان عالم غیب کیستند

عالم غیب چیست/ منکران و معتقدان عالم غیب کیستند

آیت الله جوادی آملی در تفسیر آیه «یؤمنون بالغیب» در سوره بقره، با تشریح مفهوم و اقسام غیب تأکید می‌کند که اگر کسی به اصول کلّی دین که غیب است، مؤمن و معتقد نباشد، کافر است؛ خواه اصلاً غیبی را قبول نداشته باشد، مثل مادیین؛ یا غیبِ فی ‌الجمله را قبول دارند و نه بالجمله را، مثل مشرکین.
قتل انسان بی گناه- آثار اعمال در قرآنʇ)

قتل انسان بی گناه- آثار اعمال در قرآن(7)

در شش قسمت گذشته از سلسله مطالب «آثار اعمال در قرآن مجید» مباحث آثار: گناه، خودپسندی و غرور، مکر و حیله، خوردن مال حرام، دورویی و نفاق و ظلم و ستم مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
ظلم و ستم- آثار اعمال در قرآن ʆ)

ظلم و ستم- آثار اعمال در قرآن (6)

در قسمت‌های اول تا پنجم سلسله مقالات «آثار اعمال در قرآن»، مباحث آثار گناه، آثار خودپسندی و تکبر، آثار مکر و حیله، آثار مال حرام و آثار دورویی و نفاق در زندگی انسانها مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
6خصوصیت متقین در قرآن کریم

6خصوصیت متقین در قرآن کریم

پایگاه اطلاع‌رسانی دفتر حفظ و نشر آثار آیت‌الله العظمی خامنه‌ای به مناسبت ماه مبارک رمضان اقدام به انتشار مطالبی با عنوان «سی روز، سی‌گفتار قرآنی» برگزیده سخنان رهبر معظم انقلاب کرده است که همه روزه در طول ماه مبارک رمضان منتشر می‌شود.
قرآن در حق چه کسانی «مرده باد» گفته است؟

قرآن در حق چه کسانی «مرده باد» گفته است؟

زنده باد و مرده باد از مصادیق دعا و نفرین است.

پر بازدیدترین ها

راههای رسیدن به آرامش روانی از نگاه قرآن

راههای رسیدن به آرامش روانی از نگاه قرآن

قرآن کریم که بزرگترین معجزه پیامبراکرم(ص) است و تمام آنچه را که بشر برای هدایت نیاز داشته ودر آن آمده است، کاملترین نسخه برای آرامش روح است.
قتل انسان بی گناه- آثار اعمال در قرآنʇ)

قتل انسان بی گناه- آثار اعمال در قرآن(7)

در شش قسمت گذشته از سلسله مطالب «آثار اعمال در قرآن مجید» مباحث آثار: گناه، خودپسندی و غرور، مکر و حیله، خوردن مال حرام، دورویی و نفاق و ظلم و ستم مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
No image

برای درخشش خانه بخوانید

«ماشاءالله» و «ان شاءالله» در فرهنگ قرآن

«ماشاءالله» و «ان شاءالله» در فرهنگ قرآن

قرآن کتاب زندگی است. آموزه‌های آن به گونه‌ای است که انسان به آسانی می‌تواند با بهره گیری از آن به کمال شایسته خویش دست یابد.
Powered by TayaCMS