دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

امام مهدى‌علیه السلام :

«ما اُرغِمَ أنفُ الشَّیطانِ بِشَی‌ءٍ مِثلِ الصَّلاةِ؛ هیچ چیز مانند نماز ، بینى شیطان را به خاک نمى‌مالد.»
No image
امام مهدى‌علیه السلام : بسم‌‌ الله‌ الرحمن‌ الرحیم
به‌‌ نام‌ خداوند بخشنده مهربان‌.
ستایش‌ مخصوص‌ خداست‌‌ که‌‌ شب‌ تار را به قدرت خود ببرد و روز روشن‌ را از رحمت‌ به‌ جای‌ آن‌ بیاورد و روشنی‌ روز پس‌ از شب‌ تار مرا فرا گرفت‌‌ درحالی‌ که‌‌ متنعم‌ به نعمت او هستم‌.
ای‌‌ خدا چنانکه‌ مرابرای این‌ روز باقی‌ داشتی‌ برای‌‌‌ روزهای مثل‌ این‌ روزی مرا باقی‌ بدار و درود بر پیغمبر (ص‌) و آل‌ او فرست‌ و مرا در این‌ روزوشبها و روزهای‌ دیگر به‌ ارتکاب‌‌ افعال‌ حرام‌ و کسب گناهان‌ مبتلا مگردان‌‌ و هرخیری‌ که‌ براین روز و در این‌‌ روز وبعد از آن مقدر کرده‌ای‌ مرا نصیب‌ گردان‌‌‌ وهر شری‌ براین روز و در این روز و بعداز آن‌‌ رااز من رفع‌ فرما.
خدایا من‌ به‌‌‌‌ عهده اسلام‌ به درگاه تو متوسلم‌ و به‌‌‌ حرمت‌‌ و عظمت قرآن‌ به درگاه تو متکی‌‌‌ هستم‌ وبه‌‌ محمد مصطفی صلی الله علیه‌‌ واله نزد تو شفاعت‌ می‌ طلبم‌ پس‌ بار خدایا کاری‌ که‌‌‌ به برآمده شدن‌ حاجتم‌ امیدوار کند مرابیاموز, ای‌ مهربانترین‌ مهربانان‌ .
بارخدایا دراین‌‌ روز پنجشنبه‌ پنج‌ چیز من رابرآورده‌‌ فرما که جز کرم‌ تو گنجایش‌ آن‌‌ ندارد و جزنعمتهای‌ تو طاقت‌ آن نیارد, سلامتی‌ بخش‌ که‌‌ برطاعت‌ توانا باشم‌ و به عبادتی‌ موفقم‌ کن‌‌ که‌‌ به آن مستحق‌ ثواب‌ عظیم‌‌ توشوم. درحال‌ من‌ رزق‌‌ وسیع‌ از طریق حلال‌ نصیب‌ فرما و دیگر اینکه‌ مرا درمواضع‌ بیمناک‌ به‌ امان‌‌ خودایمن فرما و از حوادث پرغم‌ واندوه‌‌ درپناهخودآور و درود بر محمد وآل‌‌ محمد فرست‌ و توسل مرا به‌‌ آن‌‌ شفیع‌ من قرار ده و سودمند برای‌ سفر آخرتم‌ گردان‌, زیرا تنها تویی‌‌ که‌ مهربانترین‌‌ مهربانان هستی .
(بحارالأنوار ، ج 53 ، ص 182)

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

سلفی و سلفی گری

سلفی و سلفی گری

در اصول کافی نقل حدیثی شده است که در آن امام صادق(ع)می‌فرماید: «العالمُ بزمانه لا تهجُمُ علیه اللوابس
وهابیت؛ آمیزه ای از جهل و بدعت

وهابیت؛ آمیزه ای از جهل و بدعت

وهابیت را به معنای واقعی باید بدعتی خطرناک در دین مبین اسلام به شمار آورد؛ این فرقه گمراه از همان اوان پیدایش خود، خشونت، کینه توزی، نفاق و تفرقه افکنی بین پیروان دین آسمانی اسلام را سرلوحه خود قرار داده است.
نقد و بررسی آراء و عقاید وهابیت

نقد و بررسی آراء و عقاید وهابیت

وهابیت که زاییده افکار محمد بن عبد الوهاب است در برهه ای از زمان به تاخت و تاز هایی در حجاز اقدام نمود و ضمن تلاقی با سیاست و سیاسیون یکه تازی هایی در میدان سیاست انجام داد.
نقش استعمار در پیدایش وهابیت

نقش استعمار در پیدایش وهابیت

مقدمه: ((اسلام)) از آغاز پیدایش و ظهور، جهاد و مبارزهئ مستمر علیه قدرتهای ظلم گستر جهان را از اهداف اولیه و بنیادین خود قرار داده و رهایی انسانهای در بند جور و ستم جباران تاریخ و گسستن زنجیرهای اسارت و بردگی و استقرار صلح و آزادی را از پی‌آمدهای طبیعی گسترش این جهاد مقدس دانسته است.
فرقه های صوفیه

فرقه های صوفیه

موسس این مکتب حارث بن اسعد محاسبی است. وی از مردم بصره و ساکن بغدا بود و در سال 243 درگذشته است.

پر بازدیدترین ها

دوازده امام در منابع اهل سنّت ʂ)

دوازده امام در منابع اهل سنّت (2)

شخصیت دیگری که در این زمینه اظهار نظر نموده است، دانشمند بزرگ اهل سنت جلال‌الدین سیوطی است.
سلفی و سلفی گری

سلفی و سلفی گری

در اصول کافی نقل حدیثی شده است که در آن امام صادق(ع)می‌فرماید: «العالمُ بزمانه لا تهجُمُ علیه اللوابس
دوازده امام در منابع اهل سنّت ʁ)

دوازده امام در منابع اهل سنّت (1)

بحث و گفتگو بر سر مسئله خلافت و جانشینی رسول گرامی اسلام، در شمار مباحثی است که از نخستین ساعات درگذشت نبی مکرّم اسلام در میان مسلمانان مطرح بوده و در طی چهارده قرن که از درگذشت رسول خدا(صلّی الله علیه و آله و سلّم) می‌گذرد، همواره مطمع نظر متکلمان و مورخان و سایر دانشمندان فریقین بوده است.
زهد یا عوام فریبی خلفای سه گانه ʂ)

زهد یا عوام فریبی خلفای سه گانه (2)

ابوبکر در هنگام وفات به عایشه وصیت کرد تا شتری را که برای سواری از آن استفاده می‌کرد و کاسه‌ای که در آن غذا می‌آورد و قطیفه‌ای که می‌پوشید، بعد از وفات وی به خلیفه‌ای که بعد از او به خلافت می‌نشیند بدهد و افزود استفاده از این اموال تا زمانی برایم جایز بود که متولی امور مسلمین بودم!
Powered by TayaCMS