دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

عن ابی عبدالله (ع) قال، قال رسول الله (ص):«من واسی الفقیر من ماله و انصف الناس من نفسه فذلک المومن حقا»

امام صادق (ع) از رسول اکرم (ص) حدیث کرده که فرموده است: «کسی که با مال خود به یاری تهیدستان می رود و با تمام مردم بر اساس انصاف رفتار می کند او مومن حقیقی است.»(کافی؛ ج 2، ص 147)
عن ابی عبدالله (ع) قال، قال رسول الله (ص):«من واسی الفقیر من ماله و انصف الناس من نفسه فذلک المومن حقا»
عن ابی عبدالله (ع) قال، قال رسول الله (ص):«من واسی الفقیر من ماله و انصف الناس من نفسه فذلک المومن حقا»

عن ابی عبدالله (ع) قال، قال رسول الله (ص):

«من واسی الفقیر من ماله و انصف الناس من نفسه فذلک المومن حقا» (کافی ج 2 ص 147)

امام صادق (ع) از رسول اکرم (ص) حدیث کرده که فرموده است:

«کسی که با مال خود به یاری تهیدستان می رود و با تمام مردم بر اساس انصاف رفتار می کند او مومن حقیقی است.»

توضیح:

مومنان واقعی و پیروان حقیقی مکتب اسلام همه دارائی و اصل وجود خویش را امانت الهی و نعمتی بس بزرگ می شمارند؛ لذا جهت ادای امانت و شکر نعمت همیشه به فکر پائین دستهای جامعه و افراد بی بضاعت هستند. آنان علاوه بر ادای حقوق واجب مالی ( خمس و زکات ) از اهدای صدقات مستحبی غافل نیستند و با عمل به مضمون آیه شریفه: " و فی اموالهم حق للسائل و المحروم" در پی باز کردن گرهی از کار مظلومان و مستضعفان جامعه اسلامی هستند. در مراودات روزمره نیز پا را از حریم انصاف فراتر ننهاده و منصفانه در پی احقاق حقوق دیگران هستند.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

مطلب مکمل

سلسله کتب موسوعه كلمات الرسول الاعظم (ص) ⠕ جلدي)

سلسله کتب موسوعه كلمات الرسول الاعظم (ص) (15 جلدي)

پيامبر اعظم (صلي الله عليه و آله) روح همه انبياء اولياء و شهدا بوده و جان اين جهان است. شريعت او كامل ترين و جامع ترين شريعت ها و در بردارندة همة جنبه هاي فردي و اجتماعي آنان مي باشد، از اين رو چون خود، اعظم رسولان است شريعت او نيز اعظم شرايع است و سيره هاي رفتاري و سلوك هاي فردي و اجتماعي او آيينة تمام نماي انبياي الهي است و سخنان او پيام رسان عظيم ترين مفاهيم الهي و راهنماي كمال و سعادت براي انسان ها است؛ فهم سخنانش انسان ها را از ظلمت ها جهل به نور هدايت مي كشاند و فرموده هايش با فطرت انسان ها هموار بوده و به دل و جان آنها روح عبوديت و ذكر حق القا مي كند.

جدیدترین ها در این موضوع

پناهنده Refugee

پناهنده Refugee

اصطلاح «پناهنده»، «پناهندگان» و «پناهندگی» از جمله اصطلاحاتی است که در نظام حقوق بشر بسیار متداول بوده و به کرات مورد استفاده قرار گرفته است.
الزام آور Binding

الزام آور Binding

اصطلاح «الزام‌آور» از جمله اصطلاحاتی است که در نظام حقوق بشر در ترکیب‌‌‌‌های مختلفی از جمله «معاهده الزام‌آور»
اعلامیه استقلال Declaration of Independence

اعلامیه استقلال Declaration of Independence

از جمله مهمترین تحولات مربوط به دوران اواخر عصر روشنگری، وقوع حوادث سیاسی و انقلاب‌های حقوق بشری و جنبش‌های آزادی خواهانه‌ای است که دست آوردهای حقوق و آزادی‌های فردی مهمی از آنها ناشی شده است.
No image

پروتکل Protocol

واژه «پروتکل» از جمله واژگانی است که در نام‌گذاری برخی از مهمترین اسناد حقوق بشری متعلق به نظام‌های بین المللی و منطقه‌ای حقوق بشری نیز به  کار گرفته شده است.
پروتکل اختیاری مربوط به میثاق بین المللی حقوق مدنی و سیاسی

پروتکل اختیاری مربوط به میثاق بین المللی حقوق مدنی و سیاسی

بی‌تردید میثاق بین‌المللی حقوق مدنی و سیاسی (1966)

پر بازدیدترین ها

Powered by TayaCMS