دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

قرآن و سکولاریسم منتشر شد

No image
قرآن و سکولاریسم منتشر شد
کتاب «قرآن و سکولاریسم» که به بررسی مفهوم سکولاریسم و پیامدهای آن در فکر و عمل و وجود طرفدارانش در جوامع اسلامی و حتی در میان برخی دولتمردان می‌پردازد، منتشر شد.
 
به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع‌رسانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، کتاب قرآن و سکولاریسم تألیف محمدعلی اسدی نسب است.                                             
کتاب قرآن و سکولاریسم از چهار بخش اصلی و جمعا بیست فصل زیر مجموعه تشکیل شده است.                                                        
نویسنده بخش اول کتاب را به بررسی مفهوم سکولاریسم و طرح پنج نظریه مختلف درباره پیدایش آن، علل و زمینه‌های سکولاریسم و انواع و مبانی آن اختصاص داده است. همچنین در بخش دوم، مبانی قلمروشناسی قرآن را مورد بررسی قرار می‌دهد.                                           
بخش سوم تبیین نگاه قرآنی به سکولاریسم و نسبت این بحث و رابطه آن با قرآن کریم و نظام‌های اسلامی را مطرح می‌کن. نویسنده در بخش چهارم کتاب به نقد برداشت‌های سکولار از قرآن می‌پردازد.                             
کتاب قرآن و سکولاریسم در شمارگان دوهزار نسخه و با قیمت دوهزار و 200 تومان توسط نشر معارف نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها راهی بازار نشر شد.
 
 
منبع: www.farsnews.ir
 

 

Powered by TayaCMS

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

ادیان و عرفانهای نوظهور

ادیان و عرفانهای نوظهور

جنبش‌های نوپدید دینی، که مخففاً تحت عنوان (NRMs ) شناخته می‌شوند، دین‌های جایگزین آیین‌ها و کیش‌ها هر یک در ادبیات علوم اجتماعی تعریف فنی خاصی دارند، همچنین گاه از واژه معنویتاستفاده می‌شود.
منجی از منظر تاریخ و ادیان

منجی از منظر تاریخ و ادیان

به باور زرتشتیان، در روزگار پس از زرتشت، در پایان هر هزاره یک منجی از نسل زرتشت ظهور خواهد کرد
عرفان های کاذب و کاهش نقش دین در زندگی

عرفان های کاذب و کاهش نقش دین در زندگی

سیر فروکاهشی دین از جمله خطرات این عرفان‌ها و ادیان جدید می‌باشد که نسخه‌های سطحی ادیان سنّتی می‌باشند.
شریعت گریزی عرفان های کاذب

شریعت گریزی عرفان های کاذب

با توجه به برآورد موسسات نظر سنجی در غرب، گرایش به اسلام در غرب بسیار زیاد است، به گونه‌ای که حتی گرویدن به اسلام و مسلمان شدن، نوعی تشخص محسوب شده و مایه افتخار است.
عرفان های کاذب،سراب نیاز معنوی جوان

عرفان های کاذب،سراب نیاز معنوی جوان

جنگ نرم بحثی است که خصوصاً در دو سال اخیر توجه تمام همه آحاد جامعه را به خود جلب کرده است؛

پر بازدیدترین ها

ماهیت صوفی گری

ماهیت صوفی گری

صوفی‌گری چیست و چه شان و جایگاهی در میان ارزش‌ها و آموزه‌های اسلام ناب دارد؟
دین نماهای جدید

دین نماهای جدید

عضویت، وضعیتی غیر معمول برای کل جامعه دارد. برخی فرقه‌ها در غرب و عموم آن‌ها در کشوری با دین رسمی قوی مانند ایران، تشکیلاتی کمابیش مخفی و شاید بتوان گفت زیرزمینی تشکیل می‌دهند و اعضا را از بازگویی آن‌چه در محافل خصوصی می‌گذرد برحذر می‌دارند.
نگاهی به عرفان های کاذب

نگاهی به عرفان های کاذب

در دنیای پرهیاهو و آشفته که در آن ارزش‌های اسلامی به شدت رنگ باخته و قدرت و ثروت هدف نهایی جلوه داده می‌شود
نماز و ادیان غیر ابراهیمی

نماز و ادیان غیر ابراهیمی

از آنجائی که خداوند سرشت انسان را خداپرست آفریده و خداشناسی و خداگرایی فطری است، لذا بشر در طول تاریخ همواره به دنبال پرستش و عبادت معبودی بوده است که مظهر و نمود عینی آن عبادت در ادیان الهی در نماز تجلّی یافته است.
منجی از منظر تاریخ و ادیان

منجی از منظر تاریخ و ادیان

به باور زرتشتیان، در روزگار پس از زرتشت، در پایان هر هزاره یک منجی از نسل زرتشت ظهور خواهد کرد
Powered by TayaCMS