دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

دموکراسی مسیحی

No image
دموکراسی مسیحی

دموکراسی مسیحی، لیبرالیسم اجتماعی، بردگی اجتماعی

نویسنده : علی آقا بخشی

ایدئولوژی گروهی از احزاب سیاسی اصلاح‌طلب و میانه‌رو اروپا که با کلیسای مسیحی (کاتولیک) متحد شدند و بعد از جنگ جهانی دوم توسط احزاب دمکرات مسیحی آلمان، ایتالیا و فرانسه دارای نام و نشان شد.

دمکراسی مسیحی از بیشتر جهات، مشابه احزاب محافظه‌کار میانه‌رو؛ مثل احزاب بریتانیایی است و چون به جای طرفداری از آریستوکرات‌ها یا نخبگان، حمایت از خواست‌های عمومی را مد نظر دارد دموکراسی به آنها اضافه شده است. صفت مسیحی نیز بیشتر به خاطر ظهور احزاب دموکرات مسیحی در فرانسه و ایتالیا از جنبش‌های مقاومت مذهبی وابسته به کلیسا از زمان جنگ جهانی دوم است.

احزاب دموکرات مسیحی طرفدار لیبرالیسم اجتماعی میانه‌رو، اقتصادی مختلط ، تدارک زمینه‌های رفاه اجتماعی و اشتغال کامل از طریق سیاست‌های اقتصادی کینزی می‌باشند. دموکرات‌های مسیحی کمونیسم را به عنوان شکلی از بردگی اجتماعی محکوم نموده‌اند.

مقاله

نویسنده علی آقا بخشی

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

پناهنده Refugee

پناهنده Refugee

اصطلاح «پناهنده»، «پناهندگان» و «پناهندگی» از جمله اصطلاحاتی است که در نظام حقوق بشر بسیار متداول بوده و به کرات مورد استفاده قرار گرفته است.
الزام آور Binding

الزام آور Binding

اصطلاح «الزام‌آور» از جمله اصطلاحاتی است که در نظام حقوق بشر در ترکیب‌‌‌‌های مختلفی از جمله «معاهده الزام‌آور»
اعلامیه استقلال Declaration of Independence

اعلامیه استقلال Declaration of Independence

از جمله مهمترین تحولات مربوط به دوران اواخر عصر روشنگری، وقوع حوادث سیاسی و انقلاب‌های حقوق بشری و جنبش‌های آزادی خواهانه‌ای است که دست آوردهای حقوق و آزادی‌های فردی مهمی از آنها ناشی شده است.
No image

پروتکل Protocol

واژه «پروتکل» از جمله واژگانی است که در نام‌گذاری برخی از مهمترین اسناد حقوق بشری متعلق به نظام‌های بین المللی و منطقه‌ای حقوق بشری نیز به  کار گرفته شده است.
پروتکل اختیاری مربوط به میثاق بین المللی حقوق مدنی و سیاسی

پروتکل اختیاری مربوط به میثاق بین المللی حقوق مدنی و سیاسی

بی‌تردید میثاق بین‌المللی حقوق مدنی و سیاسی (1966)

پر بازدیدترین ها

Powered by TayaCMS