دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

برگزاری مراسم رونمایی کتاب «الهی نامه»

No image
برگزاری مراسم رونمایی کتاب «الهی نامه» به گزارش روز یکشنبه ایرنا از سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، در آغاز این مراسم میرزایف رئیس انستیو اهداف برگزاری این مراسم را تشریح کرد.
فتحعلی سفیر ایران نیز از استاد "جمال کمال" شاعر برجسته و مترجم ارزنده به خاطر ترجمه خوب و زیبای کتاب "الهی نامه" عطار به زبان ازبکی تقدیر کرد و ابراز امیدواری کرد که شاهد ترجمه آثار دیگری از سوی وی برای معرفی بزرگان فرهنگ و ادب فارسی باشیم.
در ادامه "حبیب صفر زاده" رایزن فرهنگی ایران در ازبکستان به ایراد سخن پرداخت.
وی باسپاس ازحضورسفیر کشورمان و اندیشمندان حاضر به‌ویژه با سپاسگزاری از استاد ارجمند شاعربلند آوازه جمال کمال و دکتر میرزایف ریاست انستیتوی به خاطر برپایی این مراسم قدردانی کرد.
صفرزاده با ابراز خرسندی از حضور خویش در ازبکستان گفت: بایستی با تعامل فرهنگی میان نخبگان فرهنگی روابط فرهنگی گسترش یابد و در خور شان ملتین ایران و ازبکستان داشته باشد.
وی همچنین بااشاره به عطار و امیرعلی شیرنوایی از آنان به عنوان اندیشمندان بشری یاد کرد و گفت: برای شناخت اندیشه‌های آنان، باید بیشتر تلاش کنیم و ترجمه زیبای الهی نامه عطار توسط استاد جمال کمال به زبان ازبکی آن را نشانه تکریم به اندیشه والای عطار دانست.
کتاب "الهی نامه" که در یکهزار نسخه در ازبکستان به چاپ رسیده است، مورد توجه دانشمندان حاضر در این محفل علمی، فرهنگی و ادبی قرار گرفت.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

شریعت، طریقت، حقیقت

شریعت، طریقت، حقیقت

یکى از موارد اختلاف مهم میان عرفا و غیر عرفا، خصوصا فقهاء نظریه خاص عرفا درباره شریعت و طریقت و حقیقت است.
No image

تحقیق

No image

ذکر

No image

وحدت و فنا

No image

خوف و حزن

پر بازدیدترین ها

No image

ثبات

No image

تفرید

No image

ذکر

No image

خرقه

No image

تحقیق

Powered by TayaCMS