دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

امسال 419 مجوز نشر قرآن صادر شد

No image
امسال 419 مجوز نشر قرآن صادر شد مدیر کل دفتر نظارت بر چاپ و نشر قرآن کریم سازمان دارالقرآن با اعلام اینکه امسال 419 مجوز نشر قرآن صادر شد، گفت: بر اساس این مجوزها، 6 میلیون و 641 هزار و 700 جلد قرآن منتشر شده است.
حسن تفکری مدیر کل دفتر نظارت بر چاپ و نشر قرآن کریم سازمان دارالقرآن در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه طی سال گذشته 19 هزار و 663 جزء قرآن تصحیح شد، اظهار داشت: با توجه به اینکه برخی از قرآنها دارای چند جزء است یا سوره انعام 1 جزء و نیم است و یا تنها برخی از سوره ها را در بر می گیرد، از این رو برای محاسبه از جزء استفاده می شود.
وی تعداد مجوزهای چاپ را 677 مجوز در شمارگان 11 میلیون و 426 هزار و 400 جلد اعلام و تصریح کرد: تعداد مجوزهای توزیع نیز 419 مجوز بوده که در 6 میلیون و 641 هزار و 700 منتشر شده اند .
مدیر کل دفتر نظارت بر چاپ و نشر قرآن کریم تعداد غلطها از قرآنهای تصحیح شده را 14 هزار و 977 مورد عنوان کرد .
حسن تفکری در ادامه یاد آور شد: چاپ 75 هزار و 200 هزار جلد قرآن کریم از مستقل اقدامات دفتر بوده است که از این تعداد بیش از 50 درصد به صورت رایگان در مناطق محروم توزیع شد و بقیه زیر قیمت و یا به قیمت تمام شده در سطح کشور توزیع شدند.
مدیرکل دفتر نظارت بر چاپ و نشر قرآن کریم افزود: حدود 12 قرآن دیجیتالی ( شبیه واکمن) با توجه به سفارشاتی که داشتیم نیز توزیع شد.
منبع:مهرنیوز

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

سلفی و سلفی گری

سلفی و سلفی گری

در اصول کافی نقل حدیثی شده است که در آن امام صادق(ع)می‌فرماید: «العالمُ بزمانه لا تهجُمُ علیه اللوابس
وهابیت؛ آمیزه ای از جهل و بدعت

وهابیت؛ آمیزه ای از جهل و بدعت

وهابیت را به معنای واقعی باید بدعتی خطرناک در دین مبین اسلام به شمار آورد؛ این فرقه گمراه از همان اوان پیدایش خود، خشونت، کینه توزی، نفاق و تفرقه افکنی بین پیروان دین آسمانی اسلام را سرلوحه خود قرار داده است.
نقد و بررسی آراء و عقاید وهابیت

نقد و بررسی آراء و عقاید وهابیت

وهابیت که زاییده افکار محمد بن عبد الوهاب است در برهه ای از زمان به تاخت و تاز هایی در حجاز اقدام نمود و ضمن تلاقی با سیاست و سیاسیون یکه تازی هایی در میدان سیاست انجام داد.
نقش استعمار در پیدایش وهابیت

نقش استعمار در پیدایش وهابیت

مقدمه: ((اسلام)) از آغاز پیدایش و ظهور، جهاد و مبارزهئ مستمر علیه قدرتهای ظلم گستر جهان را از اهداف اولیه و بنیادین خود قرار داده و رهایی انسانهای در بند جور و ستم جباران تاریخ و گسستن زنجیرهای اسارت و بردگی و استقرار صلح و آزادی را از پی‌آمدهای طبیعی گسترش این جهاد مقدس دانسته است.
فرقه های صوفیه

فرقه های صوفیه

موسس این مکتب حارث بن اسعد محاسبی است. وی از مردم بصره و ساکن بغدا بود و در سال 243 درگذشته است.

پر بازدیدترین ها

دوازده امام در منابع اهل سنّت ʂ)

دوازده امام در منابع اهل سنّت (2)

شخصیت دیگری که در این زمینه اظهار نظر نموده است، دانشمند بزرگ اهل سنت جلال‌الدین سیوطی است.
فرقه های صوفیه

فرقه های صوفیه

موسس این مکتب حارث بن اسعد محاسبی است. وی از مردم بصره و ساکن بغدا بود و در سال 243 درگذشته است.
توحید پلاستیکی

توحید پلاستیکی

مسئله نزول خداوند به آسمان دنیا در هر شب و برگشتن او به مافوق آسمان ها در صبحگاه، چیزی است که در روایات اهل سنّت، بسیار آمده و مورد اجماع و اتّفاق وهّابیان بوده است.
دوازده امام در منابع اهل سنّت ʁ)

دوازده امام در منابع اهل سنّت (1)

بحث و گفتگو بر سر مسئله خلافت و جانشینی رسول گرامی اسلام، در شمار مباحثی است که از نخستین ساعات درگذشت نبی مکرّم اسلام در میان مسلمانان مطرح بوده و در طی چهارده قرن که از درگذشت رسول خدا(صلّی الله علیه و آله و سلّم) می‌گذرد، همواره مطمع نظر متکلمان و مورخان و سایر دانشمندان فریقین بوده است.
Powered by TayaCMS