دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

موسسه الامام المنتظر طلبه می پذیرد

No image
موسسه الامام المنتظر طلبه می پذیرد موسسه الامام المنتظر(عج) برای دوره های تخصصی فقه و اصول از میان طلاب، دانش پژوه می پذیرد.
حجت الاسلام جهانگیر مرادی، مسؤول آموزشی موسسه الامام المنتظر، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا گفت: این مرکز با هدف تربیت متخصصان و مدرسان موفق در حوزه علمیه، برای دوره های تخصصی فقه و اصول از میان طلاب، دانش پژوه می پذیرد.
وی اتمام کفایه الاصول، موفقیت در مصاحبه علمی و دارا بودن حداکثر 35 سال سن را از شرایط پذیرش در این دوره ها اعلام کرد و اظهار داشت: طلاب تا اول مهرماه فرصت دارند با در دست داشتن مدارک لازم به نشانی قم ـ خیابان انقلاب ـ کوچه هفده ـ روبروی مسجد گذر قلعه ـ مؤسسه امام المنتظر(عج)، مراجعه کنند.
وی مدت این دوره را پنج ساله خواند و اظهار داشت: فعالیت های علمی این مرکز، پس از ماه رمضان آغاز می شود که زمان آزمون ورودی به اطلاع طلاب خواهد رسید.
گفتنی است، ‌علاقه‌مندان برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند با تلفن های 7736760-0251 و 09191476094 تماس بگیرند.
منبع: خبرگزاری رسا

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

اراده تکوینی خداوند در آیه تطهیر

اراده تکوینی خداوند در آیه تطهیر

یکی از آیات مهم قرآن که در مورد اهل بیت پیامبر(ص) نازل گشته آیه تطهیر می‌باشد.
چرایی عدم تصریح امامت علی(ع) در قرآن

چرایی عدم تصریح امامت علی(ع) در قرآن

پرسش: اگر امامت رکنی از ارکان اسلام است، پس چرا حتی یک آیه در قرآن کریم به امامت علی(ع) و فرزندان آن حضرت تصریح نکرده است؟
روز حسرت و زیان

روز حسرت و زیان

یکی از اسامی روز قیامت «بوم التغابن» است: «یوم یجمعکم لیوم الجمع ذلک یوم التغابن؛ روزی که همه شما را در محشر گرد آورد، آن روز، روز مغبونی است»(تغابن: 9).
سلفی و سلفی گری

سلفی و سلفی گری

در اصول کافی نقل حدیثی شده است که در آن امام صادق(ع)می‌فرماید: «العالمُ بزمانه لا تهجُمُ علیه اللوابس
جریان های شبه مذهبی در ایران پس از صفویه

جریان های شبه مذهبی در ایران پس از صفویه

از زمان حاکمیت صفویه که تفکر شیعه پس از قرن‌ها از حاشیه به هستة قدرت سیاسی راه یافته بود، چندین جریان شبه مذهبی از دل این تفکر سربرآورده، به نوعی مدعی حکومت و قدرت شدند.

پر بازدیدترین ها

بررسی تاریخ تطوّر و اصول عقاید شیعیان بهره داوودی ʁ)

بررسی تاریخ تطوّر و اصول عقاید شیعیان بهره داوودی (1)

فرقه بهره داوودی یکی از مذاهب منشعب از تشیع است که در سطح جهان چند میلیون نفر پیرو دارد.
دوازده امام در منابع اهل سنّت ʂ)

دوازده امام در منابع اهل سنّت (2)

شخصیت دیگری که در این زمینه اظهار نظر نموده است، دانشمند بزرگ اهل سنت جلال‌الدین سیوطی است.
حدیث هفتاد و سه فرقه

حدیث هفتاد و سه فرقه

در کتب حدیث از طریق شیعه و اهل سنت روایت شده است که امت موسی پس از او به هفتاد و یک فرقه و امت عیسی پس از وی به هفتاد و دو فرقه تقسیم شدند، و پس از من امتم به هفتاد و سه فرقه تقسیم خواهد شد که تنها یک فرقه اهل نجات خواهد بود، چنانکه از فرقه های هر یک از دو امت موسی و عیسی نیز تنها یک فرقه اهل نجات بود.
سلفی و سلفی گری

سلفی و سلفی گری

در اصول کافی نقل حدیثی شده است که در آن امام صادق(ع)می‌فرماید: «العالمُ بزمانه لا تهجُمُ علیه اللوابس
اسماعیلیه

اسماعیلیه

یکی دیگر از فرقه های منسوب به تشیع اسماعیلیه است که معتقد به امامت اسماعیل فرزند بزرگ امام صادق علیه السلام هستند. او در زمان پدرش از دنیا رفت؛ با این حال پس از شهادت امام صادق(ص) گروهی به امامت وی معتقد شدند.
Powered by TayaCMS