دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

بازوی اطلاعاتی رسانه‌ها برای انعکاس حقیقت اسلام

No image
بازوی اطلاعاتی رسانه‌ها برای انعکاس حقیقت اسلام مسلمانان آمریکا؛ بازوی اطلاعاتی رسانه‌ها برای انعکاس حقیقت اسلام
شورای روابط اسلامی - آمریکایی که معتقد است ریشه باورهای نادرست و سوء تفاهمهایی که درباره دین اسلام وجود دارد به اطلاع رسانی نامناسب رسانه ای باز می‌گردد، ستادی در سراسر ایالات متحده تشکیل داده تا به رسانه ها کمک کنند اطلاعات مناسبی درباره اسلام و مسلمانها به دست آورند.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شورای روابط اسلامی آمریکایی، ربیحه احمد مدیر ارتباطات این شورا طی بیانیه ای اعلام کرد: وظیفه فعالان و جامعه مسلمان اطمینان حاصل کردن از این امر است که هر روزنامه نگاری که مطلبی درباره اسلام و مسلمانان نوشته، با بهره‌گیری از اطلاعات صحیح بوده است .
وی یادآور شد: از آنجا که روزانه با فعالان عرصه رسانه در ارتباط بوده از این امر مطلع هستیم که بیشتر روزنامه نگاران تلاش می کنند اطلاعات خود را از منابع موثق بدست آورند.
اعضای این ستاد جزوه‌هایی با تیراژ 40 هزار نسخه میان رسانه های کشور توزیع کردند که این جزوه ها با عنوان " مسلمانان آمریکایی: راهنمایی روزنامه نگاران برای درک اسلام و مسلمین" در اختیار آنها قرار گرفته است.
در بخشی از این جزوه توضیح اجمالی درباره اعتقادات، آموزه ها و تاریخ اسلام ارائه شده و بخش دیگر با عنوان "سوء تعابیر شایع" به باورهای نادرستی پرداخته است که میان رسانه ها متداول بوده و زمینه تلقی نادرست میان مردم جامعه را فراهم می کند. در میان این سوء تعابیر می توان به دیدگاه اسلام درباره زنان، احترام اسلام نسبت به سایر ادیان و موضعگیری اسلام نسبت به خشونت اشاره کرد.
این راهنما همچنین بهترین رویکرد را برای گزارش درباره جامعه مسلمان، تعابیر و واژه شناسی ارائه کرده که اغلب در مقاله‌ها، سرمقاله‌ها و گزارشهای رسانه ها کاربرد دارد.
جزوه مسلمانان آمریکا پس از درخواست فعالان عرصه رسانه به صورت رایگان در اختیار آنها قرار می گیرد.
توصیف منفی از اسلام و مسلمانان در رسانه ها پس از حملات یازدهم سپتامبر به نوعی هنجار تبدیل شده است و مسلمانان آمریکایی که تعداد آنها بین شش تا هفت میلیون نفر برآورد می شود اغلب نسبت به اخبار و گزارشهای رسانه ای معترض بوده و آنها را راهی برای دامن زدن به احساسات ضد اسلامی توصیف می کنند.
شورای روابط اسلامی - آمریکایی بزرگترین سازمان حامی حقوق مدنی مسلمانان است که این اقدام را در شرایطی پیگیری می کند که سوء تعابیر و تعصب علیه مسلمانان به نحو قابل توجهی افزایش یافته است.
در بیانیه این شورا آمده است: ما این امر را تصدیق می کنیم که باورهای نادرست درباره اسلام نتیجه عمل منفی اقلیت کوچکی از مسلمانان است، اما این اقدام نباید عمل بیشتر مسلمانانی که همواره تروریسم وافراط گرایی را نفی می کنند تحت تأثیر قرار دهد.
ابراهیم هوپر سخنگوی شورای روابط اسلامی - آمریکایی گفت: سوء تعابیر شایع ریشه در جهل نسبت به آموزه های اسلام دارد. به رغم تبلیغات اسلامی، بسیاری هنوز افراط گرایی و خشونت را به اسلام نسبت می دهند و ما تلاش می کنیم این باورهای نادرست را از بین برده و حقیقت اسلام را نشان دهیم.
در حال حاضر هیچ نظری برای این مقاله وجود ندارد.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

پناهنده Refugee

پناهنده Refugee

اصطلاح «پناهنده»، «پناهندگان» و «پناهندگی» از جمله اصطلاحاتی است که در نظام حقوق بشر بسیار متداول بوده و به کرات مورد استفاده قرار گرفته است.
الزام آور Binding

الزام آور Binding

اصطلاح «الزام‌آور» از جمله اصطلاحاتی است که در نظام حقوق بشر در ترکیب‌‌‌‌های مختلفی از جمله «معاهده الزام‌آور»
اعلامیه استقلال Declaration of Independence

اعلامیه استقلال Declaration of Independence

از جمله مهمترین تحولات مربوط به دوران اواخر عصر روشنگری، وقوع حوادث سیاسی و انقلاب‌های حقوق بشری و جنبش‌های آزادی خواهانه‌ای است که دست آوردهای حقوق و آزادی‌های فردی مهمی از آنها ناشی شده است.
No image

پروتکل Protocol

واژه «پروتکل» از جمله واژگانی است که در نام‌گذاری برخی از مهمترین اسناد حقوق بشری متعلق به نظام‌های بین المللی و منطقه‌ای حقوق بشری نیز به  کار گرفته شده است.
پروتکل اختیاری مربوط به میثاق بین المللی حقوق مدنی و سیاسی

پروتکل اختیاری مربوط به میثاق بین المللی حقوق مدنی و سیاسی

بی‌تردید میثاق بین‌المللی حقوق مدنی و سیاسی (1966)
Powered by TayaCMS