دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

آیت الله العظمی مکارم شیرازی؛ امضای قرارداد امنیتی آمریکا در عراق پذیرش سند بردگی مردم این کشور .است

No image
آیت الله العظمی مکارم شیرازی؛ امضای قرارداد امنیتی آمریکا در عراق پذیرش سند بردگی مردم این کشور .است حضرت آیت‌الله مکارم شیرازی نسبت به پیامدهای امضای قرار داد امنیتی با نیروهای اشغالگر در عراق هشدار داد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حضرت آیت‌الله ناصر مکارم شیرازی، از مراجع تقلید، امروز در آغاز درس خارج خود با اشاره به پیروزی حزب‌الله لبنان در وقایع اخیر این کشور گفت: خوشبختانه گروه‌های مختلف در لبنان دست به دست هم دادند و بار دیگر پیروزی دیگری برای کشور خود رقم زدند.
وی این پیروزی را نتیجه وحدت گروه‌های لبنانی و مقاومت در برابر غرب خواند و اظهار داشت: با این که غرب به دنبال اختلاف‌افکنی و راه انداختن جنگ داخلی در لبنان بود، ولی مردم این کشور با اتحاد و مقاومت به پیروزی رسیدند.
این مرجع تقلید نقش حزب الله لبنان را در این پیروزی بسیار مهم دانست و افزود: با توجه به همه مشکلاتی که در لبنان وجود داشت، حزب الله به خوبی نقش آفرینی کرد، به گونه‌ای که هرگز نباید این امر مهم را فراموش کرد.
وی با اشاره به پیشنهاد نیروهای اشغالگر مبنی بر امضای قرار داد امنیتی در عراق تصریح کرد: مردم عراق باید بدانند اگر این قرارداد با آمریکا بسته شود، ملت عراق برای همیشه اسیر و برده غربی‌ها خواهند بود.
این مدرس خارج فقه و اصول حوزه علمیه قم تاکید کرد: مردم عراق باید از مردم لبنان الگو بگیرند که چگونه با وجود گروه‌های مختلف در این کشور، با مقاومت و اتحاد توانستند به پیروزی برسند و این نسخه مهمی است که ملت عراق می‌تواند آن را به کار بندند.
وی ادامه داد: با امضای این قرار داد مردم این کشور هرگز رنگ امنیت و بوی آرامش را نخواهند دید. این نقشه‌ای است که آمریکا و اسراییل در لبنان به دنبال آن بود و با شکست در لبنان، هم اکنون در پی اجرایی کردن آن در عراق هستند.
حضرت آیت الله مکارم شیرازی خاطر نشان کرد: علما و دولت‌مردان عراق باید از تجربه مردم لبنان الگو بگیرند و آن را در کشور خود عملی کنند و هرگز تن به این ذلت ندهند.
منبع: خبر گزاری ایسنا

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

پناهنده Refugee

پناهنده Refugee

اصطلاح «پناهنده»، «پناهندگان» و «پناهندگی» از جمله اصطلاحاتی است که در نظام حقوق بشر بسیار متداول بوده و به کرات مورد استفاده قرار گرفته است.
الزام آور Binding

الزام آور Binding

اصطلاح «الزام‌آور» از جمله اصطلاحاتی است که در نظام حقوق بشر در ترکیب‌‌‌‌های مختلفی از جمله «معاهده الزام‌آور»
اعلامیه استقلال Declaration of Independence

اعلامیه استقلال Declaration of Independence

از جمله مهمترین تحولات مربوط به دوران اواخر عصر روشنگری، وقوع حوادث سیاسی و انقلاب‌های حقوق بشری و جنبش‌های آزادی خواهانه‌ای است که دست آوردهای حقوق و آزادی‌های فردی مهمی از آنها ناشی شده است.
No image

پروتکل Protocol

واژه «پروتکل» از جمله واژگانی است که در نام‌گذاری برخی از مهمترین اسناد حقوق بشری متعلق به نظام‌های بین المللی و منطقه‌ای حقوق بشری نیز به  کار گرفته شده است.
پروتکل اختیاری مربوط به میثاق بین المللی حقوق مدنی و سیاسی

پروتکل اختیاری مربوط به میثاق بین المللی حقوق مدنی و سیاسی

بی‌تردید میثاق بین‌المللی حقوق مدنی و سیاسی (1966)

پر بازدیدترین ها

No image

اصل برائت کیفری

No image

پروتکل Protocol

واژه «پروتکل» از جمله واژگانی است که در نام‌گذاری برخی از مهمترین اسناد حقوق بشری متعلق به نظام‌های بین المللی و منطقه‌ای حقوق بشری نیز به  کار گرفته شده است.
No image

مرور زمان اجرایی

استثنائات اصل عدم قابلیت استناد به ایرادات در مقابل سند تجاری

استثنائات اصل عدم قابلیت استناد به ایرادات در مقابل سند تجاری

یکی از اصول حاکم بر اسناد تجاری، اصل غیر قابل استناد بودن ایرادات در مقابل سند تجاری می‌باشد طبق این اصل، اسناد تجاری به خودی خود معرّف طلب صاحب آن می‌باشند و روابط حقوقی که ممکن است بین امضاکنندگان و ظهرنویسان موجود باشد و ادّعاهایی که هر یک از آنها بر دیگری درباره معامله‌ای که به صدور سند تجاری منجر شده است، در حقوق صاحب سند تجاری، تأثیری ندارد و سند تجاری گردش کرده و از طرف دارنده اصلی به دیگری منتقل شده و یک سند مستقل از رابطه حقوقی اصلی است
Powered by TayaCMS